REMA 2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMA 2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.512.335

Publication

06/02/2014
ÿþ mcd 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iteergefegri ter griffie van do Rechliank van Koophandel ie Anime; 09

Griffie 28 30 lie

III! II 1H01 IlIlillIllI III

*14035959*

Il

1111

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Hoge Kaart 197 C

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Omzetting in BVBA - kapitaalvermindering

'lit een akte verleden voor ondergetekende Meester LOUIS DIERCKX, notaris te;

:1Turnhout, op eenentwintig januari tweeduizend veertien, eerstdaags te registreren: .;

!BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN:

1. De vergadering bevestigt de beslissing van de raad van bestuur van 19 december 2011i tot vernietiging van alle aandelen aan toonder en de inschrijving van de aandelen op! i!naam in het aandeelhouderregister op zelfde datum.

Teneinde de statuten in conformiteit te brengen niet de verwezenlijkte omzetting wordt: ;!in de statuten bepaald dat de aandelen, en in het algemeen de effecten van de! :vennootschap, op naam zijn.

!!2. De vennoten hebben kennis genomen van het verslag opgemaakt door de Raad van! !I Bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en hebben dit verslagi !! goedgekeurd.

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgemaakt door de besloten! i!vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren,i i!met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer! !I Guy Franken, bedrijfsrevisor op 16 januari 2014, over de staat waarop het actief en! !ipassief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 november 2013. De! !!besluiten van het verslag van de revisor luiden als volgt:

!! "Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 liPerk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de !;omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van heli

Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige; overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2013, die het bestuursorgaan van Rema 2 NV heeft opgesteld, heefti iplaatsgehad.

iitrit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het; ;!Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de :omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van heti

netto-actief heeft plaatsgehad, met uitzondering van het feit dat de afschrijvingen van,

EUR 11.476,14 niet werden verwerkt in de staat van activa en passiva per 30 november!

2013.

1-Iet netto-actief volgens deze staat van EUR 108.145,72 is niet kleiner dan het. maatschappelijk kapitaal van EUR 62,000."

4. De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering! !ivan haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! !! aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, dei ;Lafschr_ijvir!mn,....,de.  waardeverminderin.g,enen;_vermeerderinmq,ende besloten!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0440.512.335 Benaming (voluit) : RENIA 2

e'

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

., vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door' de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0440,512.335, waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig november tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekening betreft.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn in een vennootschap en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere BVBA.'s, Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende BVBA, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

De enige vennoot heeft verklaard enkel in deze vennootschap enige vennoot te zijn.

5. De vergadering heeft het ontslag aanvaard van aile bestuurders van de naamloze

vennootschap, te weten:

- Mevrouw Marina Roes, nagenoemd;

- De heer Christof Roes;

De vergadering heeft hen kwijting verleend voor het gevoerde beleid, onder voorbehoud

van goedkeuring van de lopende jaarrekening.

6. De vergadering heeft beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Marina Roes, geboren te Turnhout op 21 maart 1958, wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 197 C.

Zij verklaarde haar opdracht te aanvaarden en bevestigde niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering.

7. Het kapitaal van de vennootschap wordt verminderd met tweeënveertigduizend euro (E 42.000,00) om het kapitaal te herleiden van zestigduizend euro (E 60.000,00) tot twintigduizend euro (£ 20.000,00) door terugbetaling in speciën van werkelijk gestort kapitaal aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering heeft notaris Louis Dierckx te Turnhout verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tweeënveertigduizend euro (£ 42.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintigduizend euro (E 20.000,00),

De terugbetaling zal pas geschieden, indien binnen 2 maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

8. Aan de zaakvoerder werd opdracht gegeven de kapitaalvermindering tot uitvoer te brengen.

9. De vergadering heeft beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met hetgeen voorafgaat. De nieuwe statuten luiden als volgt:

"STATUTEN

A BENAMING - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1  naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "REMA 2".

Deze naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA" met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behourten

aan het

Belgisch

Staatsblad



koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

Artikel 2  duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3  zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 197 C.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 4  doel

De vennootschap heeft tot doel:

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (6 20.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd vijftien (115) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6  Kapitaalverhoging  voorkeurrecht

Mits naleving van de door de wet gestelde vereisten kan de enige vennoot besluiten het kapitaal te verhogen en derden toelaten in te schrijven op de verhoging.

Zo er meer dan één vennoot is, worden bij kapitaalsverhoging door inschrijving in geld de nieuwe aandelen bij voorkeur aangeboden aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Wanneer er aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, dienen de bepalingen van artikel 309, tweede alinea van het Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar,

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hogervermeld kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkoord door de volgende personen in onderstaande volgorde:

- door een vennoot

- door derden mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

Artikel 7  Ondeelbaarheid van de effecten

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende' schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle personen die door een of andere oorzaak samen in eenzelfde effect gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door een zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamelijk gerechtigde personen, en behoudens specifieke regels in deze statuten, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken. Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die effecten verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht tussen blote eigenaar(s) en vruchtgebruiker(s), zullen de lidmaatschapsrechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker(s).

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennoot-pandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar, zoals hoger uiteengezet.

Artikel 8  overlijden enige ven_noot ,

De vennootschap wordt niet ontbonden bij het overlijden van de enige vennoot. Bij overlijden van de enige vennoot, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen uitgeoefend door de zaakvoerder opvolger zolang de aandelen van de overleden vennoot niet definitief en in volle eigendom werden toebedeeld. Bij ontstentenis van zaakvoerder worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan die aandelen, van rechtswege uitgeoefend door de echtgenoot of echtgenote, of bij ontstentenis de meerderjarige erfgenamen, eenstemmig handelend.

Zo de in het vorig lid aangeduide personen in de onmogelijkheid verkeren hun rechten uit te oefenen omwille van v66roverlijden, geestesgestoordheid of om een andere reden, worden de lidmaatschapsrechten van rechtswege opgeschort tot op het ogenblik van definitieve toedeling in volle eigendom van de aandelen van de overleden vennoot, ofwel tot op het ogenblik dat de erfgenamen eenparig eenzelfde persoon hebben aangesteld die deze lidmaatschapsrechten uitoefent namens hen; bij gebreke van akkoord kan de meest gerede partij zich tot de rechtbank wenden en om een aanstelling van een voorlopige bewindvoerder verzoeken, die namens de erfgenamen de lidmaatschapsrechten uitoefent. Artikel 9  register van aandelen

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet voorgeschreven register van aandelen gehouden.

Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der vennoten. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten en obligatiehouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

C. OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

Artikel 10  overdracht onder levenden

De enige vennoot draagt vrij zijn aandelen over.

Zo er meer dan één vennoot is, mogen de aandelen van een vennoot op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan een aandeelhouder, zijn echtgenoot, zijn ascendenten of afstammelingen in rechte lijn. -De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerders kennis geven bij een ter post aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de prijs van de overdracht. De zaakvoerders



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rOn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

roepen binnen de twee maanden na de ontvangst van deze brief een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De vennoten die afwezig blijven op deze vergadering, worden geacht de overdracht goed te keuren. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt wel op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden.

Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren,

-Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, tenzij de vennootschap de aandelen inkoopt,

Artikel 11  overdracht bi! overlijden

De aandelen van de enige vennoot kunnen wegens overlijden enkel overgaan aan de persoon aangeduid in een uiterste wilsbeschikking, tenzij deze vééroverleden is of met de enige vennoot samen overlijdt. In dat geval kunnen de aandelen enkel overgaan aan de wettelijke erfgenamen.

De erfgenamen hebben, in het geval de aandelen niet aan hen kunnen toekomen krachtens vorig lid, enkel het recht op de vermogenswaarde van de aandelen, waarvan prijs en betalingsmodaliteiten worden vastgesteld zoals hierna bepaald onder artikel 12.

Zo er meerdere vennoten zijn, kunnen de aandelen van een vennoot bij diens overlijden slechts overgenomen worden door erfgenamen of legatarissen, die daartoe de instemming bekomen van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang zal plaatshebben. Deze instemming is evenwel niet vereist indien de aandelen ingevolge overlijden overgaan aan een aandeelhouder, zijn echtgenoot of echtgenote, zijn ascendenten of afstammelingen in rechte lijn.

-De erfgenamen, legatarissen, of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd en de naam, voornamen, beroep en woonplaats mededelen van de erfgenaam, legataris of rechtsverkrijgende aan wie de aandelen zouden toekomen.

-Deze kennisgeving geschiedt op dezelfde wijze als aangeduid in voorgaand artikel en bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend. Vanaf ontvangst van deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijnen gehandeld als voorzien onder voorgaand artikel.

Artikel 12  bepaling vermogenswaarde van de aandelen

In geval de erfgenamen enkel recht hebben op de vermogenswaarde van de aandelen of ingeval van verplichting tot afkoop, ingevolge weigering van goedkeuring zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht, Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen of belangengroepen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en de bestaansmogelijkheden en de positie van de vennootschap In geval van onenigheid tussen de deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de gestelde termijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

Bij gebreke van afkoop om welke reden ook, binnen de gestelde termijn, zal vanaf het verstrijken van de termijn tot bij volledige betaling van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest verschuldigd zijn op het onbetaalde bedrag van de afkoopwaarde, berekend aan de rentevoet die geldt voor de discontovoet bij de Nationale Bank van België.

D. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 13 bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Artikel 14  vertegenwoordiging .

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Artikel 15  vergoeding

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of enige vennoot wordt vastgesteld en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering of enige vennoot kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Artikel 16  controle

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17 aanstelling commissaris

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is behoudt de algemene vergadering of enige vennoot het vermogen om toch commissarissen aan te wijzen die onderworpen zijn aan al de wettelijke bepalingen dienaangaande.

E. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18  algemene vergadering

Jaarlijks op de derde zaterdag van de maand juni om twaalf uur beslist de enige vennoot over..

- benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

- de eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

- het verlenen van kwijting;

- het vaststellen van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst.

Hij kan ook op andere tijdstippen beslissingen nemen die tot de bevoegdheden van de algemene vergadering van aandeelhouders behoren.

Zijn beslissingen worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de derde zaterdag van de maan juni om twaalf uur de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tilde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over de wijziging van de statuten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De bijzondere of de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

-benoeming en ontslag van zaakvoerder en commissarissen en hun eventuele bezoldiging vast te stellen;

-De vaststelling van het salaris van de zaakvoerder en van de vergoedingen voor commissariss en;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Elke algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerders behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

De zaakvoerder en eventuele commissaris geven antwoord op de vragen hen door de aandeelhouders gesteld met betrekking tot het jaarverslag en de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de

jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 19  bijeenroeping

De zaakvoerders en eventueel de commissarissen afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij kunnen ook de enige vennoot oproepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag. De oproeping tot de algemene vergadering moet bezorgd worden aan elke vennoot, zaakvoerder, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vée.r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 20  vertegenwoordiging van een vennoot

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een derde, al dan niet vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van de algemene vergadering.

Artikel 21  stemrecht  beraadslaging

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens, in voorkomend geval, de aandelen zonder stemrecht, tenzij in de gevallen waar deze aandelen overeenkomstig de wet toch stemrecht hebben.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De buitengewone algemene vergadering, die dient gehouden te worden ten overstaan van een notaris, kan slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten over een voorgestelde statutenwijziging, wanneer degenen die aan de vergadering deelnemen ten

-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik El vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is het quorum niet' bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping volgens het voorschrift van artikel 286 van het Wetboek van Vennootschappen nodig; voor deze tweede vergadering is geen aanwezigheidsquorum vereist.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie-vierde van de stemmen heeft verkregen.

Voor een doelswijziging dient men de voorschriften van de artikelen 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Voor een wijziging van de rechtsvorm van de vennootschap, dienen de voorschriften van de artikelen 776 tot en met 786 van het Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar de personen die tot de algemene vergadering opgeroepen dienen te worden. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of Iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document. Indien de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als muet betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet binnen vijftien kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Artikel 22  zittingen

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten. De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan.

Artikel 23  benoemingen

Indien voor de benoemingen die moeten gebeuren door de vergadering geen kandidaat de volstrekte meerderheid haalt, wordt herstemd over de twee kandidaten die de meeste stemmen haalden. In geval van staking van stemmen bij de herstemming is de oudste in leeftijd verkozen.

F. INVENTARIS JAARREKENING RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel 24  boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk par,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke

bepalingen dienaangaande. De jaarrekening omvat minstens de balans, de

resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen een verslag op, "jaarverslag" genoemd, voor zover dit wettelijk verplicht is.

Artikel 25  bestemming van de winst  reserves

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven deze, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, recht op een preferent

en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt bepaald bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26  wyze van vereffening vereffenaar

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten.

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering,

Zolang de vereffenaars niet in functie zijn getreden, word(t)(en) de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Artikel 27  bevoegdheden vereffenaar

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen versneld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 28  verdeling van het netto-actief

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

IL VERWIJZING

Artikel 29  Wettelijke bepalingen

In de mate deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de verplichtingen niet als statutair, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen, in de mate de verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

WOONSTKEUZE

Artikel 30  buitenland

De vennoten, de zaakvoerder en de eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende de zaken van de vennootschap."

10. De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering heeft bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Jansen 84

Partners, Baron Frans du Fourstraat 2 bus 8, 2300 Turnhout, verleend, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een

ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank

'van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Louis Dierckx)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod 11.1

Bijgevoegde stukken:

- De expeditie van de akte van de buitengewone algemene vergadering dd 21/01/2014;

- Het verslag van de raad van bestuur;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor;

- De gecoördineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I. 1

Op de laatste blz. van ijjjiB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 28.08.2012 12488-0221-010
19/01/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma ken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oncternemingsnr : 0440.512.335

Benalvting REMA 2

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zeiel : HOGE KAART 197 C, 2930 Brasschaat, België

Onderwerp akte VERLENGING MANDATEN BESTUURDER

éleergelegd per griffie hen de

mei Koophandel fo Aniti" ~rerPon RechtbankRechtbank, op

Griffie 0 9 JAN. 2012

*iaoilaas"

11

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 18 juni 2011 :

De Algemene Vergadering beslist te herbenoemen als bestuurder voor een termijn van zes jaar om van rechtswege een einde te nemen na de jaarvergadering van het jaar 2017 :

Mevrouw ROES Marina

De Heer ROES Christof

Mevrouw ROES Marina, wordt door de Raad van Bestuur tevens herbenoemd tot Gedelegeerd-Bestuurder voor de duur van haar ambtstermijn.

De mandaten zijn onbezoldigd.

ROES Marina, Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luit,. vermelden " Fter tg : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, rietzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 19.09.2011 11548-0243-010
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 30.09.2010 10563-0071-010
25/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 21.09.2009 09766-0131-010
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 31.08.2009 09708-0258-010
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 29.08.2008 08689-0153-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 30.08.2007 07690-0013-010
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.06.2006, NGL 28.08.2006 06712-4318-011
28/09/2005 : TUX073865
16/09/2004 : TUX073865
15/09/2003 : TUX073865
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 25.08.2015 15478-0134-013
23/12/2002 : TUT000181
03/10/2002 : TUT000181
26/08/2000 : TUT000181
23/06/2000 : TUT000181
22/12/1999 : TUT000181
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 26.08.2016 16485-0492-013

Coordonnées
REMA 2

Adresse
HOGE KAART 197, BUS C 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande