RASTELLI-BILSEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RASTELLI-BILSEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.840.072

Publication

06/03/2014
ÿþe,...4idemereenr 5t& '14:0 el Begereing;

;vnl:ei " Rastelli-Bilsen





25 -e2- 2014

G' ;.-1i zi.---." F-:: -.-Ï.ikit....: .- t.,i ". van

KOOMANLJEL

111111 *14057018*

..... ....

111

1H

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rejc:ht9 ,weirm, Vennootschap onder Firma

Zeel: 2500 Lier, Vredebergstraat 10

(voiiet1g ettires)

Ond*eeer Mae OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op drieëntwintig december tweeduizend dertien. Geregistreerd vijf bladen en geen verzendingen, op 26 december 2013, te Mechelen kantoor, boek 992, blad 58, vak 15. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster, Blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht door:

De heer RASTELLI, Kurt, geboren te Brussel op 24 maart 1964, rijksregisternummer 64.03.24-273.81 en zijn echtgenote, Mevrouw BILSEN, Ruth Jozef Anna, geboren te Lier op 20 mei 1968, rijksregisternummer 68.05.20-440.35, samenwonende te 2500 Lier, Aragonstraat 6,

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op 13 februari 1995.

Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

Comparanten, die ons verzocht hebben akte op te stellen van de statuten van een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "Rastelli-Bilsen"

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2500 Lier, Vredebergstraat 10.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze ;

Het aankopen, aankopen met het oog op wederverkoop, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, de agentuur en leasing inzake onroerende goederen, het optreden aIs promotor in alle mogelijke onroerende realisaties zoals bijvoorbeeld projectontwikkeling. Het samenstellen en beheren van een onroerend vermogen (patrimoniumvennootschap). Het verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Het verwerven en aanhouden van deelnemingen en participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en fmanciële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie-, consultancy of bestuursopdrachten aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen welke hiervoor noodzakelijk zijn. Uitsluitend voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland, het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen,

, ..... ..... ..........

var' Luik : Ft" -" " " :tee . e.M.:eu:s1 erf: br?e:cfut:14-il" r:jci $f::::tek:erik::re:cree:nfk: £1:::?erze: . çektr:

'ecerteljotroroe..«.%ion

: 1."*.net,:kfil" ning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen onder het voorbehoud dat vervreemdingen slechts plaats zullen hebben wanneer gebiedende omstandigheden, zoals onteigening van openbaar nut, dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een oordeelkundig patrimoniumbeheer het behoud van één of ander goed in het vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan beschouwd worden.

Het optreden als tussenpersoon met de bedoeling om bedrijven en ondernemingen met mekaar in contact te brengen.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar doel en die er de uitbreiding van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook, Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden; het nemen van participaties en deelnemingen ïn andere vennootschappen ondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, management of administratieve aard; in de ruimste zin (met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen), bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, management, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immatriële duurzame activa,

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermede associëren, inbrengen doen, participeren in het kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, en er waarborgen, zo persoonlijke als zakelijke, voor verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enige territoriale beperking en op de wijze die zij daartoe geschikt zaI achten.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt een miljoen vierhonderd achtentwintig duizend euro (¬ 1.428.000,00) en is verdeeld in zevenhonderd (700) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot na gemelde inbreng.

Inbreng

De huwgemeenschap Rastelli-Bilsen schrijft in op zevenhonderd aandelen ingevolge de inbreng van zeventig aandelen van de Naamloze Vennootschap "HUIS VAN DIJCK" met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Nijverheidsstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0450.802.946 en met BTW-nummer BE 450.802.946,

 .* opgericht onder de benaming "VALISTA bij akte verleden voor notaris Jean-Lue Indekeu te Brussel op zesentwintig augustus negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad de dato vierentwintig september daarna onder nummer 930924-140.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De statuten werden voor het laatst aangepast, waaronder aanpassing van de naam in de huidige, bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op vierentwintig november tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad de dato veertien december daarna onder nummer 20001214000298.

Met een waarde van twintigduizend vierhonderd (20.400) per aandeel of in totaal een miljoen vierhonderd achtentwintig duizend euro (L428.000 e);

samen zevenhonderd aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen, komen aan de comparanten toe als volgt;

- comparant sub 1: 350 aandelen;

- comparant sub 2; 350 aandelen;

Samen: 700 aandelen.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van

de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de

wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er

anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg

gebeuren,

Artikel 7

Buiten de toestemming van de alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van

maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend,

die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel,

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap;

- de heer Rastelli Kurt, voornoemd;

- mevrouw Bilsen Ruth, voornoemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning

worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde

prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 31 mei telkens om 14.00 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of

gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen

beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij

bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweelderde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de

winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn

werkzaamheden in de vennootschap, Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij

de algemene onkosten gerekend worden,

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten

buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

Artikel 15





Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen v66r de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Ma ar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd v66r het overlijden kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden. Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANAL YTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte de dato 23 december 2013.









. " .." " " " v" " ," " " "

Op de iee?..e va raan : nacra Ne#:'il en. hdedEiniejilef. ,par: cl,?,13.t1.:edent erke:ttiectaa. hEd2ij van de petsecou'An)-

i.-m-cee:g.f.1cJ reehin.prere4h-et t e-e) van :..ireecteem tavede:ger.:woen-dber:

1):MU252 : eet f:eldtekeriin,

Coordonnées
RASTELLI-BILSEN

Adresse
VREDEBERGSTRAAT 10 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande