RECA


Dénomination : RECA
Forme juridique :
N° entreprise : 449.200.466

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 10.06.2014 14163-0543-012
28/10/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.200.466

Benaming (volte): RECA

Rechtbank van icoopnanclei-

Antwerpen

17 OKT, 2014

afdeling Antwerpen

Griff ie

11

1111

II

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III II I II II I II

*14197082*

I

ad - 28/10/2014 - Annexes d

--------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbl

(verkort) :

ReChtSVOrrn : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel Handboogstraat 17 bus 5

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :CVA: statutenwijziging - kapitaalvermindering

Tekst: Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smecit, te Wommelgem op 13 oktober 2014, te registreren, blijkt dat de commanditaire vennootschap op aandelen "RECA", met maatschappelijke zetel te Wommelgem, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

1. Kapitaalvermindering

a) De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met vijfennegentigduizend euro (E 95.000,00) om het kapitaal te herleiden van driehonderdachtenvijftigduizend honderdeenentachtig euro drieënzeventig cent (« 358.181,73) tot tweehonderddrieënzestigduizend honderdeenentachtig euro drieënzeventig cent (¬ 263.181,73) tot door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. Deze kapitaalvermindering is volledig toe te wijzen op het oorspronkelijk gestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

b) De terugbetaling van de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

2. Wijziging artikel 5 der statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voorgaande beslissing, en beslist artikel 5 der statuten aan te passen zodat het zal luiden als volgt

"Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddrieënzestigduizend honderdeenentachtig euro drieënzeventig cent (E' 263,181,73), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/drieduizendste van het maatschappelijk kapitaal.n

3. Statutenwijzigingen met betrekking tot aard aandelen

De vergadering bevestigt dat alle aandelen op naam zijn.

De aandeelhouders leggen het aandelenregister voor aan ondergetekende notaris, die het bestaan van alle

aandelen op naam bevestigt.

3;1. De vergadering beslist artikel l0 der statuten, in verband met de vorm van de aandelen te wijzigen, zodat

het zal luiden als volgt

"Artikel 10 Vorm van de aandelen

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseend, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door ovendrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Op de laatste, blz. van 1,pg< B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ointeni bevoegd de echtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbfad

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De zaakvoerder is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Hat op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling, In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal, in het register van aandelen de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven."

3.2. De vergadering beslist in het huidig artikel '15 der statuten omtrent de bevoegdheid van de zaakvoerder, het laatste lid te wijzigen ais volgt:

"Aan de zaakvoerder wordt eveneens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."

3.3. De vergadering beslist eveneens het laatste lid van artikel 2'1 der statuten omtrent de toelating tot de algemene vergadering te schrappen, zodat het artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 21 : Deelname

De zaakvoerder kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

- de eigenaars van aandelen op naam tenminste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de zaakvoerder schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, tan minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

3.4. De vergadering beslist vervolgens artikel 22 der statuten omtrent de bijeenroeping en agenda van de algemene vergadering te wijzigen, zodat dit artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 22 : Bijeenroeping.

De zaakvoerders en eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens één maand op voorhand.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten."

Vierde besluit : Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedarugheld van de instrumenterende notaris hetzij van de persc(o)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-behoucien aan het Belgisch Staatsbfad VOOR ONTLEDEND UiTTREKSEL

Hiermee samen neergelegd:

- uitgifte;

- coördinatie der statuten;



Wim DE SMEDT Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op rie laatste biz van Luik vermelden Recto Naam n en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzu van de perso(cAr>en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vedegermoordigen

Verso Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 12.06.2013 13169-0052-011
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 11.06.2012 12172-0273-011
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 08.06.2011 11152-0067-012
11/05/2011 : AN294412
11/06/2010 : AN294412
06/11/2009 : AN294412
09/09/2009 : AN294412
23/06/2009 : AN294412
26/06/2008 : AN294412
02/07/2007 : AN294412
29/06/2005 : AN294412
07/07/2004 : AN294412
10/07/2003 : AN294412
07/08/2002 : AN294412
06/07/2001 : AN294412
11/07/2000 : AN294412
03/07/1999 : AN294412
08/05/1999 : AN294412

Coordonnées
RECA

Adresse
HANDBOOGSTRAAT 17, BUS 5 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande