Q-BOUWPARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-BOUWPARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.139.186

Publication

18/06/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Antwerpen

0 6 JUNI 2014

afdeling Antwerpen

. .

%erg iv

*14118717*

V beh aa Bei Sta

II

Ondememingsnr : 0849.139.186

Benaming

(voluit) Q-BOUWPARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Fortstraat 56 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01 juni 2014 werd beslist om met onmiddellijke ingang

de maatschappelijke zetel over te brengen naar Rerum Novarumlei 45, lste verdieping te 2930 Brasschaat

De vestigingseenheid te Fortstraat 56 te 2970 Schilde werd eveneens overgebracht naar

Rerum Novarumiei 45, lste verdieping te 2930 Brasschaat met ingang van dezelfde datum.

Zaakvoerder

Q-Renting NV vertegenwoordigd door Kenneth Quick

_ . . ,

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0849.139.186

Benaming

(voluit) : Q-BOUWPARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fortstraat 56 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - ontslag zaakvoerder

Qp de bijzondere algemene vergadering van 02 deçember 2013 werd het ontslag van de heer Kenneth Quick aanvaard met onmiddellijke ingang. Er werd tevens beslist om Q-Renting NV (0437.578.084), gevestigd te Kortemarkstraat 49 te 2600 Berchem met vaste vertegenwoordiger Kenneth Quick (NN 76,09.18-353.87), wonende te Kortemarkstraat 49 te 2600 Antwerpen, als nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Elccroejel ter griffie van do Rothlbare run KQaphant#oi fo Ani :rorport, op

13 in. nit

Griffie

*1902206

Zaakvoerder

Q-Renting NV vertegenwoordigd door Kenneth Quick

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2012
ÿþ 42-4, b 2 CGC~

Mod Word 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Fe«



II uu allai 11111111 t18ergr;legd ter .4r:fiie van de Rechtbank

*izievsae" van Koophandel re Antwerpen( op

b



Griffie 0 9 OKT, 2012



Ondernemingsnr : û e 4 9 " 3 13

Benaming

(voluit) : "Q-BOUWPARTNERS"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Fortsteenweg 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 26 septemner 2012, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "Q-BOUWPARTNERS".

Vennoten: 1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JORESTATE", gevestigd te 2950 Kapellen, Ploeglei 31, vertegenwoordigd door de zaakvoerster, mevrouw Cindy Tonia Jos JANSSENS, bediende, geboren te Kapellen op 14 oktober 1981, met (R.R. 811014-338.43), wonende te Ploeglei 31 te 2950 Kapellen.

2.De Heer Kenneth QU1CK, zaakvoerder, (RR 760918-353-87), geboren te Ant-werpen-Berchem op achttien september negentienhonderd zesenzeventig, wo-nende te 2600 Antwerpen-Berchem, Kortemarkstraat 49..

Nog vol te storten inbreng: zesduizend tweehonderd euro voor de BVBA Jorestate en zesduizend tweehonderd euro voor de heer Quick..

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Q-BOUWPARTNERS", Zetel: 2970 Schilde, Fortsteenweg 56.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van der-den, als aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussen-persoon, in België als in het buitenland

Algemene bouwonderneming in de ruimste zin.

-Restauratie en gebruiksklaar maken voor verkoop van onroerende panden

-Kopen en verkopen in eigen beheer van onroerende goederen

-Verlenen van advies, opvolging, coördinatie van bouwplaatsen/onderaannemers voor aile ruwbouwprojecten, metsel- en betonwerken en onderdak brengen van gebouwen,

Alle schrijn- en timmerwerken, sanitaire afwerking, isolatiewerkzaamheden, af-werking van gebouwen in het algemeen.

-Projectontwikkeling van zowel residentiële en niet-residentiële gebouwen,

Appartementsgebouwen, woningen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, zowel nieuwbouw- als

renovatieprojecten al dan niet volgens de formule 'sleutel op de deur'

-De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat ermee gepaard gaat zoals onder meer de promotie, coördinatie, begeleiding, advies-verlening, realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten, dit in de ruimste betekenis.

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, orde-nen huur en verhuren, het doen bouwen of verbouwen en promotie van onroe-rende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen van welke aard ook en dit in de ruimste betekenis met inbegrip van onroerende leasing.

-het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten.

-grond- en ruilverkavelingen

-zij mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen,onder meer deze van erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan

-activiteiten van syndicus

-groot en kleinhandel in bouwmaterialen en aanverwante

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot dat roerende en on-roerende vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende en onroe-rende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

verhuur, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhan-delbare waardepapieren, obligaties, aandelen en fondsen.

-Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waar-in ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, veref-fening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doe! te bevorderen. Het nemen van participaties en het fungeren als holdingmaatschappij.

-Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gemandateerde van andere vennootschappen uitoefenen,

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde onderne-mingen. Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat.

-Zij mag haar onroerende en roerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe ge-machtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. Daar-toe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeel-telijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Duur: Onbepaald, Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Geplaatst kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam. Volstort te bedrage van zesduizend tweehonderd euro.

Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vermeld, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoerders, het dagelijks beheer en bepaalde machten, onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur, de BVBA Jorestate, met vaste vertegenwoordiger Cindy Janssens en de heer Quick, beiden voornoemd, hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een drie / kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de eerste vrijdag van de maand juni te achttien. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Eerste jaarvergadering in tweeduizend veertien.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op één januari om te eindigen op één december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld

worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve va vijf ten honderd aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen,

Bij ontbinding za! het batig vereffeningsoverschot verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit.

Volmacht:

De zaakvoerders verlenen aan de vennootschap Boekhouding & Fiskaliteit BVBA vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, of één van zijn aangestelden met kantoor te 9300 Aalst, Merestraat 129/0, bijzondere volmacht ten-einde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

De zaakvoerders verlenen tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de Indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige be-langen van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift, uittreksel.

Op de laatste biz, wan Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

N.

15/06/2015
ÿþ Moa Won" 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antweroen

4 JUNI 205

afdelingnl errgen

Voo behou aan 1 Beigi Staats

Ondernemingsnr : 0849.139.186

Benaming

(voluit) : Q-BOUWPARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rerum Novarumlei 45 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01 mei 2015 werd beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel over te brengen naar Bredabaan 859 te 2930 Brasschaat.

De vestigingseenheid te Rerum Nova rumlei 45 te 2930 Brasschaat werd eveneens overgebracht naar Bredabaan 859 te 2930 Brasschaat met ingang van dezelfde datum.

Zaakvoerder

Q-Renting NV vertegenwoordigd door Kenneth Quick

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
Q-BOUWPARTNERS

Adresse
RERUM NOVARUMLEI 45 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande