RAYMOND CLUYDTS

Société en commandite simple


Dénomination : RAYMOND CLUYDTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.476.771

Publication

28/11/2013
ÿþT

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11t111811,111,11.11 111111

Neergelegd ter gela van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie i ' F',sj?,f. 201e

Ondernemingsnr : 0842.476.771

Benaming

(voluit) : RAYMOND CLUYDTS

(verkort)

Rechtsvorm - Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Duffelsesteenweg 89, 2550 Kontich, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder, zoals voorzien in de oprichtingsakte, van 04 januari 2012 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar Blauwbroedersstraat 28, 2640 Mortsel en dit vanaf 15 november 2013.

Opgemaakt en goedgekeurd te Kontich, op 15 november2013

De Heer Raymond Cluydts, zaakvoerder-beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2012
ÿþ tY2H\

(1I1 (111 I1 I1( I I 'III (III I (IIi

=iaiesz3eF

Ondernemingsnr : 0842.476.771

Benaming

(voluit) : RAYMOND CLUYDTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Graaf Cometstraat 40, 1981 Hofstade, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

ingevolge de beslissing van de zaakvoerder, zoals voorzien in de oprichtingsakte, van 25 oktober 2012 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar Duffelsesteenweg 89, 2550 Kontich en dit vanaf 25 oktober 2012.

Opgemaakt en goedgekeurd te Kontich, op 25 oktober 2012 De Heer Raymond Cluydts, zaakvoerder-beherend,- enno" t

Mod Wdd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~~

BRUSSaº%

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 JAN. 2012

Griffie

0 NWIV IIRIIIIIMI~~I~

*12015385*

v beh

aa

Bel 5taa

ih

Ondernemingsnr :

enarning

(voluit) : RAYMOND CLUYDTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Graaf Cornetstraat 40, 1981 Hofstade, België

(volledig adres)

Ondelrtiveip akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.Er blijkt uit onderhandse akte dd 04/01/2012 te Burcht dat:

1. De Heer Cluydts Raymond, wonende te 1981 Hofstade, Graaf Cornetstraat 40, optredend als beherende vennoot, en

2. Mevrouw Hauben Liliane, wonende te 1981 Hofstade, Graaf Cometstraat 40, optredend als stilte vennoot onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten de volgende beschikkingen bevatten:Artikel

1: Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening en in eigen naam als voor rekening van derden:

1. Het uitvoeren van  in de ruimste zin van de woorden- psychologisch onderzoek, raadgeving en begeleiding, hetzij alleen of in groepsverband binnen a) klinische settings (dit kan onder andere omvatten het onderzoek en het geven van psychologisch advies en behandeling aan cliënten) en b) niet-klinische settings zoals professionele en recreatieve situaties (dit kan onder andere omvatten het uitvoeren van psychologisch onderzoek het geven van psychologisch advies bij selectie- en bevorderingvraagstellingen, jobcoaching; advies over en begeleiden van arbeiders in ploegendiensten en andere specifieke werksituaties; het geven van mental coaching aan (top)sporters zoals wielrenners, golfers, voetballers en anderen).

2. Het verlenen van  in de ruimste zin van het woord- methodologische ondersteuning aan organisaties en vennootschappen die onderzoeken en studies opzetten zoals onder andere het opstellen van onderzoeksinstrumenten, het (mede)uitvoeren van studies in klinische en niet-klinische settings, de analyse en rapportering van studies.

3. Het adviseren  in de ruimste zin van het woord- van organisaties en vennootschappen in hun marketing, commerciële en klantgerichte activiteiten en initiatieven.

4. Het adviseren  in de ruimste zin van het woord- van organisaties die wetenschappelijk onderzoek promoten en ondersteunen in al hun activiteiten (onder andere het screenen van onderzoeksprojecten, de follow-up van de projecten) .

5. Het organiseren van cursussen, work-shops, congressen, symposia en opleidingen in binnen- en buitenland.

6. Het deelnemen aan cursussen, work-shops, congressen, symposia en opleidingen in binnen- en buitenland om zich verder te bekwamen in bovenvermelde activiteiten en zo kennis en kunde verder te ontwikkelen.

7. Het aankopen, verkopen en verhuren van software en licenties; het aankopen, verkopen en verhuren van (para) medische apparatuur.

8. In het kader van dienstverlening bij bovenstaande activiteiten, en aanvullend met deze activiteiten, heeft de vennootschap ook tot doel het inrichten van een secretariaat, en in het algemeen het inrichten van een gestructureerde organisatie en bijhorende diensten nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde activiteiten; de aankoop en het huren van alle toestellen, apparatuur, auto's en materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen in het kader van bovenvermelde activiteiten.

9. De vennootschap mag om het even welke wijze lid worden en deelnemen aan de activiteiten van verenigingen en organisaties bij het nastreven van haar maatschappelijke doelen (onder andere professionele organisaties, sportclubs, werknemer- en werkgeverorganisaties).

10. De vennootschap kan binnen de perken van de wet alle financiële, administratieve en burgerlijke daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, gedeeltelijk of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BjTagen bij lièt Belgisel Sfá tsbrád =1B70T/2üT2 - Annexes du 1VTóniteur beTge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

geheel verband houden met haar maatschappelijke doelen, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezelijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Alle voormelde activiteiten kunnen ofwel afzonderlijk gesteld worden, ofwel in samenwerking met andere deskundigen en specialisten zodat eventueel een totaalpakket van diensten kan aangeboden worden.

Alle voormelde activiteiten waarvoor een vergunning of attest nodig is of waaraan nog andere voorschriften moet worden voldaan, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De opsomming van de doelen dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Artikel 2: Vorm, maatschappelijke naam

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap met de

maatschappelijke naam RAYMOND CLUYDTS.

Deze naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de afkorting Comm.V.

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1981 Hofstade, Graaf Cometstraat 40.

De zetel kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal en inbreng.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1500,00¬ (duizend vijfhonderd euro), volledig volgestort, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. leder aandeel geeft recht op één stem

Artikel 6: Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf de oprichting zijn de beherende vennoten tegenover derden persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt gehouden tot het maatschappelijk passief. De stille vennoot is slechts beperkt aansprakelijk tot de inbreng die hij heeft verricht.

Artikel 7: Bevoegdheden van de vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één van de beherende vennoten onder hen, die zaakvoerder wordt van de vennootschap. Dit mandaat kan bezoldigd worden. Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettelijke reden.

De vennoot die geen zaakvoerder is heeft evenwel het recht om samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

De stille vennoot kan niet benoemd worden tot zaakvoerder en kan in geen geval daden van bestuur of soortgelijke verrichtingen uitvoeren, zelfs niet bij volmacht.

Artikel 8: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de stille vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezetijking van de doelen van de vennootschap. De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de stille vennoot.

Artikel 9: Boekjaar  jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de vennootschappenwet.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de balans en de winst- en verliesrekening op. Het eerste werkjaar start het boekjaar op 1 februari.

Artikel 11: Voortzettingsbeding

Bij overlijden van de beherende vennoot gaat de vennootschap in vereffening. Bij overlijden van de stille vennoot wordt de vennootschap voortgezet tussen de overblijvende vennoten.

Bij overlijden van één van de vennoten hebben de erfgenamen een recht op een scheidingsaandeel. Dit scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermorgen van de vennootschap, zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. De erfgenamen van de overledene mogen in elk geval geen zegels laten leggen of een gerechterlijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van de vennootschap belemmeren.

Artikel 12: Vereffening

Voor-ibelfouU'en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bijlet EélgiseTi Staatsbl d =1-87û1T2i112 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meerdere vennoten, aangeduid door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 181 en volgende van de vennootschappenwet. Wordt er geen vereffenaar benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan de vereffenaars toekent. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten, in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 13: Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek der vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen hierin aantasten.

De vennootschap geeft volmacht aan de hierna genoemde burgerlijke vennootschap BVBA Boekhoudkantoor Borghgraef Mark, Antwerpsesteenweg 51 te 2070 Burcht, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mark Borghgraef om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede de BTW- administraties te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Opgemaakt en goedgekeurd te Burcht, op 04/01/2012

De heer Raymond Cluydts, Zaakvoerder-Beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RAYMOND CLUYDTS

Adresse
DUFFELSESTEENWEG 89 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande