PUBLIC TRANSPORT ADVANCEMENT, AFGEKORT : PTA

Association sans but lucratif


Dénomination : PUBLIC TRANSPORT ADVANCEMENT, AFGEKORT : PTA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 424.510.107

Publication

07/02/2014
ÿþMOD 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 424.510.107

Benaming

(voluit) : Public Transport Advisors

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Esmoreitlaan 29 bus 4, 2050 Antwerpen Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen in de Raad van Bestuur Ontslagen en benoemingen in de Raad van Bestuur

Op de bijzondere algemene vergadering van 29 december 2013, voorgezeten door ontslagnemend voorzitter S. Corner en voltallig aanwezig, werd met eenparigheid van stemmen beslist ontslagnemend voorzitter S. Corner .als voorzitter en bestuurder te ontslagen en kandidaat voorzitter D. Van Looy als voorzitter en bestuurder te benoemen.

Gedaan te Antwerpen op 29 december 2013

avid Van Looy, Kempisch Kanaal 204, 2960 Brecht, geboren te Wilrijk op 22/01/1963 Voorzitter

Luc Vervaene, Rue Champs de Leez 7, 5031 Grand-Leez, geboren te Etterbeek op 6/09/1966 Secretaris

Berend Visschers, Buysstraat 45, 6828 ST Arnhem, geboren te Doetinchem op 14/05/1958 Penningmeester

BIJLAGEN: Het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo beha aan Belg Staat

*19037780*

IV

tieergelagd ter Eriifro r ~ze. khan& vnneaaphanait;i to Aninrii.*,

2 9 3A11. let

Griffie

08/05/2013
ÿþMOD 2,9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111

13071 99*

Neergelegd ter griffie van do-RW(10lº% vanïoqphunde} to Antwerpen, op

Griffie 2 6 APR. 2013

Ondernemingsnr : 424.510.107

Benaming

(voluit) : Public Transport Advancement

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Draaiboomstraat 110, 2660 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging van de Statuten, ontslagen en benoemingen in de Raad van Bestuur

I. Wijziging van de Statuten

De voltallige bijzondere algemene vergadering van 21 december 2012 keurde met eenparigheid van stemmen

de gecoördineerde statuten goed:

Artikel 1: De vereniging draagt de naam "Public Transport Advisors", afgekort "PTA". Haar zetel is gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 29 bus 4, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Artikel 2: De vereniging heeft tot doel de nodige expertise op het gebied van openbaar vervoer te verenigen en op basis van consultancy ter beschikking te stellen.

Artikel 3: Er zijn op zijn minst vier leden.

Artikel 4: Met de toelating van de raad van bestuur kunnen alle natuurlijke personen die de leeftijd van achttien jaar bereikt hebben, en alle rechtspersonen lid worden van de vereniging. Een rechtspersoon kan enkel een toetredend lid worden. Uittreding is te allen tijde vrij en wordt rechtens afgeleid uit het niet betalen van de lidmaatschapsbijdrage. De vereniging onderscheidt de volgende soorten leden:

1. De actieve leden: de bestuurders en de medewerkers.

2. De toetredende leden: de belangstellenden.

Artikel 5; De enige verplichte bijdrage is de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage. Deze geldelijke bijdrage is bepaald op maximaal 250 euro voor de toetredende leden. De actieve leden betalen geen lidmaatschapsbijdrage.

Artikel 6: De raad van bestuur van de vereniging bestaat steeds uit drie leden: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. De benoeming van een bestuurder is voor een onbepaalde tijd. De raad van bestuur Ieidt de vereniging en vertegenwoordigt deze steeds, Alle handelingen die niet in strijd zijn met de wet of deze statuten, kunnen door de raad van bestuur verricht worden.

Artikel 7: De algemene vergadering komt minstens éénmaal per jaar bijeen. De actieve leden worden door de raad van bestuur schriftelijk opgeroepen. Dit schrijven vermeldt de agenda, De algemene vergadering is enkel geldig als de voorzitter of een andere bestuurder die hem vertegenwoordigt, haar leidt, Enkel de actieve leden hebben stemrecht en worden tot de algemene vergadering toegelaten. Alle Ieden en de belanghebbende derden worden schriftelijk van de besluiten van de algemene vergadering op de hoogte gebracht. De algemene vergadering heeft enkel de bevoegdheden die de wet haar toekent.

Artikel 8: Het verenigingsjaar begint steeds op één januari en eindigt steeds op eenendertig december. In afwijking hiervan begint het eerste verenigingsjaar op één februari. Het boekjaar valt samen met het verenigingsjaar. Op de jaarlijkse algemene vergadering, die steeds in de maand januari gehouden wordt, wordt het financiële verslag van de vereniging onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

Artikel 9: Deze statuten kunnen enkel volgens de wet gewijzigd worden.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

Luik B - Vervolg

Artikel I0: In geval van ontbinding van de vereniging wordt het netto overblijvend actief, na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, besteed aan verenigingen of organisaties rond het openbaar vervoer. Deze verenigingen of organisaties moeten aangeduid worden door de algemene vergadering.

Voorbehouden aan het BBIgisch Staatsblad

Artikel 11: Voor alle gevallen die niet voorzien zijn door statuten, zijn de beschikkingen van de Wet van 27 juni 1921 van toepassing.

II.Ontslagen en benoemingen in de Raad van Bestuur

Met eenparigheid van stemmen werden de ontslagnemende bestuurders R. Sörensen (voorzitter), K. Bocklandt (secretaris) en D. Van Looy (penningmeester) ontslagen.

Met eenparigheid van stemmen werden S. Corner als voorzitter, L. Vervaene als secretaris en B. Visschers als penningmeester benoemd.

(Artikel 6: De raad van bestuur van de vereniging bestaat steeds uit drie leden: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. De benoeming van een bestuurder is voor een onbepaalde tijd. De raad van bestuur Ieidt de vereniging en vertegenwoordigt deze steeds. Alle handelingen die niet in strijd zijn met de wet of deze statuten, kunnen door de raad van bestuur verricht worden.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gedaan te Antwerpen op 4 januari 2013

BIJLAGEN:

- De gecoördineerde statuten, goedgekeurd op de bijzondere algemene vergadering van 21 december 2012.

- Het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 21 december 2012.

RUE CHAMPS DE LEEZ 7 5031 GRAND LEEZ

geboren op 06/09/1966 te ETTERBEEK

Luc Vervaene Secretaris

erend Visschers Penningmeester

BUYSSTRAAT 45 6828 ST ARNHEM

geboren op 14/05/1958 te DOETINCHEM

Stephane Comer Voorzitter ESMOREITLAAN 29 BUS 4 .2050 ANTWERPEN

geboren op 06/01/1950 te KORTRIJK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PUBLIC TRANSPORT ADVANCEMENT, AFGEKORT : PTA

Adresse
ESMOREITLAAN 29, BUS 4 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande