Q-FOUNDATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-FOUNDATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.709.661

Publication

26/05/2014
ÿþ mod 11.1



EM.11E11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III lviii iv u ii vii ii

*14106464*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 2014

ardelinghntwerpen

rime

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : Q-Foundations

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter Geeraerts te Brasschaat op 30 april 2014 blijkt dat eenj jj

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Q-FOUNDAT1ONS" mÉj

j! zetel te 2930 Brasschaat, Rerum Novarumlei 45 eerste verdieping opgericht werd door de de heerj QUICK Kenneth, geboren te Antwerpen op 18 september 1976, wonende te 2600 Antwerpen!

j1(Berchem), Kortemarkstraat 49 en de heer VAN WALLENDAEL Bart Luc Michel, geboren te! Kapellen op 12 december 1980, wonende te 2950 Kapellen, Ploeglei 31.

!j De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 1 !! 18.600,00-) en is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is! ingetekend in geld, waarvan ieder van de oprichters 1/3 volstort heeft blijkens bankattest afgeleverd!

i! door Fortis Bank

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, ais

aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België

als in het buitenland

Algemene bouwonderneming in de ruimste zin.

- Restauratie en gebruiksklaar maken voor verkoop van onroerende panden

ji - Kopen en verkopen in eigen beheer van onroerende goederen

!" - Verlenen van advies, opvolging, coördinatie van bouwplaatsen/onderaannemers voor alle

ruwbouwprojecten, metsel- en betonwerken en onderdak brengen van gebouwen,

1 Alle schrijn- en timmerwerken, sanitaire afwerking, isolatiewerkzaamheden, afwerking van gebouwenj

in het algemeen.

- Projectontwikkeling van zowel residentiële en niet-residentiële gebouwen,

j! Appartementsgebouwen, woningen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, zowel nieuwbouw- als!

JJ renovatieprojecten al dan niet volgens de formule `sleutel op de deur'

- De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat ermee gepaard gaat zoalsi

onder meer de promotie, coördinatie, begeleiding, adviesverlening, realisatie, de verkoop en dej

commercialisatie van projecten, dit in de ruimste betekenis.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen huur enj

verhuren, het doen bouwen of verbouwen en promotie van onroerende goederen, evenals aile!

jj onroerende transacties en verrichtingen van welke aard ook en dit in de ruimste betekenis metj

j! inbegrip van onroerende leasing.

!! - het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel bij roerende, onroerende of commerciëlei

activiteiten.

- grond- en ruilverkavelingen

j! - zij mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen,onder meer deze van erfpacht,

recht van opstal, vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan

activiteiten van syndicus

- groot en kleinhandel in bouwmaterialen en aanverwante

552-709-661-

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rerum Nova rumlei 45 eerste verdieping

2930 Brasschaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1



- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen,' alle verrichtingen met betrekking tot dat roerende en onroerende vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, obligaties, aandelen en fondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het nemen van participaties en het fungeren als holdingmaatschappij.

- Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gemandateerde van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat.

- Zij mag haar onroerende en roerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de

vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap

verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht..

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september en valt aldus niet samen met het kalenderjaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het kapitaal.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2015. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2016.

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 01 januari 2014 worden overgenomen en bekrachtigd. De vennootschap begint te werken vanaf heden.

Op de laatste biz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aeji het Belgisch Staatsbrad

mod 11.1

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerder benoemd,

1/ De heer QUICK Kenneth, geboren te Antwerpen op 18 september 1976, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Kortemarkstraat 49.

2/ De heer VAN WALLENDAEL Bart Luc Michel, geboren te Kapellen op 12 december 1980, wonende te 2960 Kapellen, Ploeglei 31.

hier aanwezig, die deze aanstellingen aanvaarden.

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Boekhouding & Fiskaliteit BVBA te 9300 Aalst, Merestraat 129/0 vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Peter Geeraerts te 2930 St-Mariaburg (Brasschaat), Kapelsesteenweg 340 bus 1001

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

& Voor-': behouden easi het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþtri\

1III1iimgNiglVN

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0552.709.661

Benaming

(voluit) : Q-FOUNDATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rerum Novarumlei 4511A2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming - ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2014 werd het ontslag aanvaard met

onmiddellijke ingang van

- heer Kenneth Quick

- en de heer Bart Van Wallendael

Er werd tevens beslist om als nieuwe zaakvoerders te benoemen

Q-Renting NV (0437.578.084), gevestigd te Kortemarkstraat 49 te 2600 Berchem met vaste vertegenwoordiger Kenneth Quick (NN 76.09.18-353.87), wonende te Kortemarkstraat 49 te 2600 Antwerpen - Jorestate BVBA (0847.985.876), gevestigd te Ploeglei 31 te 2950 Kapellen met vaste vertegenwoordiger Bart Van Wallendael (NN. 80.12.12-387.37), wonende te Ploeglei 31 te 2950 Kapellen.

Zaakvoerders

Q-Renting NV vertegenwoordigd door Kenneth Quick

Jorestate BVBA vertegenwoordigd door Bart Van Wallendael

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopht,nder Antwerpen

19 FEB. 2015

afde 'n niwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2015
ÿþ*15083290*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophendel

Antwerpen

0 3 JUNI 2015

aen9i%ntworpeh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0552.709.661

Benaming

(voluit) : Q-FOUNDATIONS

(verkort}:

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rerum Novarumlei 4511 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01 mei 2015 werd beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel over te brengen naar Bredabaan 859 te 2930 Brasschaat.

" De vestigingseenheid te Rerum Novarumlei 45 te 2930 Brasschaat werd eveneens overgebracht naar Bredabaan 859 te 2930 Brasschaat met ingang van dezelfde datum.

Zaakvoerders

Q-Renting NV vertegenwoordigd door Kenneth Quick

Jorestate BVBA vertegenwoordigd door Bart Van Wallendael

Op van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e'n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
Q-FOUNDATIONS

Adresse
RERUM NOVARUMLEI 45 - 1ER VERD. 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande