Q-FLOWERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-FLOWERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.364.043

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.08.2013 13427-0369-010
07/02/2012
ÿþMod2t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

"12033535*

t?rtdernemingsnr ; 0841.364,043

Benaming Q-Flowers

(vaut) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kerkstraat 12 bus 1, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, België Onderwerp akte ° Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 13/12/2011 neemt kennis en aanvaardt het

ontslag van volgende zaakvoerder:

Brys Jozef, wonende te Heizijde 106, 2300 Turnhout, (N.N. 55.06.14.015-83).

Dit met ingang vanaf 13/12/2011.

Henri De Lange

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

PU

25 JAN. 2012

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumn notaris,

hetzij a _. e .. ).. (e

. enterende notaris, van de persn(a)n{en)

gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtakening

30/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306971*

Neergelegd

28-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Q-FLOWERS

0841364043

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1932 Zaventem, Kleine Kerkstraat 12 bus 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op tweeëntwintig november tweeduizend en elf blijkt dat :

-1-De heer DE LANGE Henri Vincent, geboren te Anderlecht op 1 januari 1963, van nederlandse nationaliteit, wonende te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Kleine Kerkstraat 12 bus 01.

-2-De heer BRYS Jozef Bertha Godfried, geboren te Turnhout op 14 juni 1955, wonende te 2300 Turnhout, Heizijde 106.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Q-FLOWERS , met zetel te 1932 Zaventem, Kleine Kerkstraat 12 bus 1, en met als doel :

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

De kleinhandel en groothandel in bloemen, fruit, groenten en planten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning. Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering. Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.

2. waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volstort tot beloop van 18.000 euro.

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte geldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire, zaakvoerders, de heer De Lange Henri en de heer Brys Jozef, beiden voornoemd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om twintig uur. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
Q-FLOWERS

Adresse
HERENTALSESTRAAT 8 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande