PVR CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : PVR CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.296.564

Publication

15/10/2012
ÿþna neerlegging ter griffie van de

*121699621 " 11

ví behc aar Bell Staa Il

Neercielegd ter griffie, van ria

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 OKT, 2012

pef@riffier,

Mod Wood 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



f Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Ondernemingsnr : 0 e q9. 2 9 (. 5 6

Benaming

(voluit) : PVR CONSULTING COMM,V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2275 Gierle, Meikloklaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de heer Van Roey Peter een inbreng van vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 495) en mevrouw Maes Karin van heeft vijf euro (¬ 5), sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap door storting in de maatschappelijke kas. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van vijfhonderd euro (¬ 500).

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het verwerven van onroerende goederen, het bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen met het oog op het beheer, de opbrengst, de verkoop en/of wederverkoop;

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en meerwaarden;

-Het beheer van haar vermogen en patrimonium door middel van de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing ;

-Het optreden als bestuurder in andere vennootschappen ;

-Het optreden als commissionair ;

-Het verstrekken van advies en het doen van consulting met betrekking tot de bedrijfsvoering, het daadwerkelijk contracteren en uitvoeren van management- en consultingtaken ten behoeve van al dan niet gelieerde ondernemingen.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de onderneming waarin zij participeert en door hen technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren;

-De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Het verrichten van alles wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

in het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats in België bij besluit van de algemene vergadering der vennoten met inachtneming van de bepalingen opgelegd door de taalwetgeving.

Duur: De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatele-stelling, of onbekwaamverklaring van de laatst overblijvende beherend vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten.

Inbreng van de vennoten: Er worden voor de vennootschap geen aandelen uitgegeven.

ledere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan he`t Belgisch Staatsblad



Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering in zo verre het de externe vertegenwoordiging betreft.

Bestuur/controle: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over aile aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in artikel 137 en volgende van de vennootschappenwet.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei, volgende op het afgesloten boekjaar, om negentien uur,

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december. Verdeling winst-reserves: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Liquidatiebonus: De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen Het netto-provenu van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun inbreng.

Slot en/of overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar begint op heden, datum waarop de beherend vennoot zijn mandaat uitwerking krijgt en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien. Het mandaat van beherend vennoot zef onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

de heer Peter Van Roey

beherend vennoot





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PVR CONSULTING

Adresse
MEIKLOKLAAN 9 2275 GIERLE

Code postal : 2275
Localité : Gierle
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande