RAF PEETERS CONSULTING, AFGEKORT : R.P.C.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAF PEETERS CONSULTING, AFGEKORT : R.P.C.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.611.468

Publication

19/11/2014
ÿþ*e,ekgisa#sSta= "g - : - - tf

ifirÉseimeag. magriffie van de

RECHTBANK CH'i'B.F,.?'+iK V'AN KOOPHANDEL

4 7 -11- 2014

WERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

maken kopie

le

In de bijlagen bij he

na neerlegging ter g

*19209597*

V

Ondernemingsnr : 0822.611.468

Benaming

(voluit) : Raf Peeters Consulting

(verkort) : R.P.C.

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2260 Westerlo, Industrieweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 15 oktober 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1°bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Raf Peeters Consulting", afgekort "R.P.C. ", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Industrieweg 4, onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING: ONTSLAG VOORLEZING VERSLAGEN

De vergadering ontstaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door Accountantskantoor , ABAC  Jef Dillen BVBA, vertegenwoordigd door de heer Jozef Dillen, accountant, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014.

De vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

In deze staat van actief en passief werd overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen vermeld hoeveel het maatschappelijk kapitaal na omzetting zal bedragen, met name achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

De besluiten van het verslag van Accountantskantoor ABAC  Jef Dillen BVBA, vertegenwoordigd door de heer Jozef Dillen, accountant, luiden als volgt:

"6. BESLUITEN

Het onderzoek van de balans per 30 september 2014 Iaat toe als volgt te besluiten:

Onze werkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie.

Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de balans opgesteld per 30 september 2014.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op té stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 39.036,06 EUR. Het verschil met het maatschappelijk kapitaal van de tot BVBA omgevormde vennootschap van 18.600,00 EUR bedraagt 20.436,06. Het netto actief is bijgevolg meer dan voldoende om te voldoen aan de minimum kapitaalvereisten voor de nieuw aangenomen

vérïnootschapsVórm', ----- "--..--.._ _ __ ___ __ ..--

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek Vennootschappen in het raam van de omzetting van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap in een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Nijlen, 06 oktober 2014

Jozef Dillen,

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r_ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Namens BVBA ABAC  Jef Dillen

IAB nr, 21.705 4N98

Nonnenstraat 76, 2560 Nijlen"

De vergadering stelt vest dat zij geen opmerkingen heeft op voormelde verslagen en staat van activa en passiva, en keurt de gegevens en de besluiten erin vervat goed.

Een afschrift van deze verslagen zal samen met de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) zodat het kapitaal zal worden verhoogd van duizend euro (¬ 1.000,00) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door incorporatie van reserves. De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal gepaard gaan zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen en bijgevolg mits stijging van de fractiewaarde van de honderd (100) bestaande aandelen zonder nominale waarde, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

DERDE BESLISSING: INCORPORATIE VAN DE RESERVES en volstorting VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR DE HUIDIGE VENNOTEN IEDER NAAR ZIJN AANDELENVERHOUDING

De huidige vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en verklaren aldus in te schrijven op de kapitaalverhoging door incorporatie van de reserves met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), pro rata het bestaande aandeelhouderschap.

De vergoeding voor deze inbreng bestaat louter uit een stijging van de fractiewaarde van de honderd (100) bestaande aandelen. Er worden aan de vennoten geen nieuwe aandelen toegekend gezien aan volgende voorwaarden is voldaan:

- alle vennoten zijn op heden aanwezig;

- alle vennoten hebben de kapitaalverhoging goedgekeurd;

- de inbreng gebeurt pro rata het bestaande aandeelhouderschap.

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door gelijke kapitaalaandelen zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel 11100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

VIJFDE BESLISSING: OMZETTING IN EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Vermits er noch statutair, noch wettelijk enige beperking bestaat om de bestaande burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap om te vormen in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering de bestaande vennootschap om te vormen in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de honderd (100) bestaande aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Daartoe worden de bestaande aandelen omgeruild en ontvangt ieder aandeelhouder één nieuw aandeel

van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprake-.lijkheid voor één oud aandeel in de gewone commanditaire vennootschap.

Deze omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 september 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat de omgevormde vennootschap vanuit fiscaal en juridisch oogpunt geen nieuwe vennootschap is maar enkel de voortzetting van de bestaande vennootschap met dezelfde vennoten en met dezelfde juridische personaliteit en zonder wijziging aan de bestaande activa en passiva elementen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet aldus de activiteiten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap verder, evenals de boeken en de boekhouding die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BTW BE 0822.611.4681 RPR Turnhout.

Ondergetekende notaris heeft de vennoten gewezen op de inhoud en draagwijdte van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van omzetting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap blijven de vennoten van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire

vennootschap overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vdár het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLISSING: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als gevolg van de voorgaande beslissingen neemt de niet-statutaire zaakvoerder ontslag met ingang van

heden, met name de heer Peeters Raf, voornoemd.

De algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en beslist om de niet-statutaire zaakvoerder décharge te

geven vanaf heden.

ZEVENDE BESLISSING: BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE BURGERLIJKE

VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist om met ingang van heden en voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder te

benoemen de heer Peeters Raf.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan Accountantskantoor ABAC  Jef

Dillen BVBA, vertegenwoordigd door de heer Jozef Dillen, accountant, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de

diensten van de belastingen over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en

alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap

in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

DERTIENDE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN:

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Raf Peeters Consulting", afgekort "R.P.C.".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 3,- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Industrieweg 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingsaangelegenheden;

- studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of

zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor

zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder;

- haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het

woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12; Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Artikel 14.- !ntern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

E. Algemene vergadering

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste maandag van juni om twintig uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

1=. Inventaris - Jaarrekening n Reserve - Winstverdeling

Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

of een andere bestemming zal krijgen.

Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte  gecoördineerde statuten  verslag van de accountant

I Voor behoud en aán

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

17/10/2013
ÿþt

beh

oal

Sei

Sta.3

Moa Word 11.1

--In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 1.

07 OKT. 2013

GRIFFÉE RECHTBANK van KOOPHANDELYMECHELEN

Onclernemirigsnr 0822.611.468

Benaming

(vetola . Raf Peeters Consulting

(ver kort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wimpel 2.2222 Wiekevorst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 26 september 2013 is gebleken dat met eenparigheid van stemmen werd beslist dat

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Industrieweg 4 te 2260 Heultje (tNesterlo) en dit met ingang van 1 oktober 2013.

Raf Peeters

Zaakvoerder

Ihl 11111



Op ;e laatste blz van Luik t5 vermeten : Reet4 : Naarr En hoedanigheid van de in5t,umenterende notar.s, hetzi van de pursotoin(en)

bevoegd recht5persoocl ten aanz:ierr van de-mien te vertrtdemvotsrttigen

Verso Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþrei'S 'r_~`

l~1

ln de bijlagen bij het Belg is a k~ ~~ e van de na neerlegging ter griffie ve p VAN KOOPHANrim

en kopie

10470e

Mill

0 9 .1011 2015

ANTWERPEN afdeling TiFR1vhptrT

De Griffiez,

Ondernemingsar : Benaming 0822.611.468

(voluit) :

(verkort)

Raf Peeters Consulting

R.P.G.



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, industrieweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging- Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verfeden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 8 juli 2015 neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 3.12.3.0.5, §2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Raf Peeters Consulting", afgekort "R.P.C,", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Industrieweg 4, onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

1.EERSTE BESLUIT: TOEVOEGING AAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om bepalingen toe te voegen aan artikel 1 van de statuten waardoor dit

artikel voortaan zal luiden ais volgt:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

le

beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedahigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april .1'$99 betreffendede boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij heeft de naam: "Rat Peeters Consulting". Deze benbniing dient steeds onmiddelliijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", afgekort '``R.P.C. .

2.TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET DOEL b f l

Kennisname van verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag , van .de `zaakvoerder houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel alsook van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2015,

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het lezen hiervan, daar de aanwezige vennoot verklaart een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Doelswijziging

De vergadering beslist het doel te wijzigen, waardoor het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 ;april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

-1°-hef nazien en corrigeren van alle boekhoudsikken;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

>y s 5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2.° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt ais hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer diie geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als In het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusip, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Bereetingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut,vai .de Bedrijfsrevisoririr of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichtírid van' een " _Inâttiuut van de Bedrijfsrevisoren en

organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsreviso°r; .  ' k ' " .

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut " van ;.etlfeiide boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit Van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekliousiérfiscatii'st in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het lnstituùt.geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij dcor een rechtbank hiermee wordt belast."

3. DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 4 van de statuten in overeenstemming te brengen met de

voorgaand besluit,

4. VIERDE BESLUIT: TOEVOEGING AAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om bepalingen toe te voegen aan artikel 5 van de statuten waardoor dit

artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandelijke

toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot ln de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere

statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten,

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en aile gelijkaardige effecten van tijd

tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten

verbonden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, wel haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten,

Opvraging van storting

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Het bestuursorgaan beslist onafhankelijk over de opvraging van stortingen. Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het geheel der aandelen waarvan de vennoot titularis is. Het bestuursorgaan mag de vennoten toelaten hun effecten voortijdig af te betalen; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden tegen dewelke de vervroegde stortingen worden toegelaten. De vervroegde stortingen worden beschouwd als voorschotten.

De vennoot die, na een ingebrekestelling per aangetekende brief, de opgevraagde storting niet uitvoert, moet, vanaf de dag der eisbaarheid der storting, aan de vennootschap een intrest betalen berekend tegen de wettelijke intrestvoet.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Hoedanigheid

Enkel accountants en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Geen persoon of belangengroepering bezit rechtstreeks of onrechtstreeks een deel van het kapitaal en/of van de stemrechten die van aard is om de uitoefening van het beroep of de onafhankelijkheid van de accountants en belastingconsulenten die namens de vennootschap een opdracht uitvoeren, in het gedrang te brengen, alsmede de naleving door hen van de regels die inherent zijn aan hun statuut en hun deontologie.

De vennoten en/of houders van stemrechten die geen lid zijn van het instituut, mogen zich niet bevinden in een toestand die wettelijk verboden is of onverenigbaar is met het doel en de activiteiten van de vennootschap; zij mogen door hun inmenging in de uiitvoering van de beraepswerkzaamheden de onafhankelijkheid van de accountants en belastingconsulenten, die namens de vennootschap een opdracht uitvoeren, niet in het gedrang te brengen."

5. VIJFDE BESLUIT, TOEVOEGING AAN ARTIKEL 6 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om bepalingen toe te voegen aan artikel 6 van de statuten waardoor dit

artikel voortaan zal luiden als volgt;

"Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts; besloten worden door de buitengewone

algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort

bij de inschrijving. "

"

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst-aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. " t

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding 'door aandefeh die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestàat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting-van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging ,..

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten hej echt om bij voorkeur in te schrijven op de kapitaalverhoging naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen,

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt door het bestuursorgaan aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

indien na de kapitaalverhoging de verhouding tussen de vennoten gewijzigd kan zijn, dient de Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten voorafgaandelijk te worden ingelicht van de vooringenomen transactie."

6. ZESDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 10 van de statuten aan te passen, waardoor dit artikel voortaan

zal luiden als volgt:

"Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de (evenden en bij overlijden

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de

boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/de enige zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt?

7. ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 1 van de statuten te vervangen, waardoor dit artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 11,- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is verder in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

"een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

"een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

"een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscatist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt,"moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet' deze zaakvoerder de hoedanigheid van

accountant en belastingconsulent hebben. .

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden . ontslagen. door., een ,besluit van de algemene

vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden-áârtge lomen, met uitsluiting van de zaakvoerder

zelf, indien deze tevens vennoot is. _

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen ddôr enkele kennisàeving aan de vennootschap,

onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging îcan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen,

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het dooi: dé: wet voorgeschreven

uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel."

8. ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 12 van de statuten te wijzigen waardoor het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 12.- Bijeenkomsten - Beraadslaging en Besluitvorming - Gevolmachtigden - Bevoegdheden van het college - Vertegenwoordiging van de vennootschap  Tegenstrijdig belang

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het college van zaakvoerders komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één zaakvoerder hierom verzoekt

Het college van zaakvoerders komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld, De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen ver het college van zaakvoerders opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien aile zaakvoerders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen,

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen,

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de zaakvoerders.

Gevolmachtigden

Het bestuursorgaan kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. De personen aan wie een volmacht werd verleend en die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

Deze beperking is niet van toepassing op de gevolmachtigde(n) die volgende hoedanigheid heeft (hebben):

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het instituut van de Bedrijfsrevisoren,

.een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in 'artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en -fiscalisten, ot,een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 var/ het koninklijk-besluit'verr 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en'erkend boekhouderfiscalist``in het kader van een rechtspersoon,

die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder(s) in geval van'overdrèven volmacht. Bevoegdheden van het college

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels,

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel [24, Ede alinea] van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259 en 264 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hcc."

9. NEGENDE BESLUIT; VERWIJDEREN VAN ARTIKELEN 13, 14, 15 EN 16 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikelen 13, 14, 15 en 16 van de statuten te verwijderen en de nummering

van de statuten aan te passen.

10. TIENDE BESLUIT; TOEVOEGING AAN ARTIKEL 29 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om bepalingen toe te voegen aan artikel 29, zodat dit artikel voortaal luidt als volgt:

"De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft,"

11. ELFDE BESLUIT: TOEVOEGING AAN ARTIKEL 31 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om bepalingen toe te voegen aan artikel 31, zodat dit artikel voortaal luidt

ais volgt:

"Indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zullen volgende bepalingen van kracht

zijn:

De enige vennoot moet accountant en belastingconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de

externe leden van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, komen de aandelen hen

voorlopig in onverdeeldheid toe, maar worden de hieraeri verbonden rechten uitgeoefend zoals bepaald in

artikel 23 van de statuten.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet t'Of gevolg dat-'de vennootschap wordt ontbonden.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één .persoon' heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

Een natuurlijk persoon kan de enige vénnoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van

de vennootschap. _

Een natuurlijk persoon kan slechts de enige vennoot zijn van één enkele besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, behoudens wanneer de aandelen in zulke ;vennootschap wegens overlijden aan

hem zijn overgegaan. - .

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of deze in vereffening is gesteld.

Wanneer de vennootschap slechts één Vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping niet te worden nageleefd.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering,

indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, oefent de eraan verbonden rechten uit. De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden."

12. TWAALFDE BESLUIT: TOEVOEGING VAN ARTIKEL 28 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om volgend artikel toe te voegen aan de statuten, ais artikel 28:

"Aile statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met

Voor-

`behdud

en aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, Bullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd."

13, DERTIENDE BESLUIT; MACHTIGING

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot opheffing van de bestaande statuten'en vervanging door nieuwe statuten, om deze in overeenstemming te brengen met het huidige Wetboek van Vennootschappen en voormelde besluiten, zonder evenwel verder wijziging te brengen aan de elementaire bepalingen van de opgeheven statuten.

Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift akte  gecoördineerde statuten

e

Coordonnées
RAF PEETERS CONSULTING, AFGEKORT : R.P.C.

Adresse
INDUSTRIEWEG 4 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande