Q-FIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-FIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.718.852

Publication

03/12/2012
ÿþmal 11.1

r





Luik





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaiss000

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 2 NOV. 2012

Griffie

r

Ondernemingsnr i 0823.718.852

!:

:;

Benaming (voluit) : Q-Fin

ÎA

(verkort)

i

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :OMVORMING GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP IN EEN BVBA ,A

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op twaalf november il tweeduizend en twaalf, geregistreerd acht bladen, één renvooi, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op vijftien november tweeduizend en twaalf, boek 169, blad 71, vak 11, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUF;), de ontvanger, (get.) W. WUYTACK, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de gewone commanditaire vennootschap Q-FIN, met zetel te 2930 Brasschaat, Brechtsebaan 201 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat

Ii het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Guy E: Parmentier, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden

samengevat, afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en twaalf. A

iI De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen, zijnde het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en twaalf en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor. ii De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

;: `Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter :

gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Q-FIN" tot een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de :; vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen: II 1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, :; zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 augustus 2012 van genoemde vennootschap die het :

bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

:; 2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de ; omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 25.817,64 EUR blijkt en niet i is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

?; 3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 augustus 2012 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt i :, maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope van 24.817,64 EUR.

:4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuil. Schoten, 19 oktober 2012

; Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

;: Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder (get.) Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor." , TWEEDE BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

!: De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen, thans één euro (per aandeel) af te schaffen.

ii DERDE BESLUIT: VERHOGING KAPITAAL DOOR STORTING IN SPEC1EN çE De Duitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het huidige kapitaal zijnde i? duizend euro te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) door inbreng in speciën ii door de twee aandeelhouders zijnde de heer Daniel Servaty, geboren te Oostende op vier november :I negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2930 Brasschaat, Brechtsebaan 201 en mevrouw Katrien Lamote, ;; geboren te Leopoidstad (Belgisch Kongo) op twee mei negentienhonderd zestig, wonende te 2930 Brasschaat, 1 :; Brechtsebaan 201, waarvan reeds zesduizend tweehonderd volstort werd zoals blijkt uit het bankattest

afgeleverd door Fintro op acht november tweeduizend en twaalf.

Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd. :

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Gewone commanditaire vennootschap

Zetei : Brechtsebaan 201

d

- mod 11.1

r

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR STORTING IN SPECIËN

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat het kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizend aandelen op naam, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT: OMVORMING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzeften. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0823.718.852 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en twaalf.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan voor de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING JAARVERGADERING

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de jaarvergadering te houden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping, en dit voor de eerstvolgende maal in tweeduizend dertien.

ZEVENDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

ST TUTEN

I. NAAM -ZETEL-VOORWERP-DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "O-FIN"

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Brechtsebaan 201, Hij mag bij beslissing van de zaalvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verstrekken van adviezen op het vlak van bedrijfsvoering met het oog op de bevordering van de communicatie, de verkoop, de rendabiliteit, de commerciële strategie, het financieel beheer, marketing en management,

- Studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake verkoop, marketing, public relations;

- De vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon;

- Het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch advies.

- Het optreden ais tussenpersoon bij verzekeringen;

- Alle activiteiten van onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Het aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan we! in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan.

- Het verrichten van alle activiteiten die het doel ondersteunen en helpen te verwezenlijken (inrichten van seminaries, consultancyopdrachten, publicaties, lesopdrachten).

- Het verlenen van onafhankelijke adviezen op het gebied van persoonlijke financiële planning volgens de in België toepasselijke deontologie.

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

- Overige zakelijke dienstverlening.

Het maatschappelijk doel omvat eveneens:

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen obligaties, waarden en titels.

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten. In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de



1



liijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



vennootschap en dit beperkt tot het eigen vermogen van de vennootschap.

Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan bovendien samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere

vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden

borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Het optreden als tussenpersoon bij verzekeringen; alle activiteiten van onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Het

aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten

of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan.

ARTIKEL 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts ontbonden worden onder de voorwaarden voorzien

in de artikelen 343 en 332 lid 1-4 en 333 van het Wetboek vennootschappen.

Il. KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00), vertegenwoordigd door

duizend aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en voor ZEVENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (£ 7200,00) volstort.

IVJ ESTUUR EN TOEZICHT.

ARTiKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

ARTIKEL 9

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

ARTIKEL 10

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

V. ,JAARVERGADERING

ARTIKEL 12.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur in de

zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de

eerst volgende werkdag.

ARTIKEL 13.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

V!. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 14.

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende

waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar

verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de

jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

ARTIKEL 15.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in

artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het Kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

ARTIKEL 16.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend

op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar,

zonder dat Kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

ARTIKEL 20.

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE

VENNOOTSCHAP

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag te aanvaarden

van mevrouw Katrien Lamote, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap. Haar wordt décharge

verleend voor het tot op heden gevoerde beleid.

NEGENDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw Katrien Lamote,

voornoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder vanaf heden.

Haar mandaat is bezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. Haar mandaat is

van onbepaalde duur.

TIENDE BESLUIT: MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOE-RING VAN DE GENOMEN

BESLISSINGEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zaakvoerder de

machtiging te geven om voorgaande beslissingen uit te voeren.

ELFDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan D&P Consulting bvba met zetel te

2440 Geel, Pastoor Claesenstraat 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om

afzonderlijk te handelen, am

- bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, Bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 18/09/2012 en Verslag van

de bedrijfsrevisor dd. 19/10/2012

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



beh+ Diu ii 111110111 I lu 11 11 Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel Je Antwerpen, op

aal "12130997* Griffie 1 ó »u ?O12

Bel

Staa





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0823.718.852

Benaming

(voluit) : Q-fin

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 201, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 27/05/2012 dat de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap Q-fin, waarvan de zetel gevestigd is te Brechtsebaan 201, 2930 Brasschaat, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1° Uitbreiding van het doel van de vennootschap door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 4 van de statuten:

"Het optreden als tussenpersoon bij verzekeringen; alle activiteiten van onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Het aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan"

2° Aaanpasing van het doel van de vennootschap door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 4, tweede alinea vierde gedachtenstreepje van de statuten

"" Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap en dit beperkt tot het eigen vermogen van de vennootschap "

2° Volmacht werd verleend aan D&P Consulting BVBA, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeptaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

(Gelijktijdige neerlegging: bijzonder verslag van de algemene vergadering, coördinatie van de statuten). Mevrouw Katrien LAMOTE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2011
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staats bI2

1070I/ZO1I - Annexes dulVlbniteur belge

Md 2_1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

1111111I11,1!)11,11,113'

Ondememingsnr : O 823 " a8

Benaming

(voluit) : Q-fin

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 201, 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : RECHTZETTING - BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

Rechtzetting

Titel III: Slot- en overgangsbepalingen van de oprichtingsakte dd. 09102/2010, gepubliceerd in het Belgisch

Staatsblad dd. 18/03/2010 onder nummer 0040096, die vermeldt:

"Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011."

Moet gelezen worden als:

"Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2010."

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

Uittreksel uit Verslag van de Zaakvoerder dd. 03/12/2010

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigt de zaakvoerder en neemt' over alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien vanaf 01/01/2010 tot en met de datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van Rechtbank van Koophandel nl. 18/03/2010.

Mevrouw Katrien LAMOTE

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: de verbeterde akte

Neergelegd ter griffie van di;

Rechtbank va3 f o ft'eelleltwerpeA

.0P

Qe Griffier

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 31.08.2016 16565-0034-012

Coordonnées
Q-FIN

Adresse
BRECHTSEBAAN 201 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande