RAF WELLENS

Société en commandite simple


Dénomination : RAF WELLENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.988.055

Publication

13/02/2013
ÿþ5 t*

Mad 2.0

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondernemingsnr: o 5 2-. 9 88, ta S5

Benaming

(voluit) : GCV RAF WELLENS

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kiezelweg 133/1, 2400 Mol

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte'verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 23 januari 2013, geregistreerd te Mol op 25 januari 2013, register 5, deel 231, blad 70, vak 3, wat volgt:

1. VENNOTEN: Door 1. de heer WELLENS Raf Felix Louis, geboren te Koersel op 05 september 1971, wonende te 3290 DIEST, Sint Jansveld, 25 bus 5 en 2. de heer PEETERS, Senne Maria Karel, geboren te Turnhout op 23 oktober 1987, wonende te 2400 Mol, Kiezelweg 169, werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De Heer Raf Wellens is gecommanditeerde of hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

De Heer Senne Peeters is stille vennoot.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "GCV Raf Wellens".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2400 Mol, Kiezelweg 133/1.

4. DOEL: De vennootschap heeft als doel: Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars in vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

6. KAPITAAL: Met maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEDUIZEND EURO (E 2.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het werd volledig geplaatst en volledig volstort ten belope van tweeduizend euro (E 2.000,00).

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Een statutair zaakvoerder kan niet zonder wettige reden ontslagen worden, en enkel door een besluit van de

algemene vergadering genomen met inachtname van de regels voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder is ad nutum afzetbaar met een gewone meerderheid van de uitgebrachte

stemmen op een algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van

beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen in het kader van het dcel van de

vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is

vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

u

Voor-

behoude aan het Belgi5cl

StaatsDl2

+130 6736*

Nenr:,n4,...-1 a cf-Eir-TSTTL wrn

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1 FEB. 2013

TURNHOUT

Griffée Griffier,

bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lii

~ ,a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht,

Door de oprichters wordt de heer Wellens Raf, voornoemd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap die zijn mandaat te aanvaarden en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling

voor uitoefening van dit mandaat.

" Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 Januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 23 januari 2013, om te eindigen op 31 december 2013.

9. JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van een zaakvoerder, een vennoot of de commissaris.

De vennoten warden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden. Deze oproeping preciseert plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden desgevallend die ter inzage liggen van de vennoten en/of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

Om te warden toegelaten tot de algemene vergadering, moeten de vennoten bij aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering, de zaakvoerder(s) inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij volmachtdrager deel te nemen aan de vergadering, doch enkel in zoverre dit in de oproepingen is vereist.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De vergadering zal warden vcorgezeten door de enige zaakvoerder of in voorkomend geval door de oudste der zaakvoerders.

De stemming gebeurt openbaar. Tot een geheime stemming wordt slechts overgegaan wanneer de algemene vergadering daar met eenparigheid van stemmen om verzoekt.

ledere vennoot, zowel stille als beherende vennoot, beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen bezit. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Beslissingen op een gewone en bijzondere algemene vergadering worden genomen met een meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Beslissingen op een buitengewone algemene vergadering, zijnde een vergadering tot wijziging van de statuten, worden genomen met een drie vierde meerderheid van de uitgebrachte stemmen, op voorwaarde dat minstens de helft van de stemgerechtigde aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Is het quorum niet bereikt, dan zal een tweede vergadering moeten worden bijeengeroepen die beraadslaagt en besluiten treft zonder dat rekening gehouden wordt met een bijzondere aanwezigheidsvereiste.

Van het verloop van de algemene vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt.

Deze notulen worden ondertekend dcor de voorzitter en de vennoten die het vragen,

Zij worden bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register. Afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

10. WINSTVERDELING:

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Overneming van verbintenissen.

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s), onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om aile formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te !eggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: BVBA ACROG Accountancy, met zetel te Geel, Molseweg 168

Z

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RAF WELLENS

Adresse
KIEZELWEG 133, BUS 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande