RC/D.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RC/D.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.553.624

Publication

17/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/08/2013
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgisc'

Staatsbh

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848.553.624

Benaming

(voluit) : RC/D.L.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg, 248 - 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

Bij beslissing van het bestuursorgaan, de zaakvoerder René VAN HOOF, worden de maatschappelijke zetel en de vestigingsheendeid verplaatst van Liersesteenweg, 248 te 2800 Mechelen naar Nijverheidsstraat, 2E te 2570 Duffel en dit vanaf 23 mei 2013.

NEERGELEGD

2 9 '07- 2013

GnlfeReentekreANK var,

" iº%

L N

1 12385

René VAN HOOF Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2012
ÿþ~ ` ~ % mpd 11.1

~ y ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ . -

Op de laatste biz. van Lfij B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefai: van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerttvoordigen

Verso : Naam en hanotekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaisnao* II

NEERGELEGD

57 -09- 2012

GRIFFIE RE, ,TBANK van

J<OOPHANCEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : .1 '3 S.5% 2.1t

Benaming (volexit): RC/ D.L.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 248

(volledig adres) 2800 Mechelen

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Net blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 5 september2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "RC/ D.L.".

2. Zetel: 2800 Mechelen, Liersesteenweg 248.

3. Oprichters:

1. De heer VAN HOOF René Antoon, geboren te Beriaar op 18 april 1953, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 248;

2. Mevrouw JANSSENS Maria Rita, geboren te Lier op 9 december 1956, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 248;

3. De heer LECOCQ Bruno Yves Jean-Gérald René Ghislain, geboren te Etterbeek op 2 januari 1960, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 248,

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Non niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 3,1: 8.680,00 euro;

- sub 3.2:1.860,00 euro;

= sub 3.3:1.860,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdellnq vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting,

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer VAN HOOF René, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doek: De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in ' deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen te doen die betrekking hebben

op:

- Tussenpersoon in handel.

- Algemene bouwwerken beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

Kopen en verkopen van keukens en toebehoren in de ruimste zin van het woord.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op het realiseren van het doel van de vennootschap,

Zij kan aile handelingen stellen in verband met de aankoop, verkoop, import, export, transit, en zo meer van roerende goederen allerhande in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in België ais in het buitenland. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan onder eender welke vorm participaties verwerven en aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren,

De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC bank.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de heer CALLUY Christiaan Maria Louis, wonende te 2880 Bornem, Buitenland 23 AGVL, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W,", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de ; Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste Oz. van Luik E vermetden Recto : Naam en hoeaensgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rccntsoersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

tr rs t~~a nr en h 1 .en" nc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

10.09.2012

vzw

ASBL

16/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RC/D.L.

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 2E 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande