REGIONAL DISTRIBUTION COMPANY, AFGEKORT : RDC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REGIONAL DISTRIBUTION COMPANY, AFGEKORT : RDC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.253.207

Publication

13/08/2013
ÿþ1111111 II I IVYIII IIII

*13127116'

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 2 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHA( MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: Zo?-



Benaming (voluit) : Regional Distribution Company

(verkort) : RDC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterdreef 45

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Oprichting - Statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vierentwintig juli tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- de Heer VISSERS Jürgen, geboren te Mechelen op zestien januari negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, die verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Sint-Gillis-Waas op één juni tweeduizend en tien, wonend te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Loverkenslaan 32.

- de Heer VISSERS Kurt, geboren te Mechelen op vier november, negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele),' Marktstraat 240.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REGIONAL DSTRIBUTION COMPANY", afgekort «RDC» met zetel te 2800 Mechelen, Kouterdreef. 45, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gedeeltelijk; volgestort, hetzij tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en verdeeld, is in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale; waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het: kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is'' geplaatst en dat alle aandelen in geld gedeeltelijk (1/3e) volgestort zijn door:

genoemde heer VISSERS JORGEN, die verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, volgestort tot beloop van drieduizend honderd euro

¬ 3.100,00

- genoemde heer VISSERS KURT, die verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen,

volgestort tot beloop van drieduizend honderd euro ¬ 3.100,00 Als vergoeding voor de door hen gedane inbreng en storting worden hen de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "REGIONAL

DISTRIBUTION COMPANY" of in 't kort "RDC".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800

Mechelen, met als eerste adres Kouterdreef 45.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland,

_ alleen of _in sarnenwerking__net. derdert_orn _het;_even_welke.industree,_ cornmerçiële,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De verdeling van huis-aan-huis reclamedrukwerk en alle aanverwante diensten hiervoor nodig of nuttig of dienstig en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks ermee verband houden;

Het samenstellen van de pakketten, verpakking, vervoer, etc... en van alle ' verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden, betrekking hebben op, dienstig of nuttig zijn;

- Alle bewerkingen van laden en lossen, op- en overslag, prospectie, de studie en de commercialisering van de behandeling van allerhande goederen en koopwaar, toezicht, bewaking, aflevering en distributie van alle soorten goederen;

Het kopen en verkopen, huren en verhuren, leasen, dit alles met of zonder ' koopoptie, evenals aile begeleiding, aile logistiek, advies- en dienstverlening en het verstrekken en inzetten van alle hulpmiddelen, dienstig of nuttig voor voormelde activiteiten;

Alle activiteiten van management en consultancy en alle werkzaamheden die , rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met de studie en het advies in alle bedrijfsorganisatorische, economische, financiële, fiscale en technische aangelegenheden;

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, herstellen, valoriseren, bouwen en herbouwen, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, inclusief het verrichten van aile handelingen van onroerende leasing.

De vennootschap kan deelnemen als volmachtdrager, mandataris, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het doel, met inbegrip van : het deelnemen op iedere wijze in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) gelijke maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100SCe) van het kapitaal.

Boekiaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op _éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 %

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

O mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbla

d







Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig (20.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of : meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste , vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden am alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien van de statuten. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op ' nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder:

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer VISSERS JÜRGEN, voornoemd,

- de heer VISSERS KURT, voornoemd,

die elk aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boeklaar: Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

3. Datum van de eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 29 mei 2015.

4. Overname van verbintenissen: De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepas- sing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3

mad 11.1

overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend dertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bijzondere volmacht: De oprichters verlenen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten betreffende rechtspersonenregister, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloket, de BTW en de fiscale administraties ingevolge de oprichting van huidige vennootschap: aan de heer LAMBRECHTS Daniël, accountant, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Mancienmakerstraat

4.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris-

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15507-0100-013

Coordonnées
REGIONAL DISTRIBUTION COMPANY, AFGEKORT : R…

Adresse
KOUTERDREEF 45 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande