REMEDY BANK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMEDY BANK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.216.635

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 22.05.2014 14132-0536-016
22/07/2014
ÿþ141 842

Mod Word11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 10 JUL 2Ü1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.216.635

Benaming

(voluit) : Remedy Bank

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Congobootstraat 34, 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De algemene vergadering dd. 09.05.2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om mevrouw Wiilaert Marjan te benoemen als bestuurder, die bij deze haar mandaat aanvaardt, voor een periode van 6 jaar tot aan de jaarvergadering van 2020.

Getekend,

Hendrickx Jacobus, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2013
ÿþ1.

MW WOid 11.1

'~11~~..~~ .t ®

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koeplmi t l ta k Ó 3 en

'~rfffriffler.

tIllI~u~i~ui~~iuui1uiAuu

*1303899

Ondernemingsnr : 0844.296.635

Benaming

(voluit) : Remedy Bank

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heidestraat 254, 2070 Zwijndrecht-Burcht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 26 december 2012

De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2070 Zwijdrecht, Heidestraat 254 naar 2660 Hoboken, Congobootstraat 34 en dit met ingang van 1 januari 2013.

Voor eensluitend uittreksel.

Jacobus Hendrickx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luiks vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2012
ÿþI

`° " iaosesi3

lvlod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tqrt;+ de eechtóo;'tk

Mil Koophandel 1e Ânfiverpen, op 0 7 01MI 2012

Griffie

Ondernerningsnr :., t "

~ +

Benaming

(voluit) : Remedy Bank

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Burcht, Heidestraat 254

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris te Roeselare op twee maart

tweeduizend en twaalf, ter registratie neergelegd, blijkt dat er door:

1,"APOTHEEK HILDEGARD", naamloze vennootschap, met zetel te 1140 Evere, August De Boeckstraat 45.

BTW BE 0428.847.686 RPR Brussel.

2."LABOT1CS", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2070 Burcht,

Heidestraat 254.

BTW BE 0425.695.663 RPR Antwerpen

3.De heer HENDRICKX Jacobus Julianus Irma Maria, wonende te 2070 Burcht, Heidestraat 254.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd met volgende kenmerken:

1 9 Rechtvorm- benaming

Onder de benaming "REMEDY BANK" handelt een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Burcht, Heidestraat 254. Hij mag elders overgebracht worden naar een plaats in het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijke Gewest, door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, mits inachtname van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels en mits inachtneming van de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen.

3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel de kweek, oogst, de synthese, de fabricatie, de bewerking, de verdeling, de handel, de import en export, de keuring en analyse, de kwalificering onder welke vorm dan ook van producten en aanverwante artikelen, documenten en informatie voor en over de bereiding van geneesmiddelen, drogerijartikelen, cosmetica en voedingswaren in de breedste zin, onder andere voor homeopathisch gebruik.

Deze opsomming is beschrijvend maar niet beperkend. De vennootschap is gerechtigd alle daden te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke bedrijvigheid. Zij mag bovendien alle financiële -, handels-, nijverheids-, roerende en onroerende activiteiten en operaties doen die het nastreven van het maatschappelijk doel, in de ruimste zin opgevat, bevorderen en zulks rechtstreeks, onrechtstreeks, bij wijze van overname van, deelname in en fusie met andere vennootschappen, ondernemingen, stichtingen en verenigingen waar ook ter wereld, en op welke andere wijze ook die zij voor haar bedrijvigheid nuttig acht.

De vennootschap kan in het kader van de uitoefening van haar doel ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4 : Vast gedeelte van het kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (E 20.000,00) en is samengesteld uit 8 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het aantal aandelen dat overeenstemt met het vast gedeelte van het kapitaal moet ten allen tijde onderschreven zijn.

Inbreng in geld

De verschijners hebben verklaard en erkend dat het gehele kapitaal is geplaatst en onderschreven, en op de aandelen is gestort als volgt:

1.de naamloze vennootschap "APOTHEEK HILDEGARD", vertegenwoordigd als voorzegd heeft verklaard inbreng in geld te doen van tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor haar vier (4) aandelen werden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABOTICS", vertegenwoordigd als voorzegd heeft verklaard inbreng in geld te doen van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00), waarvoor haar drie (3) aandelen werden toegekend.

3.de heer Jacobus Hendrikx, voornoemd, heeft verklaard inbreng in geld te doen van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor hem één (1) aandeel werd toegekend.

Vervolgens hebben de comparanten verklaard en erkend dat:

a) elke inschrijving volledig volgestort werd,

b) de geldsommen bestemd voor de volstorting van bovenvermelde inbreng in speciën voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werden op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REMEDY BANK", bij de ING te Zwijndrecht nummer 363-1020257-69 zodat uit dien hoofde een bedrag van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) ter beschikking van de vennootschap staat, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op een maart tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd.

5: Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit minimum 3 en maximum 12 leden, benoemd door de algemene vergadering. Het aantal mandaten en de geografische spreiding van de mandatarissen kan worden bepaald door het huishoudelijk reglement in functie van het aantal en nationaliteit van de aandeelhouders.

De functie van bestuurder is voorbehouden aan

hetzij een natuurlijk persoon zijn in het bezit van het diploma van apotheker uitgereikt door een lidstaat van de Europese Gemeenschap;

- hetzij een rechtspersoon zijn met activiteit in de geneesmiddelen sector en geldig vertegenwoordigd door een met de rechtspersoon verbonden apotheker waarvan het diploma werd uitgereikt door een lidstaat van de Europese Gemeenschap,

De bestuurders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde ontslagen worden.

De leden van de raad van bestuur zijn aangesteld voor een termijn van zes jaar. Elke twee jaar wordt een derde van de mandaten beëindigd. De mandaten eindigen steeds na de jaarlijkse gewone algemene vergadering. De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar,

De kandidatuur voor het mandaat van bestuurder moet minstens zes weken voor de dag van jaarlijkse gewone algemene vergadering bij aangetekend schrijven toekomen op de maatschappelijke zetel.

De kandidaat mag, op het ogenblik dat hij verkozen of herverkozen wordt de leeftijd van 65 jaar niet bereikt hebben,

De raad van bestuur handelt als een college.

6: Bevoegdheid,

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet of de statuten voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een reglement opstellen dat, indien nodig, wordt aangepast in het belang van de vennootschap. De meest recente versie ligt steeds ter inzage op de maatschappelijke zetel.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

7: Vertegenwoordiging ten opzichte van derden

Voor alle akten en handelingen, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig

vertegenwoordigd zijn door

a) ofwel de voltallige raad van bestuur

b) ofwel de voorzitter of de gedelegeerd bestuurder samen optredend met een bestuurder.

8: Controle

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid, De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer toezichthouders, die hetzij controlerende vennoten zijn (meer dan één) of één externe toezichthouder die zij benoemt en ten allen tijde kan ontslaan. Met controlerende vennoten wordt bedoeld:

hetzij een natuurlijk persoon zijn in het bezit van het diploma van apotheker uitgereikt door een lidstaat van de Europese Gemeenschap;

- hetzij een rechtspersoon zijn met activiteit in de geneesmiddelen sector en geldig vertegenwoordigd door een met de rechtspersoon verbonden apotheker waarvan het diploma werd uitgereikt door een lidstaat van de Europese Gemeenschap.

De externe toezichthouder moet geen houder zijn van een apothekersdiploma.

De algemene vergadering legt de vergoeding van de toezichthouder(s) vast, De toezichthouder(s) rapporteert (rapporteren) zijn (hun) bevindingen aan de Algemene vergadering en aan de raad van bestuur

9: Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen. Deze jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats elke tweede vrijdag van de maand mei om 10 uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de uitnodiging. Indien deze dag een feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende vrijdag gehouden.

10: Ondeelbaarheid

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur is gemachtigd de rechten der erfgenamen in onverdeeldheid te schorsen, totdat één enkele persoon of titularis wordt aangewezen,

11: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

12: Winstverdeling

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt:

1.vijf procent (5%) aan de wettelijke reserve, zoals en zolang de wet het als verplicht voorschrijft;

2.prioritair aan de investerings- en onderzoeksprojecten die door de raad van bestuur worden voorgesteld

en door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden aanvaard;

3.een dividend kan worden voorzien op de volgestorte aandelen met een maximum van de waarde bepaald

door de Nationale Raad van de Coöperatie conform het Koninklijk Besluit van 8 januari 1962;

4.de eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd a rato van de

verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan;

5.het resterende bedrag wordt overgeheveld naar het reservefonds of naar speciale fondsen, ofwel krijgt het

zulke bestemming als de algemene vergadering zal goedvinden.

Bij verlies mag het nadelige saldo worden overgedragen.

13; Terugbetaling na vereffening

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten zal het overschot eerst dienen om de sommen die op de aandelen werden gestort terug te betalen. Het overblijvende saldo zal verdeeld worden over alle aandelen.

14; Overgangsbepalingen

A, BENOEMING BESTUURDERS

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie en voor die functie te benoemen (onder

opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap):

1) de voornoemde vennootschap "Apotheek Hildegard", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim De Marez, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 356, hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de raad van bestuur voornoemde vennootschap "Apotheek Hildegard" van negenentwintig februari tweeduizend en twaalf.

2) de voornoemde vennootschap "Labotics", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jacobus Hendrickx, wonende te Burcht, Heidestraat 254, hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de zaakvoerder van voomoemde vennootschap "Labotics" van twee maart tweeduizend en twaalf,

3) de heer HENDRICKX Jacobus, voornoemd,

die hun mandaten aanvaard hebben

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen

heeft.

De raad van bestuur aldus samengesteld beslist (onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap) te benoemen:

- tot gedelegeerd bestuurder, met alle machten van dagelijks bestuur á de heer Jacobus Hendrickx die

verklaard heeft te aanvaarden;

- tot voorzitter van de raad van bestuur; de heer Wim De Marez, die verklaard heeft te aanvaarden.

B. EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekjaar begint te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

C. BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 02/03/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015
ÿþ Niod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RáohtbOitk vert koophandál n

Antwerpen

0 Li JUNI 2015

afdel i05.eyerpen



i

i

i

Ondernemingsnr : 0844.216.635

Benaming

(voluit) : REMEDY BANK

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen (Hoboken), Congobootstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de cooperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "REMEDY BANK", met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen (Hoboken),

Congobootstraat 34, opgemaakt door Meester Frank LIESSE, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 29 mei

2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen genomen werden:

-Aanpassing van de voorwaarden om als vennoot aanvaard te worden door de tekst van artikel 10, §3 van

de statuten te vervangen door volgende tekst:

"3. minstens op één aandeel van de vennootschap als fysisch persoon met een minimum van 2.500 ¬ of

minstens op drie aandelen van de vennootschap met een minimum van 7,500 ¬ als rechtspersoon intekenen

met dien verstande dat deze intekening de aanvaarding inhoudt van de statuten en het huishoudelijk

reglement."

-Aanpassing van het stemrecht in de algemene vergadering door de tekst van artikel 30 van de statuten te

vervangen als volgt:

"ledere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Frank Liesse

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 29.05.2015.

-coördinatie dd. 29.05.2015,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
REMEDY BANK

Adresse
CONGOBOOTSTRAAT 34 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande