RANGE

Société en commandite simple


Dénomination : RANGE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.571.343

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 23.09.2014 14600-0010-009
01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.09.2013 13594-0110-009
15/07/2011
ÿþI til 11111 luI IltIl 11111 itI 11111 tIl

" 11108229*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

05JL"LOS:+

Griffie

mi

4837.5.71..343

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RANGE

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLVENBOSDREEF 6 2950 KAPLLEN

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN-BENOEMINGEN

Het jaar tweeduizend en elf 4 maart

zijn verschenen :

1) D'HOOGE EDGARD EDDY K, wonende te 2950 KAPELLEN,Wolvenbosdreef 6,geboren te Mechelen, 23/04/1942- gehuwd- rijksregister 42.04.23.283.34

2)VANDENBULCKE ANITA TENATE M, wonende te 2950 KAPELLEN, Wolvenbosdreef 6, geboren te Wilrijk, 0810811949-gehuwd- rijksregister 49.08.08.388.69

heden 4 maart 2011 zijn samengekomen te Kapellen de ondergetekenden :

D'HOOGE EDAGARD en VANDENBULCKE ANITA hebben besloten een gewone commanditaire

vennootschap op te richten die zal beheerd worden door volgende statuten.

TITEL I VORM-NAAM-MAATSCHAPPELIJKE ZETEL-DUUR

artikel I : juridische vorm en naam

de vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap (SCS/Comm.V).Haar naam luidt : "RANGE". Deze naam moet leesbaar weergeven worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en ander stukken uitgaande van de vennootschap. Hij moet vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijk zetel van de vennootschap, van het woord "Rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, alsook van haar ondernemingsnummer.

artikel 2 : zetel

de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 KAPELLEN, Wolvenbosdreef 6.

De maatschappelijke zetel kan worden verplaatst naar het om het even welke plaats in België, bij besluit

van de algemene vergadering of van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij besluit van de algemene vergadering of van de zaakvoerders, administratieve

zetels, bijkantoren en agentschappen binnen België of in het buitenland oprichten, met inachtneming van

de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 3 : Doel

de vennootschap heeft tot doel :

aan-verkoop van gronden en onroerende goederen, beheer van onroerende goederen, de uitbating van tea-rooms, snackbars, eethuizen, verbruissalons, café en alle andere horeca activiteiten, het voor eigen rekening beheren, vervreemden en verwerven van beleggingen en vermogens in België als in het buitenland, het beheer van haar eigen vermogen, zowel roerende als onroerend goederen, daaronder verstaan het verwerven van, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anders-zins,kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtersvennoot-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

schappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie,onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst van inbreng of anderszins , belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen,in België of in het buitenland , waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerenden of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Artikel 4: Duur

de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering, die beslist met de meerder-

heid vereist voor een statutenwijziging. Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is éénparig-

heid vereist.

TITEL Il KAPITAAL-DEELNEMING-REGISTER VAN DEELNEMING.

Artikel 5 : Kapitaal

het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 ¬ ),waarbij de werkende vennoten zich ertoe verbinden de vennootschap te allen tijde in de nodige werkmiddelen te voorzien. Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met nominale waarde van tien euro (10,00) per aandeel.

Alle aandelen zijn op naam, en worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register omvat nauwkeurige aanwijziging van elke vennoot, het aantal aandelen dat hem/haar toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeelhouders mogen ten allen tijde kennis nemen van dit register.

Het kapitaal is verdeeld in twee deelnemingen.

Deelneming A vertegenwoordigt negenennegentig (99) procent van het kapitaal en kom toe aan VANDENBULCKE ANITA, een stille vennote.

Deelneming B vertegenwoordigt één (1) procent van het kapitaal en komt toe aan D'HOOGE EDGARD, de beherende vennoot.

Het kapitaal van de vennootschap werd bij oprichting volledig en onvoorwaardelijk onderschreven en volledig gestort door middel van inbreng in geld.

Ten alle tijde kunnen bijkomende deelnemingen , waaraan verschillende rechten en/of verplichtingen verbonden zijn,genomen en aanvaard worden.

Artikel 6 : overdracht van deelnemingen-toetreding en uittreding van vennoten.

elke overdracht van deelnemingen zal worden voorgelegd aan de goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten. De overdrager houdt op vennoot te zijn en de overnemer wordt vennoot vanaf de datum van beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 7 : rechten en verplichtingen verbonden aan de deelnemingen.

de rechten verbonden aan deelnemingen zij recht evenredig aan het aandeel van elke deelneming

in het maatschappelijk kapitaal.

TITEL III : DE VENNOTEN

artikel 8 : beherende venno(o)t (en) en stille vennoten.

de vennootschap heeft één beherende vennoot zijnde de heer D'HOOGE EDGARD, wonende te 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 6, geboren te Mechelen, op 23/04/1942, rijksregisternummer 42.04.23.283.34. Alle andere vennoten zijn stille vennoten.

Artikel 9 : aansprakelijkheid van de vennoten.

de stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten

belope van het bedrag van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

de beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

TITEL IV BESTUUR - CONTROLE.

artikel 10: Bestuur

de vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot alleen, tenzij de beherende vennoot (een) zaakvoerder (s)heeft benoemd. Deze zaakvoerders moeten geen vennoten zijn. De benoeming van de zaakvoeders moet door de algemene vergadering van vennoten goedgekeurd worden.

Indien de beherende vennoot of één van de zaakvoerders een rechtspersoon is, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen.

De stille vennoot(oten) kunnen niet , zelfs niet middels een machtiging van de vennootschap of een volmacht, enige bestuurs- of vertegenwoordigingstaak verrichten namens de vennootschap.

In principe, is de beherende vennoot individueel en zijn de zaakvoerders (indien benoemd) gezamenlijk bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De beherende vennoot beschikt niet over een vetorecht inzake de beslissingen genomen of die genomen zullen worden door de algemene vergadering en/ of de zaakvoerders.

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de vennoten of van de zaakvoerders (indien benoemd) kunnen worden bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van de vennoten.

Benoeming tot zaakvoerder : D'HOOGE EDGARD, voor onbepaalde duur, wonende te 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 6.

Artikel 11 : vertegenwoordigingsbevoegdheden van de beherende vennoot en de zaakvoerders-aansprakelijkheid van de zaakvoerders.

de beherende vennoot beschikt individueel, en de zaakvoerders (indien benoemd) beschikken gezamelijk over de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.

de beherende vennoot en de zaakvoerders (indien benoemd) kunnen bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De door de algemene vergadering benoemde zaakvoerder(s) kan(kunnen) in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap en zijn(hun) beslissingen verbinden enkel de vennootschap.

Artikel 12 : Controle en audit

de controle van de finaniële toestand, het nazicht van de jaarrekening en de wettelijkheidscontrole van

de transacties die dienen te worden opgenomen in de jaarrekening, kan worden toevertrouwd aan één of

meerdere commissarissen. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van

drie jaar. Het aantal commissarissen en hun bezoldiging wordt bepaald door de algemene vergadering van

vennoten. De bezoldiging bestaat uit een vast bedrag , vastgesteld bij de aanvang van hun mandaat.

Zij kan slechts worden gewijzigd door een overeenkomst tussen de partijen.

De verplichtingen van de onslagnemende commissarissen komen ten einde onmiddellijk na de desbe-

treddende jaarlijkse algemene vergadering.

TITEL V ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikell 13 : samenstelling en stemrechten van de algemene vergadering van vennoten.

de algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld,vertegenwoordigt alle stille

vennoten en de beherende vennoot. Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben.

Elke vennoot heeft op de algemene vergadering een hoeveelheid stemmen in evenredigheid met het aandeel van zijn deelneming in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik.

De beslissingen genomen door de de geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten verbinden alle vennoten,zelfs diegenen die niet vertegenwoordigd waren of die een negatieve stem hebben uitgebracht.

Artikel 14 : plaats en datum van de algemene vergadering van vennoten.

de algemene vergaderingen van vennoten worden gehouden op de maatschappelijke zetel in België

of op enige andere plaats vermeld in de oproepingsbrief.

De jaarfijkse algemene vergadering van vennoten zal gehouden worden e Ode donderdag van de maand

juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is , zal de jaarlijkse vergadering van vennoten plaatsvinden

op de daaropvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

artikel 15 : oproepingsformaliteiten -soorten algemene vergaderingen van vennoten-vaststelling van de agenda.

de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt bijeengeroepen door de beherende vennoot en

de zaakvoeder(s)of , indien geen zaakvoerder(s) werd(en) benoemd, door de beherende vennoot.

Naast de algemene vergadering van vennoten, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering

van vennoten worden bijeengeroepen door de zaakvoerders of door de beherende vennoot telkens het

vennootschapbelang dit vereist. Zij dient samengeroepen te worden op vraag van één of meer stille

veno(o)t (en) die minstens één vijfde van de stemmene vertegenwoordigen.

Dergelijke algemene vergadering van vennoten wordt bijzondere algemene vergadering van vennoten

genoemd, voor zover de beslissing(en)die door de vergaderijng dient(Inen)te worden opgenomen geen

statutenwijzigingen inhoudt(/en).

De algemene vergadering van vennoten, of zij nu jaarlijks, bijzonder of buitengewoon zijn, worden gehouden

wanneer zij werden bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het huidig artikel 15.

De oproepingen voor alle algemene vergaderingen van vennoten worden aan alle vennoten verstuurd per

gewone post, tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. Elke vennoot kan verzaken

aan de oproepingsformaliteiten.

De oproepingen tot een algemene vergadering van vennoten dienen de agenda te vermelden.

De jaarrekening wordt ten laatste samen met de oproeping tot de jaarlijkse algemene vergadering van

vennoten overgemaakt aan de vennoten.

De algemene vergadering van vennoten kan slechts beraadslagen over de onderwerpen die op de

agenda werden geplaatst , behalve indien de vennoten bij éénparigheid beslissen bepaalde onderwerpen

aan de agenda toe te voegen.

artikel 16 : Volmachten

elk vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering van vennoten door een bijzonder gevolmachtigde. Elke vennoot of bijzonder gevolmachtigde kan slechts één (mede)vennoot vertegenwoordigen op een algemene vergadering.

De zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder benoemd werd, de beherende vennoot die de vergadering bijeenroepen, kunnen/kan de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats en binnen de termijnen bepaald in de oproepingsbrief.

artikel 17: Voorzitter.

elke algemene vergadering van vennoten wordt voorgezeten door de zaakvoerder die hiertoe werd aangesteld bij zijn benoeming of, indien geen zaakvoerders werden benoemd,door de beherende vennoot, of indien geen van hen aanwezig is, door een vennoot die minstens één vijfde van de stemmen bezit.

artikel 18 : Bevoegdheid van de algemene vergadering van vennoten

Onder voorbehoud van tegengestelde bepalingen van dwingend recht of opgenomen in de huidige

statuten, zullen de algemene vergaderingen van vennoten gemachtigd zijn te beraadslagen en te

beslissen over alle onderwerpen bij gewone meerderheid van stemmen. Elke wijziging van de statuten

dient bij éénparigheid van stemmen van alle vennoten genomen te worden en dient bekendgemaakt te

worden zoals de akte van stichting.

Beslissingen omtrent de volgende zaken behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene

vergadering van vennoten :

een kapitaalverhoging of -vermindering.

de goedkeuring van de jaarrekening.

de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders.

de kwijting van de zaakvoerder en de beherende vennoot.

de benoeming en de kwijting van de commissaris(en).

statutenwijziging.

omzetting van rechtsvorm van de vennootschap.

fusie, splitsing alsook alle verrichtingen die gelijkgesteld worden met een fusie of splitsing en aile maat-

regelen die niet behoren tot de gewone zakenactiviteiten van of die een substantiële impact kunnen hebben

op de vennootschap of haar activiteiten.

artikel 19 : voorbereiding van de notulen van de algemene vergadering van vennoten.

de notulen van de algemene vergadering van vennoten worden voorbereid en opgesteld door de zaakvoerders of indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, door de beherende vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VI JAARREKENING- WINSTVERDELING-RESERVE

Artikel 20 : boelkjaar-winstverdeling-mededeling van de jaarrekening.

het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op 4 maart 2011 en zal eindigen op 31 december

2012.

Op deze datum stellen de zaakvoerder(s) of indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de beherende

vennoot, een inventaris op en stellen de jaarrekening vast, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter

zake. De zaakvoerder(s) of indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de beherende vennoot,

stellen eveneens een jaarverslag op met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap gedurende

het boekjaar.

De jaarrekening en in voorkomend geval, het jaarverslag en het verslag van de commissaris, worden

niet later dan de oproeping tot de algemene vergadering overgemaakt aan de vennoten.

artikel 21 : goedkeuring van de jaarrekening.

de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van titel vijf van de huidige statuten.

artikel 22 : eindejaarsdividenden.

leder jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten de bestemming van het resultaat vaststellen. Het bestaat uit het resultaat van het vorig boekjaar en in voorkomend geval, het overgedragen resultaat van de voorgaande jaren.

artikel 23 : tussentijdse dividenden.

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren op de overgedragen winsten of de beschikbare reserves van de vennootschap.

TITEL VII ONTBINDING - VEREFFENING.

artikel 24 : de vennoten.

de uittreding, het overlijden, de ontbinding, het onvermogen, het faillissement of de onbekwaamheid van een vennoot brengt het verlies van zijn hoedanigheid ais vennoot mee. Deze gebeurtenissen brengen eveneens de ontbinding van de vennootschap mee, behalve indien de overige vennoten hier anders over beslissen., in welk geval de vennootschap blijft voortbestaan met de overige vennoten,op voorwaarde dat er minstens één stille vennoot en één beherende vennoot overblijven binnen de vennootschap.

Wanneer een vennoot zijn hoedanigheid als verliest, zullen hij of zijn wettelijke erfopvolgers een deel van het netto actief op het ogenblik van het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot terugkrijgen, in verhouding met zijn deelneming in het kapitaal.

artikel 25 : de vennootschap.

de vennootschap kan te allen tijde vroegtijdig ontbonden worden door de éénparige beslissing van alle vennoten. In geval van ontbinding, onvermogen of faillissement van de vennootschap, zal elke vennoot recht hebben op de terugbetaling van zijn inbreng (nominale waarde)voor zover de vennootschap over een voldoende netto actief beschikt hiertoe.

artikel 26 : vereffening.

in geval de vennootschap in vereffening gesteld werd en geen vereffenaars benoemd werden zullen de zaakvoerders of , indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de beherende vennoot niet geacht worden van rechtswege vereffenaar te zijn. Zij kunnen evenwel in dat geval benoemd worden tot vereffenaar(s). De stille venno(o)t(en) kunnen niet tot vereffenaar benoemd worden.

TITAL VIII - WOONSTKEUZE

artikel 27 : woonstkeuze.

voor de uitvoering van de huidige statuten kiest elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar woonst op de maatschappelijke zetel, alwaar aile mededelingen, aanmaningen, dagvaardigingen en

~

"

~" Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

artikel 28 : algemene bepalingen.

betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan, zonder verdere verplichtingen van de vennootschap dan deze documenten ter beschikking te houden van de bestemmeling.

TITEL IX ALGEMENE BEPALINGEN

de vennoten wensen zich volledig te schikken naar het Wetboek van vennootschappen en dienvolgens worden de bepalingen van het Wetboek; van dewelke niet rechtsgeldig wordt afgeweken in de huidige statuten; geacht in deze opgenomen te zijn.

Elke bepaling van de huidige statuten die tegenstrijdig is aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient als ongeschreven te worden beschouwd.

VOLMACHT KBO EN BTW

ter voldoening van alle verplichtingen tegenover KBO en BTW-adminstratie en de belastingadministratie wordt volmacht gegeven aan Boekhoudkantoor J. CELIS bvba, vertegenwoordigd door Jan Celis, zaakvoerder, wonende te 2930 BRASSCHAAT, Beemdenstraat 60b.

Aldus opgemaakt te Kapellen,op 4 maart 2011, in vijf (5) exemplaren waarvan één (1)werd afgegeven aan de vennootschap RANGE, twee (2) exemplaren aan de vennoten, en de twee (2) overige bestemd voor respectievelijk het Kantoor der Registratie en voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

de oprichters

D'HOOGE EDGARD

Beherende vennoot

tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte dd. 04103!2011.

:p de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 25.07.2015 15356-0375-010
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16339-0340-010

Coordonnées
RANGE

Adresse
BINNEDIJKSTRAAT 3B/D201 2880 WEERT

Code postal : 2880
Localité : Weert
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande