RADIOWORKS

Société en commandite simple


Dénomination : RADIOWORKS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.758.442

Publication

11/03/2014
ÿþW-- ` ` t;: 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

II

i

Ondernemingsnr : 0543.758.442 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : TOUWSTRAAT 16 bus 4, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van het maatschappelijk doel

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 23.02.2014 te Antwerpen :

1.0e bijzondere algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen om het aan te passen aan de wetgeving over de particuliere radio's en het volledig te herformuleren om het als volgt te bepalen :

"Het maatschappelijk doel bestaat hoofdzakelijk uit het verzorgen van radioprogramma's in het toegekende verzorgingsgebied. De vennootschap kan alle activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij de verwezenlijking van dit maatschappelijk doel"

2.0e bijzondere algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Artikel 2 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk doel bestaat hoofdzakelijk uit het verzorgen van radioprogramma's in het toegekende verzorgingsgebied. De vennootschap kan alle activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij de verwezenlijking van dit maatschappelijk doel"

De gecoördineerde tekst van de statuten wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd, waarna deze wordt ondertekend. De gecoördineerde statuten zullen mee neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Getekend,

Dave Verdonck, ZAAKVOERER

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen :

- gecoördineerde statuten per 23 februari 2014

- notulen bijzondere algemene vergadering dd 23 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RADIOWORKS

1

Voor-

behouden aan het }gelgisch

Staatsblad

*14059952*

II

i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbatlk

van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 FEB, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 02 december 2013, dat er een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen:

- Dhr. DAVE VERDONCK, wonende TOUWSTRAAT 16 bus 3 te 2060 ANTWERPEN, geboren te MORTSEL op 22/10/1974, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap.

Zetel : TOUWSTRAAT 16bus4 te 2060 ANTWERPEN

De handelsvennootschap die de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft aangenomen, heeft de naam :  Radioworks .

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap neemt echter alle verbintenissen over die in enigerlei hoedanigheid in haar naam werden aangegaan door de vennoten bij toepassing van art. 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht. De vennootschap neemt alle handelingen en alle overeenkomsten over die zijn gedaan voor de vennootschap in oprichting sinds 1 september 2013.

De vennootschap is gevestigd te TOUWSTRAAT 16bus4 te 2060 ANTWERPEN. Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden naar een andere plaats in België.

- De groot- en kleinhandel in grammofoonplaten, Cd s, muziek-dvd s, al dan niet bespeelde geluids- en

videobanden, cassettes en dergelijke meer.

- - De groothandel in audio- en videoapparaten, opgenomen beeld- en geluidsdragers en overige

consumentenartikelen.

- - De detailhandel in audio- en video-opnamen in gespecialiseerde winkels.

- - De kleinhandel in geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden,

gadgets en dergelijke meer.

- - Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken,

dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten

- Mevr. SABINE KENNES, wonende TOUWSTRAAT 16 bus 3 te 2060 ANTWERPEN, geboren te MECHELEN op 09/09/1977, neemt deel aan de oprichting als stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

met volgende statuten :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Benaming : Radioworks

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : RADIOWORKS

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Touwstraat 16 4

*14300172*

Luik B

0543758442

2060

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

03-01-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

worden verkocht die recht geven op consumpties.

- - Het creëren, commercialiseren, kopen en verkopen, huren en verhuren, in licentie nemen en geven, uitzenden en laten uitzenden van radioprogramma s.

- - Activiteiten van lokale en vrije radio s.

- - Transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satelliet.

- - Het distribueren in binnen- en buitenland van radio- en televisieprogramma s in de ruimste zin van het woord en via alle mogelijke technische middelen.

- - Computeradviesbureaus, waaronder onder meer dient te worden begrepen: het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

- - Gegevensverwerking.

- - Overige activiteiten in verband met computers.

- - Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en  webhosting .

- - Het leveren van diensten met betrekking tot mediarepresentatie.

- - Het verkopen van tijd en ruimte met betrekking tot publiciteit in zowel de geschreven als de audiovisuele media.

- - Management, consulting en administratie-activiteiten in het algemeen, en inzonderheid het verlenen van bijstand, diensten en praktische hulp, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; verlenen van alle dienstprestaties en uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak gerelateerd met het hoger beschreven maatschappelijk doel.

- - Overige zakelijke dienstverlening.

- - Het organiseren en verlenen van adviserende, logistieke en operationele ondersteuning in verband met de organisatie en coördinatie van evenementen en manifestaties in de ruimste zin van het woord zoals, onder meer maar niet uitsluitend, live optredens, festivals, concerten, shows, modeshows, miss- en misterverkiezingen, circussen, rodeo's, poppentheaters, klank- en lichtspelen, klank-, video- en filmopnames, seminaries, congressen, salons, voordrachten, lezingen, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, feesten, straatfeesten, themafeesten, marketingactiviteiten, onderdak en vervoer van de reizigers in het kader van alle voormelde activiteiten.

- - Doen bouwen en doen verbouwen, onderhouden, inrichten, uitrusten, huren, verhuren, beheren, evenals zoeken en spotten, ter beschikking stellen van alle onroerende goederen in het algemeen, allerhande locaties, ruimten en zalen waarin alle hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of worden uitgeoefend. - - Verhuur van roerende goederen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik.

- - Tussenpersoon in de handel.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. - Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. - Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin, en dit zowel in binnen- als in buitenland, zowel in groot- als in kleinhandel en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 500,00 en is volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld uit 100 deelbewijzen van elk ¬ 5,00.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die geen stille vennoot mag/mogen zijn. Tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : De heer DAVE VERDONCK, voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aangaande de boekhouding, fiscale en administratieve verplichtingen en procedures hebben de zaakvoerders de ruimste bevoegdheden. De zaakvoerders vertegenwoordigen alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 1ste maandag van de maand juni om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

Getekend,

DAVE VERDONCK

Zaakvoerder

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december

2014.

De algemene vergadering beslist vrij, binnen de perken van de wetgeving terzake, over het te bestemmen

resultaat.

Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld :

-- DAVE VERDONCK: 51 deelbewijzen van ¬ 5,00.

- SABINE KENNES: 49 deelbewijzen van elk ¬ 5,00.

Het mandaat van de zaakvoerders is voorlopig onbezoldigd. De algemene vergadering kan op een later tijdstip bepalen om het mandaat toch bezoldigd te maken.

Coordonnées
RADIOWORKS

Adresse
TOUWSTRAAT 16, BUS 4 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande