REMBRANDT CONSTRUCT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMBRANDT CONSTRUCT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.526.467

Publication

13/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/07/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/04/2011
ÿþ ~'~L:fUrd b~ Mai 2.1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het 

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.526.467

Benaming

(voluit) : REMBRANDT CONSTRUCT

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Leemstraat 347, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte ontslag bestuurder, aanstelling bestuurder, verplaatsing maatschappelijke zetel en uitbatingszetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel d.d. dinsdag 11; januari 2011 vraagt de heer Fehmi Emsha (NN 76.12.26-349.66) aan de algemene vergadering haar. goedkeuring om alle aandelen in zijn handen, 150 aandelen op een totaal van 186 aandelen, van de cvba Rembrandt Construct te mogen overdragen aan de heer Dupont Steve (NN 82.03.02-205.23).

De heer Bernard M. Zielinski vraagt de algemene vergadering haar akkoord met de overdracht van alle: aandelen in zijn handen van de cvba Rembrandt Construct, zijnde 18 aandelen op een totaal van 186 aandelen, aan de heer Steve Dupont.

De heer Marec Wojcik vraagt de algemene vergadering haar akkoord met de overdracht van alle aandelen in zijn handen van de cvba Rembrandt Construct, zijnde 18 aandelen op een totaal van 186 aandelen, te mogen: overdragen aan de heer Steve Dupont.

De heer Emsha Fehmi laat de algemene vergadering weten dat het kapitaal van de cvba Rembrandt;

Construct bestaande uit 186 aandelen volledig volstort werd via de KBC bank. De heer Ehsma legt de algemene vergaderig de nodige bankstukken voor waaruit blijkt dat het kapitaal volstort werd.

"

De heer Emsha Fehmi vraagt tevens zijn ontslag als zaakvoerder. Vervolgens vraagt de heer Steve Dupont: de algemene vergadering haar akkoord om hem aan te stellen als zaakvoerder. De heer Steve Dupont vraagt:

" de algemene vergadering om haar goedkeuring om de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te moge&

verplaatsten van de Lange Leemstraat 347 te 2018 Antwerpen naar de Diskmuidelaan 173 te 2600 Antwerpen.

Na beraadslaging gaat de algemene vergadering akkoord met de overdracht van alle aandelen, zijnde 186 aandelen op een totaal van 186 aandelen, in handen van de heer Emsha Fehmi, Marec Wojcik en de heer Zielinski naar de heer Steve Dupont. De algemene vergadering neemt akte van de volstorting van het kapitaal: van de cvba Rembrandt Construct. De algemene vergadering maakt de heer Dupont opmerkzaam dat het: minimum aantal aandeelhouders in de cvba Rembrandt construct 3 aandeelhouders zijn. De heer Dupont zal; onmiddelijk vandaag, na de algemene vergadering, 2 aandeelhouders bijkomend aantrekken zodat de: wetgeving omtrent het minimum aantal vennoten in een cvba gehandhaaft blijft.

De algemene vergadering gaat akkoord met het ontslag van de heer Emsha Fehmi als zaakvoerder. De: algemene vergadering dankt de heer Emsha Fehmi voor zijn bestuur als zaakvoerder en de heer Ehsma Fehmi; krijgtt decharge voor het door hem uitgeoefende bestuur.

Tevens gaat de algemene vergadering akkoord met de verplaatsing van de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel van de Lange Leemstraat 347 te 2018 Antwerpen naar de Diskmuidelaan 173 te 2600: Antwerpen (Berchem).

Alle genomen beslissingen gaan in op datum van 11 januari 2011.

Steve Dupont, zaakvoerder.

++eergend Per griffie ren 1'Ol7 Kl9r :w." `' °

~.~

Griffie 23 N.4PT2U11

+iiosoaee

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
REMBRANDT CONSTRUCT

Adresse
DIKSMUIDELAAN 173 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande