PVH MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVH MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.738.403

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0259-009
11/10/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,-;,;reen

op .,.~.~-9- _SEP. 2011--

Griffie

iH I liii II II I I I I III l II

*11152908*

bel

ai

BE

Sta

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

83S 73 g 03

"PVH MANAGEMENT"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : B,V.B.A. Zetel : te Antwerpen-Deurne, Turnhoutsebaan 111 bus 2 ( 2 ie û Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP

1. Er blijkt uit een akte verleden voor Eric Michoel, notaris ter standplaats Antwerpen-Deurne, op 22 september 2011, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PVH MANAGEMENT" met zetel te Antwerpen-Deurne, Turnhoutsebaan 111 bus 2.

2. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

3. De vennootschap heeft tot doel:

In België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon of vertegenwoordiger, zowel voor

eigen rekening, in consignatie, op commissie, als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

" Het verlenen van bijstand inzake management, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van het managementcontract, zonder dat deze opsomming beperkend is;

" Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie,

herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technische, commercieel, juridische, en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van de onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen

" Het kopen en verkopen van onroerende goederen, het beheer ervan alsmede de projectontwikkeling, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap niet over de vereiste erkenningen zou beschikken;

" Het beheer en de belegging van het kapitaal in roerende goederen, omvattende aandelen, obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten en andere waardepapieren, grondstoffen, edele metalen, edelstelen en kunstvoorwerpen

" Het uitvoeren voor eigen rekening van beleggingen op termijn of kontant, in nationale of in vreemde munten.

Zij mag alle onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of

geregiementeerde bepalingen toepasselijk di?. de en/of financiële instellingen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : N p d

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

4o'-OOF-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Voorafgaande beschrijving is niet beperkend en de vennootschap zal, voor rekening van derden, geen enkele activiteiten uitoefenen noch diensten verstrekken noch advies verlenen die vallen onder de gereglementeerde dienstverlenende intellectuele beroepen, zoals bedoeld namelijk (a) door de wet van 6 april 1995 op de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en (b) de wet van 22 april 1999 met betrekking tot boekhoudkundige en fiscale beroepen en (c) het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

4. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR verdeeld in 186 aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, onderschreven door:

-Mevrouw VAN HERWEGEN Paula Maria Leonia, gedomicilieerd te B-2100 Antwerpen (Deurne),

Turnhoutsebaan 109.

-Mevrouw TRUYENS Nancy, gedomicilieerd te B-1981 Zemst, Vinkestraat 25.

Dat volstort werd ten belope van een bedrag van 6.200,00 EUR door de vennoten in verhouding tot hun

aandelenbezit, zodat 12.400,00 EUR nog dient volstort te worden in verhouding tot hun aandelenbezit.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder is bevoegd om individueel alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot eerste niet-statutair zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur:

Mevrouw VAN HERWEGEN Paula Maria Leonia, gedomicilieerd te B-2100 Antwerpen (Deurne), Turnhoutsebaan 109.

Het mandaat is onbezoldigd.

6. De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 3de woensdag van de maand juni, om 11u, en voor de eerste maal in 2013. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangewezen in de oproeping. Teneinde toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand, de zaakvoerder inlichten per brief (brief of volmacht) omtrent zijn intentie om aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen mede te delen voor dewelke hij zinnens is zijn stemrecht uit te oefenen.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2012. S. Bestemming van de winst. Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

9. Verdeling netto actief der vereffening. Het netto actief wordt verdeeld tussen de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en de goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Eric Michoel

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 27.06.2016 16235-0222-012

Coordonnées
PVH MANAGEMENT

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 111, BUS 2 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande