RAMM ARCHITECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAMM ARCHITECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.110.214

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 17.09.2013 13587-0348-007
04/10/2012
ÿþ~

Mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

25 -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANCeitee MECHELEN

Voor- 1111111111111111111111 h

behouden *12164279*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr :0458.110.214

Benaming (voluit) :RADIO 800 MEDIA MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :(2830) Willebroek, Overwinningsstraat 38,

(volledig adres)

Onderwerpen} akte: Alarmbelprocedure. Omvorming. Naamswijziging. Doelwijziging. Wijziging statuten. Aanneming nieuwe statuten.

Tekst

Uittreksel uit de akte verleden voor Notaris Xavier DESMET, te Antwerpen op 31 augustus 2012 dragende volgende melding van registratie: Geregistreerd twaalf bladen, geen renvooi te Antwerpen, Registratie 5 de 4 september 2012, boek 200 blad 96 vak 11, ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) R. WECHUYSEN.

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "RAMM ARCHITECTEN ".

De naam dient gewijzigd te worden van zodra hij zou verwijzen naar de naam van een natuurlijke persoon die ingevolge definitieve tuchtsanctie niet langer gemachtigd wordt de titel van architect te dragen.

De vennootschap heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze benamingen zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de vennootschap heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, wel toegelaten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-het uitoefenen van het beroep van architect en het verlenen en uitvoeren van alle diensten en opdrachten die behoren tot het beroep van architect;

- het beoefenen van alle aanverwante activiteiten, zoals het uitvoeren van expertises en controles, het geven van adviezen, het uitwerken, uitvoeren en opvolgen van stabiliteitsstudies, het uitvoeren van

opdrachten op het gebied van architectuur, stedenbouw,

landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, energieprestatie-verslaggeving, veiligheidscoördinatie, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie (zonder dat deze opsomming beperkend is), voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

Zij karn, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland op een niet-commerciële wijze, alle roerende, onroerende, financiële, intellectuele en/of burgerrechtelijke verrichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

doen. Deze verrichtingen dienen te gebeuren volgens het beheer van een goed huisvader en moeten het doel van de vennootschap dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig te zijn.

Ze kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel aanbelangen, mits inachtname van de wettelijke, reglementaire en deontologische beperkingen.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architecten-vennootschappen en -associaties.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, voorzover deze deelnemingen uitsluitend van professionele aard zijn en het doel en de activiteiten van deze vennootschappen niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect en mits inachtname van alle andere wettelijke, reglementaire en deontologische beperkingen terzake.

Het is haar toegestaan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, kredieten aan te gaan en alle zakelijke en persoonlijke rechten te verkrijgen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen volgens de wettelijke voorwaarden terzake.

Kapitaal.

ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (18.592,01 EUR), volgestort ten belope van NEGENDUIZEND NEGENHONDERD VIJFTIEN EURO VIERENZEVENTIG CENT (9.915,74 EUR)en vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen met stemrecht zonder vermelding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweehonderdvijftigste van het kapitaal elk.

Bestuur - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer, bezoldigde of onbezoldigde, zaakvoerders, natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, benoemd door de algemene vergadering.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen, lasthebbers, volmachtdragers en vereffenaars die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag van hun bezoldiging.

De zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De functie van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de jaarvergadering.

Personen die de machtiging om het beroep van architect uit te oefenen om welke reden ook tijdelijk of definitief verliezen of niet langer zijn ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, worden geacht van rechtswege ontslagnemend te zijn.

De duur van dit mandaat is niet beperkt.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Plaatsvervangend zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen die ertoe gemachtigd moet zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Ook deze plaatsvervangende zaakvoerder dient een natuurlijke persoon te zijn.

Hij volgt van rechtswege de enige zaakvoerder op ingeval van diens terugtreding, ontslag, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of

a

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



e gist Staatsblad onbeschikbaarheid en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de'vennootschap of ingeval de enige zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen in het algemeen of wegens een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing of schrapping als architect in het bijzonder.

De plaatsvervangende zaakvoerders zal steeds de nodige schikkingen treffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten van de vennootschap, onder meer inzake de voortzetting van de lopende opdrachten en de architectuurovereenkomsten in uitvoering.

Onbeschikbaarheid van zaakvoerder en plaatsvervangend zaakvoerder.

Indien de vennootschap niet vertegenwoordigd kan worden omdat de enige zaakvoerder of alle zaakvoerders en de plaatsvervangende zaakvoerder, tijdelijk of definitief, in de onmogelijkheid verkeren hun opdracht uit te oefenen, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om deze situatie te regulariseren.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Enkel indien deze onmogelijkheid van vertegenwoordiging het gevolg is van het overlijden van de zaakvoerder(s) en plaatsvervangende zaakvoerder, mag de vennootschap in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door natuurlijke of rechtspersonen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

In alle andere gevallen, mag de vennootschap het beroep van architect zelf niet verder uitoefenen tot de regularisatie van haar situatie. De vennootschap zal dan, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen, natuurlijke of rechtspersoon, die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze derde architect zal in eigen naam en voor eigen rekening optreden.

Telkens een onmogelijkheid van vertegenwoordiging zich voordoet, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden die overgaat tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder of plaatsvervangende zaakvoerder of tot aanduiding van een derde architect, of, indien blijkt dat regularisatie niet mogelijk is, tot ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap of tot zodanige wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap dat deze niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, paragraaf 2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Bevoegdheid.

Elke zaakvoerder kan alleen alle handelingen van beheer en beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking



r Luik B - vervolg

' Voor-.behouden aan het



Belgisch Staatsblad van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen.

Wanneer een zaakvoerder in een bepaalde verrichting, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft dat in strijd is met datgene der vennootschap, zullen de wettelijke voorschriften terzake worden toegepast, onverminderd de mogelijke toepassing van artikel 16 der statuten.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder(s), vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Jaarvergadering.

De algemene vergadering moet minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni, om twintig uur, om te beraadslagen over de jaarrekening van het vorig boekjaar en om de zaakvoerders, de commissarissen of met controle belaste vennoten, décharge te verlenen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Plaats van algemene vergadering.

Ze worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Voorwaarden tot toelating op de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of commissarissen kunnen de toelating tot een bijzondere, gewone of buitengewone algemene vergadering afhankelijk stellen van de voorafgaande neerlegging door elke eigenaar van een effect van zijn inschrijvingscertificaat. De oproeping dient dit alsdan uitdrukkelijk te vermelden, alsook de plaats waar (hetzij de zetel van de vennootschap, hetzij een andere plaats) en de termijn waarbinnen de inschrijvingscertificaten tegen ontvangstbewijs dienen neergelegd te worden. De termijn mag niet langer zijn dan zes werkdagen voor de datum bepaald voor de algemene vergadering. De toelatingsvereisten gelden slechts voor die ene vergadering.

Vertegenwoordiging.

Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Een architect-vennoot mag zich evenwel enkel laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen.

Onverminderd het voorgaande, mogen de rechtspersonen en onbekwamen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Vorm van de volmachten.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief.

Het is de vennoten bovendien toegelaten per brief te stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per aangetekende brief of telefax, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht.

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit met stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht herwinnen hun stemrecht in de gevallen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



ry c

, % .

a

Luik B - vervolg

voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen binnen de grenzen bepaald door de wet.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, wordt zijn stemrecht eveneens van rechtswege geschorst voor de duur van zijn

schorsing als architect.

Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit bij éénparigheid van alle vennoten, op voorstel van de zaakvoerders, over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overge dragen.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder worden aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien het laatste boekjaar het netto-actief, jaarrekening, is gedaald of tengevolge van het bedrag van het gestorte of, indien kapitaal, vermeerderd met alle reserves niet mogen worden uitgekeerd.

Liguidatiesalda.

Na aanzuivering van alle vereffeningskosten en schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering dd 31/8/2012 met

volmacht.

-gecoordineerde statuten.

bijzonder verslag van de zaakvoerder + staat van activa en passiva per

30/6/2012 + verslag vennoot-commissaris(art.559 Webb.Venn.)

dit die

op de datum van afsluiting van zoals dat blijkt uit de de uitkering zou dalen beneden hoger is, van het opgevraagde volgens de wet of de statuten

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0042-007
16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 13.09.2011 11544-0084-007
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 19.08.2010 10432-0579-007
10/09/2009 : ME079901
03/08/2009 : ME079901
03/09/2008 : ME079901
07/09/2007 : ME079901
13/10/2006 : ME079901
29/09/2006 : ME079901
28/10/2004 : ME079901
28/04/2004 : ME079901
20/04/2004 : ME079901
20/04/2004 : ME079901
01/10/1999 : ME079901
06/01/1999 : ME079901
25/06/1996 : ME79901
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 24.06.2016 16230-0012-008

Coordonnées
RAMM ARCHITECTEN

Adresse
OVERWINNINGSSTRAAT 38 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande