RADAR RISK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADAR RISK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 604.968.511

Publication

27/03/2015
ÿþmort Word 11.1

Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

1r--

Vi.... i r

1 -03- 203

,; 4"i :3Ai`i!': ûEL,

r...'~WE;;i'' id, aid. if` G`i! LEN

- ._._

iid i 16 *15046 O6*

Ondememingsnr: )O4 S G 5-du

Benaming

(voluit) : RADAR RISK

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier (Koningshooikt), Fruithoflaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan VERRETH, Notaris te Lier op 13 maart 2015, dat er een vennootschap werd opgericht door:

1, Mevrouw VANDIJCK Inge, geboren te Hasselt op 2 september 1972, echtgenote van de heer SMEYERS Luc, wonende te 2500 Lier (Koningshooikt), Fruithoflaan 12,

2. De heer VAN DER STAEY Francis Angelus Firmin, geboren te Aarschot op 1 juli 1963, thans ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Jan Schoonjánsstraat 1.

3. De heer VAN LERBERGHE Paul Rodolphe Jules Clement, geboren te Kruibeke op 4 april 1961, echtgenoot van mevrouw EECKHAOUDT Els Mathilda Andre, wonende te 9150 Kruibeke, Warandestraat28. Naam: RADAR RISK.

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2500 Lier (Koningshooikt), Fruithoflaan 12.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland.

het ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen, het onderhoud, de herstelling en de handel op het gebied van beveiligingssystemen.

- het verstrekken van alle vormen, en via alle mogelijke methoden van scholing en onderwijs in de meest ruime zin, zoals onder meer beroepsopleiding, seminaries, conferenties, organiseren van stages, enzovoort, en van alle hiermee samenhangende diensten.

- de studie, de realisatie en de handel in communicatie- en informatiesystemen, soft- en hardware, innoverende hoogtechnologische systemen ter ondersteuning van het beleid van organisaties en aanverwante producten, dit alles in de breedste zin van het woord, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, of handelend als corn missionair;

- het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, overheden, privépersonen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan van de cliënt;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,-

- het aankopen, beheren, verhuren, investeren, van en in aile onroerende en roerende goederen en alle onroerende en roerende rechten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere vennootschappen.

De vennootschap mag eveneens aile roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks, verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en .controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen waarmee een of ander band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, ln België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze opsomming zal nooit als limitatief kunnen worden beschouwd en is slechts exemplatief.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het is bij de oprichting volledig geplaatst, en verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen kunnen behoren tot categorie A, B, C of D.

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven.

De comparanten erkennen en verklaren dat op de duizend (1.000) aandelen ais volgt werd ingeschreven:

1. Door de bovenvermelde mevrouw VANDIJCK Inge, voor een bedrag van tweeduizend zevenhonderd negentig euro (2.790,00 EUR), waarvoor haar vierhonderd vijftig (450) ten belope van één derde volgestorte aandelen worden toegekend.

2. Door de bovenvermelde heer VAN dER STAEY Francis, voor een bedrag van tweeduizend zevenhonderd negentig euro (2.790,00 EUR), waarvoor hem vierhonderd vijftig (450) ten belope van één derde volgestorte aandelen worden toegekend.

3. Door de bovenvermelde heer VAN LERBERGHE Paul, voor een bedrag van zeshonderd twintig euro (620,00

EUR), waarvoor hem honderd (100) ten belope van één derde volgestorte aandelen worden toegekend.

Hetzij in totaal duizend (1.000) aandelen vertegenwoordigend het vast gedeelte van het kapitaal van

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ),

De oprichters stellen vast en erkennen dat het vast gedeelte van het kapitaal volgestort is ten belope van zes-

duizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Bestuur:

a) De bestuurder(s) worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering.

Elke vennoot houder van aandelen categorie A heeft het recht om een bestuurder voor te dragen en te laten

aanvaarden.

Alle vennoten houders van de aandelen categorie B hebben het recht om gezamenlijk één bestuurder voor te

dragen en te laten aanvaarden. Deze bestuurder kan geen gedelegeerd bestuurder zijn.

Vennoten houders van aandelen categorie C hebben geen recht tot voordracht van een bestuurder.

Elk vennoot houder van aandelen categorie D heeft het recht om één bestuurder voor te dragen en te laten

aanvaarden.

b) leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad of aan de zetel van de vennootschap. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Een bestuurder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, zonder hiervoor een motivering te moeten opgeven, en zonder dat hiervoor een vergoeding verschuldigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een bestuurder is van rechtswege ontslagnemend wanneer híj niet langer voldoet aan de vereisten gesteld voor het lidmaatschap in de vennootschap.

c) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger,

d) Binnen acht dagen na hun benoeming, moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid vaststelt, neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel ais college verbinden.

a) De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van de bestuurders voorgedragen door de vennoten categorie A tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

c) De " raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders,

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

e) De oproepingsbrief tot de vergadering van de raad van bestuur, die mag geschieden per brief, fax of e-mail, wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volte dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vernield zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

g) Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

Bij iedere benoeming van bestuurders beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de bestuurders voor de vervulling van hun ambt bezoldigd worden en stelt zij in bevestigend geval de wijze en de omvang van die bezoldiging vast. De bezoldiging kan bestaan in een vast bedrag ten laste van de bedrijfskosten van het boekjaar.

Bovendien kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de winst. De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerde bestuurder die alleen optreedt.

De bestuurders zijn volgens de regels inzake lastgeving zonder hoofdelijkheid jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak, en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

De raad van bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht,

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene Vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar door of namens de voorzitter van de raad van bestuur worden bijeengeroepen op 1 juni om 15.00 uur.

Indien die dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op

hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben op 1 juni 2017.

Boekjaar; Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar zal het tijdperk vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel tot op 31 december 2016 omvatten.

Overname van verbintenissen:

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld voor de

oprichting in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 februari 2015 worden, conform

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij deze akte opgerichte

vennootschap.

Winstverdeling:

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Jaarlijks wordt verder de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen volgens de regels vastgelegd in de vennotenovereenkomst, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

c) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het minimumkapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens zijn de oprichters bijeengekomen in eerste algemene vergadering, en zij hebben, met eenparigheid

van de stemmen, de volgende besluiten genomen:

a, de volgende bestuurders te benoemen:

- de bvbs CLAYCO, met zetel te 2500 Lier (Koningshooikt), Fruithofiaan 12, BTW BE 0893.824.712, RPR

Mechelen.

- de bvba MMI XS, met zetel te 2800 Mechelen, Jan Schoonjansstraat 1, BTW BE 0502.333.504, RPR

Mechelen,

b. deze bestuurders te benoemen voor onbepaalde duur,

c. de opdracht van de bestuurders wordt kosteloos uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering;

d. geen commissaris te benoemen.

Vaste vertegenwoordiger

In uitvoering van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen is de nieuw benoemde bestuurder bvba CLAYCO overgegaan tot benoeming van mevrouw VANDIJCK Inge, voornoemd, die aanvaardt, als haar vaste vertegenwoordiger, en is de nieuw benoemde bestuurder bvba MMI XS, voornoemd, overgegaan tot de benoeming van de heer VAN DER STAEY Francis, voornoemd, die aanvaardt, als haar vaste vertegenwoordiger.

Benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Vervolgens zijn de nieuwe benoemde bestuurders overgegaan tot de benoeming van de gedelegeerd bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur:

a) tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd: de bvba CLAYCO, voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger: mevrouw Vandijck Inge, voornoemd, die aanvaardt

b) tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd:

- de bvba CLAYCO, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: mevrouw Vandijck Inge, voornoemd

- de bvba MM! XS, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Van der Staey Francis, voornoemd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS,

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 13 maart 2015.

2° Uittreksel

4,,y . Y

, 4.

Coordonnées
RADAR RISK

Adresse
FRUITHOFLAAN 12 2500 KONINGSHOOIKT

Code postal : 2500
Localité : Koningshooikt
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande