R & A HOLDING

Divers


Dénomination : R & A HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.994.291

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13490-0154-014
18/01/2012
ÿþ Mod WOM 11.1

[bles lei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de JAN. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

I II I II I llI lUl II lu MII

" ZZa15035"

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0836.994.291

Benaming

(voluit) : R & A HOLDING

(verkort}

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : POSTBAAN 40 3290 DIEST

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 november 2011 :

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering de zetel van de vennootschap met ingang van 15 november 2011 te verplaatsen naar :

DE HULSTEN 54 2980 ZOERSEL

SWERTS RAF

.Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

plee, gelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de i~JUNI 2011 D.të-RER,

1 " 11095388*

V( beter aar Belt Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

o X36 . g~~





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : R&A HOLDING

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 3290 Diest, Postbaan 40

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op tien juni tweeduizend en elf: BLIJKT dat:

1. De heer SWERTS Raf Julien, kinesitherapeut, geboren te Hasselt op vijfentwintig maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3290 Diest, Postbaan 40.

2. Mevrouw ANTHEUNIS Annick Ivonne, laborante, geboren te Eeklo op drieëntwintig mei negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3290 Diest, Postbaan 40.

3. Mevrouw ANTHEUNIS Nele Monique, kinesitherapeute, geboren te Diest op éénendertig augustus

negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te

hebben afgelegd te Leuven op dertig maart tweeduizend en zeven, wonende te 3012 Leuven,

Aarschotsesteenweg 653.

Een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht.

BENAMING

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen, afgekort

"Comm.VA".

Omzetting van de vennootschap naar een andere rechtsvorm is slechts mogelijk door een besluit van een

buitengewone algemene vergadering waarbij alle beherende vennoten de omzetting goedkeuren.

Daarenboven is het unaniem akkoord van alle vennoten vereist indien de beperkte aansprakelijkheid van de

stille vennoten in de nieuwe rechtsvorm wordt opgeheven.

De naam van de vennootschap luidt "R&A HOLDING".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Postbaan 40.

DOEL

De vennootschap heeft een doel :

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut. Het investeren in onroerende goederen als patrimoniumvennootschap.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Hel verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten anders dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en toezicht op de: beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap heeft tevens tol doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch: niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen: van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De selectie, rekrutering, opleiding en begeleiding' van personeel. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden; met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire: benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt: Ter uitvoering van haar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

KAPITAAL

5.1. Bedrag

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd eenentachtigduizend tweehonderd euro (1.881.200,00 EUR).

Het volledige kapitaal is vertegenwoordigd door zestienduizend achthonderd en twaalf (16.812) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende (gecommanditeerde) vennoten - zaakvoerders die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als dusdanig zijn aangewezen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders  beherende vennoten dan vormen zij een college.

De beherende vennoten zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wetfof de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De beherende vennoten zijn persoonlijk, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Binnen de perken van het vennootschapscontract, dit wil zeggen voor zover hun handelingen stroken met de doelsomschrijving, vervullen zij hun opdracht en bepalen zij het beleid van de vennootschap zonder dat de

'ó algemene vergadering hen ter zake richtlijnen kan opleggen.

Stellen zij handelingen namens de vennootschap en gaan zij verbintenissen aan die vallen buiten het doel van de vennootschap, dan is de vennootschap niettemin verbonden, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De beherende vennoten - zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als voor deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt.

Zijn er twee zaakvoerders  beherende vennoten in functie dan zijn zij elk indivueel bevoegd inzake vertegenwoordiging in en buiten rechte voor alle handelingen dewelke een bedrag van honderdduizend euro

ó (100.000,00 EUR) niet overschrijden. Voor handelingen dewelke dit bedrag overschrijden, dienen de twee

N zaakvoerders  beherende vennoten gezamenlijk op te treden.

p Zijn er drie of meer zaakvoerders  beherende vennoten dan treden zij op namens de vennootschap in en buiten rechte als college, handelend door de meerderheid van zijn leden.

e; De beherende vennoten - zaakvoerders verzekeren tegelijkertijd het dagelijks bestuur.

Zij kunnen het dagelijks bestuur en de externe vertegenwoordiging wat dat bestuur betreft toevertrouwen

aan een directiecomité of aan één of meerdere directeuren die geen stille vennoten mogen zijn.

De beherende vennoten - zaakvoerders zullen verder de machten van het directiecomité of de directeurs

et vaststellen en de praktische werking ervan regelen.

et

Zowel de beherende vennoten - zaakvoerders als de directeur(en) kunnen gevolmachtigden van de

vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De vennootschap is niet verbonden door handelingen gesteld door de gevolmachtigden met overschrijding

van hun bevoegdheden en buiten de hun verleende opdracht.

Een stille vennoot kan in geen geval ais bijzondere gevolmachtigde namens de vennootschap optreden.

:r.73 BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op

éénendertig december tweeduizend en twaalf (2012).

et

ALGEMENE VERGADERING

tY1 De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangewezen in de

uitnodigingen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (2013).

AANSTELLING GECOMMANDITEERDE VENNOTEN - ZAAKVOERDERS

De heer SVVËRTS Raf, geboren te Hasselt op vijfentwintig maart negentienhonderd zesenzestig, wonende' te 3290 Diest, Postbaan 40, en mevrouw ANTHEUNIS Annick, geboren te Eeklo op drieëntwintig mei negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3290 Diest, Postbaan 40, nemen beiden de hoedanigheid op van

" gecommanditeerd vennoot - zaakvoerder.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor; - verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.09.2015 15614-0242-016

Coordonnées
R & A HOLDING

Adresse
DE HULSTEN 54 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande