QUILLIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUILLIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.901.146

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 17.09.2014 14588-0558-012
06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 30.10.2013 13650-0109-012
24/09/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Aniwerpen, op

Griffii3fl 3 SEP., 2i+"

J 1111111 il UI 1111 UI I m

*12158897*

hl

tl

be

a

Bc sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

----- ---- --- -------------------- ---~- -- Ondernemingsnr : 6E0869.901.146

Benaming (voluit) : QUiLLÍU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Risschotlei 12

2980 Zoersel

Onderwerp akte : BVBA: WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM ALGEMENE VERGADERING-

;; AANPASSING STATUTEN - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1,; op 31 augustus 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 11/09/2012, boeki 126, blad 7, vak 9. Ontvangen: 25,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur W, LAUREYS; blijkt dat de' buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "QUII.LIO', met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: i 1. Wijziging boekjaar

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het boekjaar te wijzigen derwijze dat het in de toekomst zal beginnen op één april en eindigen op éénendertig maart van hetdaaropvolgende jaar. Deze beslissing zal onmiddellijke uitwerking krijgen zodat bijgevolg het; huidige boekjaar nog loopt tot éénendertig maart tweeduizend dertien.

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt in deze zin aangepast.

2.Wijziging datum jaarvergadering

Aansluitend beslist de vergadering dat de jaarvergadering in de toekomst gehouden zal worden telkens op de eerste maandag van september om twintig uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden op de eerste maandag van september' tweeduizenddertien.

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt in deze zin aangepast.

3. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

Ingevolge de genomen beslissing luidt artikel 18 van de statuten voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één april tot éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de boeken, registers en rekeningen van de vennoôtschap" afgesloten worden, en zullen de zaakvoerders een inventaris opmaken van al de activa en passiva. van de vennootschap en de jaarrekening opstellen, waarin de nodige afschrijvingen moeten gedaan;. worden, het al in overeenstemming met de wetten terzake. Zij maken tevens het jaarverslag op,; voor zover wettelijk vereist.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering worden de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissaris, ter zetel van de vennootschap neergelegd, ter inzage van de vennoten."

Ingevolge de genomen beslissing luidt artikel 13 van de statuten voortaan als volgt:

"De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de eerste maandag van de maand september om twintig uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L. oor* behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1





Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vódr de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken."

4. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

5. Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMVB, met zetel te Beliestraat 110, 2910 Essen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Guido De Maeyer, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen bij het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+iaiaai0*

1

1 bel a, Be Sta

emee1w." -~ van 1(00P)lur,  t , 0 9 AUG 20~x

Griffie

Ondernemingsnr . 6E0869.901.146

Benaming (voluit) : QUILLIO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakeltjkhetd

Zetel : Risschotlei 12

2980 Zoersel

Onderwerp akte :BVBA: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERMINDERING- AANPASSING STATUTEN - COORDINATIE

;' Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 6 augustus 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 7 augustus 2012, boek 125, blad 92, vak 16. Ontvangen: 25,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat. de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUILLIO", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderdvijfenveertigduizend euro (145.000,00 ¬ ), om het van negenhonderd en vijfduizend euro (905.000,00 ¬ ) op zevenhonderdzestigduizend euro (760.000,00 ¬ ) te brengen. ' De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderdvijfenveertigduizend euro (145.000,00 ¬ ), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderdzestigduizend euro (760.000,00 ¬ ).

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderdvijfenveertigduizend euro (145.000,00 ¬ ), voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht

2. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

Ingevolge de genomen beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans zevenhonderdzestigduizend euro (760.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door negenhonderd en vijf (905) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/negenhonderd en vijfde deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

3. Coördinatie van de statuten

Oc) de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Nl.iarn en hoedanigheid :n de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) t e,,ne~d de rechisper.zno'r t.'n aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekenen j

08/20I2 X-ánnéxesdü Monitenr 6éTgë

Verso

r^r""911

 root-

' " 1 br-houden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

4. Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMVB, met zetel te Beliestraat 110, 2910 Essen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Guido De Maeyer, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen bij het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten,

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Bijlagen-birr het-Belgiselr-Staatstrlad = 2If68/20-12 =-Annexes- duu-1Vlumteür b-elgé

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Ni 3n1 en boedanighe d an r6: st,nmenterenfle notaris. hetzij van de perso(o)n(en) h, :ingd de rechtspar;,Dini tnn aan,>,-2n van derden te vertegenwoordigen

Verso Nr, m en handtekeniny

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 12.03.2012 12060-0585-012
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0167-012
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 09.03.2010 10064-0131-012
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 23.03.2009 09084-0260-014
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 03.03.2008, NGL 23.05.2008 08156-0026-016
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 05.03.2007, NGL 30.03.2007 07108-4450-017
28/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 15.10.2005, NGL 25.11.2005 05871-2028-014
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 22.09.2015 15595-0060-013

Coordonnées
QUILLIO

Adresse
RISSCHOTLEI 12 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande