QRF MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QRF MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.925.079

Publication

22/01/2014
ÿþ"4,-4> - ~.

e

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

11111111

*14022074*

Ne:re.1.: r! aU:1 da Red/4011k Kooe,ií'ando1 Í; lotiíarpen, op

13 JAK, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0537.925.079

Benaming

(voluit) : QRF MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm :' Naamloze vennootschap

Zetel ; Leopold de Waelplaats 8/1, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 26 november 2013:

De raad van bestuur besluit unaniem om Anneleen Desmyter EBVBA, met Anneteen Desmyter ais vaste vertegenwoordiger, met maatschappelijke zetel te 2243 Zandhoven, Acaciadreef 7, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0537.881.133 (RPR Antwerpen), te benoemen tot gedelegeerd bestuurder (CEO) van de Vennootschap voor een onbepaalde termijn. Dit mandaat zal echter een einde nemen op het moment dat Anneleen Desmyter EBVBA, met Anneleen Desmyter als vaste vertegenwoordiger, ophoudt bestuurder te zijn van QRF Management.

Voor eensluidend uittreksel,

Anneleen Desmyter EBVBA,

vast vertegenwoordigd door

Anneleen Desmyter,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,1_,[1,1,q1,11111,1)1111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

)11

N.ergelegd far griffie van de Retkibuttk vstn Kinplzeld ta Antwerpen, of

2 0 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsar. 0537.925.079

Benaming

(voluit) : QRF MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leopold de Waelplaats 8/1, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer " akte : Benoeming bestuurders - verlenging mandaat bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming vara de algemene vergadering d.d. 26 november 2013.

1. De aandeelhouders beslissen onderstaande personen te benoemen als onafhankelijke bestuurders van; de Vennootschap, en dit met ingang vanaf heden:

- mevrouw +j. Boets, wonende te Onderheide 28, 2930 Brasschaat;

- de heer Jan Brouwers, wonende te 100 Three Colt Street, Flat 65 Dundee Wharf, London E148AX,

Verenigd Koninkrijk; en

- de heer Frank De Moor, wonende te Molenberg 14,1790 Affligem.

Ze worden benoemd voor een termijn die een duurtijd van 4 jaar niet overschrijdt, namelijk tot de sluiting van de gewone algemene vergadering die zal beslissen over de jaarrekening opgesteld voor het boekjaar afgesloten op 31 maart 2017,

Derhalve is de raad van bestuur samengesteld als volgt:

- Anneleen Desmyter EBVBA (met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Anneleen Desmyter);

B.M.C,C. BVBA (met als vaste vertegenwoordiger de heer Freddy Hoorens);

- Fontenelle BVBA (met als vaste vertegenwoordiger de heer Herman Du Bois);

- mevrouw inge Boets;

- de heer Jan Brouwers; en

- de heer Frank De Moor.

2. De aandeelhouders beslissen het mandaat van de huidige bestuurders Anneleen Desmyter EBVBA (met. als vaste vertegenwoordiger mevrouw Anneleen Desmyter), B.M.C.C. BVBA (met als vaste vertegenwoordiger de heer Freddy Hoorens), Fontenelle BVBA (met ais vaste vertegenwoordiger de heer Herman Du Bois) te, verlengen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering die zal beslissen over de jaarrekening opgesteld voor het boekjaar afgesloten op 31 maart 2017.

Voor eensluidend uittreksel,

Anneleen Desmyter EBVBA, vast vertegenwoordigd door

Anneleen Desmyter

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/09/2013
ÿþMon Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Cr7ise- " ` _Ç " Benaming

(voluit) : QRF MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Leopold de Waelplaats 8/1  2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 3 september 2013 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

1. de naamloze vennootschap "Quares Real Estate Investment Management Retail", verkort "Quares Reim Retail", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8, met; ondernemingsnummer 61 W BE 0880.915.101 RPR Antwerpen; en

2. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Quares Holding", waarvan de zetel` gevestigd is te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8, met ondememingsnummer BTW BE 0881.077.526 RPR Antwerpen,

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam: 'QRF MANAGEMENT',

Zetel: 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 811.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel het bestuur in de ruimste zin van het woord, al dan niet in samenwerking met andere personen, van rechtspersonen in België en in het buitenland.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die nuttig of nodig zijn ter verwezenlijking van haar doel, inbegrepen het stellen van alle materiële handelingen en rechtshandelingen, het aangaan van verbintenissen, de verwerving van zakelijke en persoonlijke rechten en het stellen van proceshandelingen.

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en ln het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, met inbegrip van de" onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle: vennootschappen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het; buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van; derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal: bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500), vertegenwoordigd door honderd (100), aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam.

Op-de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

IIu11111nn11m~m~mu11

V beh aa Bel Staa

Neergelegd ter griffie van de Rerhenk van Koophandel te Aihverpen{

0 5 SEP. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen.

Bevoeqheden van de raad van bestuur: De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad overdragen aan hetzij één of meer personen of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

De raad van bestuur kan al zijn bevoegdheden of een deel ervan binnen de grenzen van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen overdragen aan een directiecomité.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, overeenkomstig artikel 11 van deze statuten. De raad van bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Ingeval de vennootschap tot (statutaire) zaakvoerder van een Vastgoedbevak wordt benoemd, zullen de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur dienen te voldoen aan de artikelen 39 en 40 van de Wet. Indien een of meerdere afgevaardigden tot het dagelijks bestuur de voormelde voorwaarden niet meer zou vervullen, zal de raad van bestuur binnen de maand in hun vervanging voorzien.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt in al haar handelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende personen belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Ingeval de vennootschap tot (statutaire) zaakvoerder van een Vastgoedbevak wordt benoemd, wordt de vennootschap in die hoedanigheid, voor wat alle daden van beschikking op vastgoed van de Vastgoedbevak betreft, en voor zover de waarde van het goed niet minder bedraagt dan het laagste bedrag van 1% van het geconsolideerd actief van de Vastgoedbevak en EUR 2.500.000, geldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en ten minste één bestuurder samen. De vennootschap kan een volmacht geven voor het stellen van daden van beschikking op vastgoed van de Vastgoedbevak onder de volgende cumulatieve voorwaarden:

1) de vennootschap moet een effectieve controle over de aktes/documenten cndertekend door de bijzondere volmachthouder(s) uitoefenen en hiertoe een interne procedure op stellen die zowel betrekking heeft op de inhoud van de controle ais op de periodiciteit ervan;

2) de volmacht mag enkel betrekking hebben op een welbepaalde transactie of een vast omlijnde groep van transacties (het is niet voldoende dat de transactie of groep van transacties "bepaalbaar° zou zijn). Algemene volmachten zijn niet toegelaten; en

3) de relevante limieten (bijvoorbeeld wat betreft de prijs) zijn aangeduid in de volmacht zelf en de

volmacht is beperkt in de tijd, zijnde de tijd die nodig is om de verrichting af te handelen,

COMITÉS

De raad van bestuur kan:

a) één of meerdere ccmités oprichten, waarvan de leden kunnen worden gekozen binnen of buiten haar structuur;

b) één of meerdere auditcomités oprichten overeenkomstig artikel 526bis van het Wetboek van vennootschappen, alsook een remuneratie- en benoemingscomité en een investeringscomité, met

{ 5Ir raadgevende bevoegdheden, waarvan de leden kunnen worden gekozen binnen of buiten haar structuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur bepaalt de modaliteiten, bevoegdheden, vaste en/of variabele vergoedingen met aftrekking van de algemene kosten en de personen die voor deze doeleinden worden aangewezen; in voorkomend geval kan de raad van bestuur hun mandaat herroepen.

Jaarvergadering: wordt gehouden op de derde woensdag van de maand september om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Voorwaarden voor de toelating tot de jaarvergadering : Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voor-na(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. Een volmachtdrager mag meer dan één aandeelhouder vertegenwoordigen,

De raad van bestuur of het directiecomité, indien dit er is, mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem,

Boekiaar: begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, overeenkomstig de artikels 617 tot en met 619 van het Wetboek van vennootschappen.

Saldo na vereffening: geschiedt volgens de wettelijke bepalingen.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 100 aandelen werden door de oprichters ingesohreven door middel van een inbreng in geld, als volgt :

1. De vennootschap "Quares Real Estate lnvestment Management Retail",

voornoemd sub 1., ten belope van negenennegentig aandelen 99

2. De vennootschap "Quares Holding", voornoemd sub 2., ten belope van één

aandeel 1

Elk aandeel werd volstort. De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij BELFIUS Bank. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard,

Benoeming van de bestuurders:

Werden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 maart 2016:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ANNELEEN DESMYTER', met

maatschappelijke zetel te 2243 Pulle (Zandhoven), Acaciadreef 7, opgericht op 3 september 2013, bij akte verleden voor notaris Vroninks, voornoemd, welke vertegenwoordigd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Anneleen Greet Desmyter, geboren te Turnhout, op 4 september 1976, gedomicilieerd te 2243 Pulie (Zandhoven), Acaciadreef 7;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Fontenelle', met maatschappelijke zetel te Diamanttaan 24, 1030 Brussel, ingeschreven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0462.347.332 (RPR Brussel), welke vertegenwoordigd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger de

heer Herman Henri Du Bois, geboren te Merchtem, op 31 juli 1964, gedomicilieerd te 1785 Merchtem,

Frocessjebaan 16;

c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Business Management & Consultancy

Center', met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk, Lisbloemstraat 6, ingeschreven bij de Kruispuntbank

voor Ondernemingen onder nummer 0880.293.608 (RPR Kortrijk), welke vertegenwoordigd zal worden

door haar vaste vertegenwoordiger de heer Freddy Michel Hoorens, geboren te Kortrijk, op 15 november

1963, gedomicilieerd te 8501 Bissegem, Lisbloemstraat 6.

Hun opdracht wordt vergoed.

Eerste boeklaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 maart

2015.

Eerste jaarvergadering: in 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte,

, Gelkfdige neerlegging!:

- de expeditie van de oprichtingsakte met bijlagen.

" Vr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -1609/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2015
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0537.925.079

Benaming

(voluit) : QRF MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Leopold de Waelplaats, 8/1  Antwerpen (B-2000 Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AAN DE STATUTEN - MACHTIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 7 november 2014, met als registratievermelding

"Geregistreerd 3 blad(en), 0 renvooi(en) op het 1$1e Registratiekantoor van Brussel 5 op 25.11.2014. Boek 42, blad 100, vak 5. Ontvangen : vijftig euro (50 ê). Voor de Adviseur a.i. (getekend) : C. DUMONT."

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "QRF MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te B-2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8/1, besloten heeft

- de statuten van de Vennootschap als volgt aan te passen, teneinde ze in overeenstemming te brengen met het statuut van Qrf Comm. VA als gereglementeerde vastgoedvennootschap:

Artikel 6: vervanging van de tekst van artikel 6 door de volgende tekst:

"pe vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, welke natuurlijke personen zijn.

De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders, die het mandaat te allen tijde kan herroepen.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De mandaten van de onafhankelijke bestuurders zijn slechts twee maal hernieuwbaar.

De bestuurder wiens mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, bij gewone meerderheid van stemmen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Ingeval de vennootschap tot (statutaire) zaakvoerder van een gereglementeerde vastgoedvennootschap wordt benoemd, zullen de volgende voorwaarden moeten vervuld worden:

- de raad van bestuur van de vennootschap zal minstens zes leden tellen;

- de raad van bestuur van de vennootschap wordt zo samengesteld dat de gereglementeerde vastgoedvennootschap confonn artikel 4 van de Wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde-vastgoedvennootschappen (de "Wet") kan worden bestuurd;

- de raad van bestuur van de vennootschap telt minstens drie onafhankelijke leden in de zin van artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen. De naleving van de in artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen bedoelde criteria worden ook beoordeeld alsof het betrokken onafhankelijk lid van de raad van bestuur van de vennootschap zelf bestuurder van de gereglementeerde vastgoedvennootschap zou zijn;

- indien één of meerdere bestuurders de voormelde voorwaarden niet meer zouden vervullen, zal binnen de maand in hun vervanging worden voorzien. Indien alle bestuurders de voormelde voorwaarden niet meer zouden vervullen, zal de raad van bestuur of de commissaris van de vennootschap een algemene' vergadering moeten bijeenroepen, met als agenda de vaststelling van deze toestand en de te nemen maatregelen;

- de effectieve leiding over de gereglementeerde vastgoedvennootschap wordt toevertrouwd aan tenminste twee natuurlijke personen;

- de leden van de raad van bestuur, de personen belast met de effectieve leiding en de verantwoordelijken voor de onafhankelijke controlefuncties zijn uitsluitend natuurlijke personen en

Op.de laatstel blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I I1Il II1 uuuu~~ii~uiu~i

" 1501 X84"

flNl

ttecrnbanl van koophandel

Antwerpen

2 3 JAN, 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

dienen permanent over de voorde uitoefening van functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid beschikken;

- de leden van de raad van bestuur zullen de artikelen 33, 37 en 38 van de Wet naleven; en Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, worden de opdrachten van de bestuurders kosteloos uitgeoefend."

Artikel 8: vervanging van de tekst van artikel 8 door de volgende tekst:

"De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.'

De raad mag het dagelijks bestuur van devennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad overdragen aan hetzij één of meer personen of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens spècifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

De raad van bestuur kan al zijn bevoegdheden of een deel ervan binnen de grenzen van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen overdragen aan een directiecomité.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onderzijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, overeenkomstig artikel 11 van deze statuten. De raad van bestuur omschrijft hun ; samenstelling en hun opdrachten."

Artikel 9: vervanging van de tekst van artikel 9 door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht en ln de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende personen belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren,

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur."

Invoering van een overgangsbepaling: Artikel 24 - Overgangsbepalingen

"De rechtspersonen die, op de datum van inwerkingtreding van de Wet een functie uitoefenen van bestuurder mogen hun lopend mandaat blijven uitoefenen tot het verstrijkt. Tot het verstrijken van zijn mandaat, moet de vaste vertegenwoordiger van de desbetreffende rechtspersoon permanent over de voor de uitoefening van zijn functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid beschikken,

De eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid die, op de datum van

inwerkingtreding van de Wet, belast waren met de effectieve leiding van Qrf Comm. VA, mogen hun

lopend mandaat blijven uitoefenen tot het verstrijkt. Tot het verstrijken van zijn mandaat, moet de permanente vertegenwoordiger van de desbetreffende eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid permanent over de voor de uitoefening van zijn functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid beschikken."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gel ltíerj e neerlegging :

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen

- 2 onderhandse volmachten;

de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

' " Vbor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 16.09.2015, NGL 26.10.2015 15655-0324-027

Coordonnées
QRF MANAGEMENT

Adresse
LEOPOLD DE WAELPLAATS 8, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande