REMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.727.188

Publication

09/01/2013
ÿþ mod 11.1



. ~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- nui iu~uiimu MeergelP;rt1 ter griffie r-Atiknk 1aQllZOuÿhflndulrteAL. _.r-..~ 4.1J

behouden *13005423*

aan het

Belgisch

Staatsblad

ll







Griffie 2 7 DEC. 2012



Ondernemingsvr:

508-'727-188_,

Benaming (voluit) : REMA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schelkenshof 43

2520 Broechem (Ranst)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde, vervangende zijn ambtgenoot notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst, wettelijk belet, op negentien december tweeduizend en twaalf, Blijkt dat tussen:

1.De heer VAN KERKHOVEN René Paul Armand François, geboren te Diest op 4 juni 1945, rijksregisternummer 45,06.04-199.86 en zijn echtgenote

2.mevrouw VANDERHAEGEN Mariette Clementine, geboren te Tielt (Brabant) op 16 november ;61947, rijksregisternummer 47.11,16-140.56, samen wonende te 2520 Broechem (Ranst), Van den Nestlaan 13.

3.Juffrouw VAN KERKHOVEN Karen lise Julie Yvonne, geboren te Wilrijk op 1 december 1972, rijksregisternummer 72.12.01-424.75., ongehuwd, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Antwerpsesteenweg 3 A.

66 4.Mevrouw VAN KERKHOVEN Ellen Karolien Paul, geboren te Wilrijk op 29 januari 1975, rijksregisternummer 75.01.29-358.63, ongehuwd, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Frans Beckersstraat 46.

5.De heer VAN KERKHOVEN Kari Jef Monique Frans, geboren te Wilrijk op 3 november 1978, rijksregisternummer 78.11.03-379.82, ongehuwd, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Van den Nestlaan 90.

6.Juffrouw VAN KERKHOVEN Evelien Guy Francine Clementine, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op 13 april 1986, rijksregisternummer 86.04.13-092.91., ongehuwd, wonende te 2520 Broechem 6 (Ranst), Van den Nestlaan 32 bus 21.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "REMA". De zetel is gevestigd te 2520 Broechem (Ranst), Schelkenshof 43.

66 De vennootschap heeft tot doel:

66 A.Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-het tot stand brengen en uitbaten van een gediversifieerde infrastructuur in het kader van ouderenzorg en van gezondheidsinstellingen in de breedste zin van het woord;

-het uitoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de gezondheidszorg;

-het exploiteren of laten exploiteren van rust- en verzorgingsinstellingen, woon- en zorgcentra, vakantie- en jeugdhuizen, van pensions, hotels en dergelijke;

-onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in (zakelijke rechten op) onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

il - de opvang en begeleiding van personen in psycho-sociale nood. Zij mag meewerken met alle gelijkaardige werken en instellingen.

66 - alle activiteiten in het kader van dienstencheques zoals het schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden;

Op de laatste blz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

_4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



boodschappendienst, centrale voor minder-mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker. Deze opsomming van activiteiten is niet limitatief;

- het financieren en realiseren van projecten inzake het tot stand brengen van serviceflatgebouwen; B. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onrcerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle. verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen driehonderd zesentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 4.326.400,00) en is verdeeld in vierduizend driehonderd zevenentwintig (4.327) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierduizend driehonderd zevenentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst deels door inbreng in natura en deels door inbreng in speciën: A.INBRENG IN NATURA

De heer René Van Kerkhoven voormeld verklaart bij deze inbreng te doen van de hierna beschreven onrcerende goederen.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEFAN MICHIELS", met zetel te 2222 Heist op den Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 10C, vertegenwoordigd door de heer Stefan Michiels, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"6. CONCLUSIE

Ondergetekende, Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoordigd door de Heer S. Michiels, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de inbreng door de heer René Paul Armand François Van Kerkhoven van 4 gronden, gelegen te 2520 Oelegem (Ranst)  Muizenheuvelstraat, ten kadaster gekend Sectie A nummer 458/Z met een oppervlakte van 05a10ca, Sectie A nummer 458/A/2 met een oppervlakte van 04a90ca, Sectie A nummer 458/8/2 met een oppervlakte van 04a70ca en Sectie A nummer 458/C/2 met een oppervlakte van 04a5Oca, voor een inbrengwaarde ten bedrage



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.A

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



van 326.400,00 EURO voor de 4 bovenvermelde gronden waarvan het volledig bedrag van 326.400,00 EURO wordt volstort als kapitaal en waarvoor als tegenprestatie 327 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fraktiewaarde per aandeel van één vierduizend driehonderd zevenentwintigste van het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap KEMA BVBA, aan de oprichter en inbrenger, de heer René Paul Armand François Van Kerkhoven toekomen, dat::

-de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

-de toegepaste methoden van waardering van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord zijn,

-deze waardering leidt lot een waarde die gelijk is aan het aantal en de fractiewaarde van de in tegenprestatie uit te geven aandelen;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in natura en quasi inbreng van liet Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en van de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura.

-de rechten en plichten van partijen volledig vastgelegd zin.

Naast deze inbreng in natura wordt het kapitaal samengesteld door een inbreng in speciën door de oprichters, ten bedrage van 4.000.000,00 EURO waarvoor als tegenprestatie 4.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fraktiewaarde per aandeel van één vierduizend driehonderd zevenentwintigste van het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap REMA BVBA worden toegekend en waarbij deze aandelen in naakte eigendom toebehoren aan de vier kinderen Van Kerkhoven, met name, Kar!, Evelien, Ellen en Karen en het vruchtgebruik toebehoort aan de heer en mevrouw René Van Kerkhoven-Mariette Vanderhaegen.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Heist-op-den-Berg, 13 november 2012.

Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS

(getekend)

S. Michiels"

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap,

Beschriiving van de onroerende goederen

Gemeente - ANST 2°afdelin " Oele. em:

1.Een perceel grond gelegen aan de Muizenheuvelstraat, ten kadaster bekend, tweede afdeling, sectie A nummer 458/B/2, met een oppervlakte van vierhonderd zeventig vierkante meter (470m2). 2.Een perceel grond gelegen aan de Muizenheuvelstraat, ten kadaster bekend, tweede afdeling, sectie A nummer 458/0/2, met een oppervlakte van vierhonderd vijftig vierkante meter (450m2). 3.Een perceel grond gelegen aan de Muizenheuvelstraat, ten kadaster bekend, tweede afdeling, sectie A nummer 458/Z, met een oppervlakte van vijfhonderd en tien vierkante meter (510m2). 4.Een perceel grond gelegen aan de Muizenheuvelstraat, ten kadaster bekend, tweede afdeling, sectie A nummer 458/N2, met een oppervlakte van vierhonderd negentig vierkante meter (490m2). Als vergoeding voor deze inbreng ten belope van driehonderd zesentwintigduizend vierhonderd euro (E 326.400,00), worden aan de heer René Van Kerkhoven, die aanvaardt, driehonderd zevenentwintig (327) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toegekend.

B. INBRENG IN GELD

Op de resterende vierduizend (4.000,00) aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel als volgt:

Door de echtgenoten Van Kerkhoven-Vanderhaegen wordt een inbreng gedaan van het vruchtgebruik dat zij bezitten op een geldsom van vier miljoen euro (¬ 4.000.000,00), van welke geldsom de naakte eigendom toebehoort aan hun vier kinderen Karen, Ellen, Karl en Evelien Van Kerkhoven, allen voormeld.

Door Karen, Ellen, Karl en Evelien Van Kerkhoven wordt een inbreng gedaan van de naakte eigendom van voormelde geldsom van vier miljoen euro, waarvan hun ouders, de echtgenoten Van Kerkhoven-Vanderhaegen het vruchtgebruik bezitten.

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de echtgenoten Van Kerkhoven-Vanderhaegen, die aanvaarden, het vruchtgebruik van vierduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend en aan Karen, Ellen, Karl en Evelien Van Kerkhoven, die aanvaarden, wordt de naakte eigendom van zelfde vierduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend. Voormelde bedrag van vier miljoen euro (E 4.0000.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE03 0016 8357 9284 bij BNP Paribas Fortis geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 29 oktober 2012. Dit stuk zal door de optredende notaris in het dossier bewaard worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

V a

.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste ëén twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te steilen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld hebben de comparanten-oprichters in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2014.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, en dat zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op twee en worden tot zaakvoerder benoemd: de heer René Van Kerkhoven en juffrouw Evelien Van Kerkhoven, beiden voormeld, die aanvaarden.

Bij ontslag of overlijden van de heer René Van Kerkhoven voormeld wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw Mariette Vanderhaegen, heden benoemd tot opvolgend zaakvoerder, hier aanwezig en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkëlijk in functie dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Jacques Istas te Schilde,

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c a,ac

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd;

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag oprichters

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 05.08.2015 15399-0513-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0276-010

Coordonnées
REMA

Adresse
SCHELKENSHOF 43 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande