RENIVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENIVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.971.129

Publication

11/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111Mengl

Ondernemingsnr : 9 4. il

Benaming

(voluit) : RENIVER

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Keldermansstraat 7 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte z OPRICHTINGSAKTE

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 29 juli 2014, nog te registreren, houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt:

OPRICHTER: De heer REEKMANS Maarten Frans, ingenieur, geboren te Lier op 03 juli 1984, nationaal nummer 840703-401-61, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 2500 Lier, Keldermansstraat 7. Die verklaarde een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte' , aansprakelijkheid naar Belgisch recht op te richten, momenteel ais éénpersoonsvennootschap, voor: onbepaalde duur, onder de benaming "RENNER" met zetel te 2500 Lier, Keldermansstraat 7, en waarvan het doel luidt als vole

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in Belgié als in ' het buitenland:

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, evenals het installeren, herstellen en onderhouden van software programma's, computers en randapparaten voor alle elektronica-, bureautica-, informatie-, en automatiseringssystemen en hun toepassingen en dit alles in de meest ruime zin van het woord;

" Advies bij de keuze van software, software oplossingen, netwerk en hardware configuratie;

" Advies, onderzoek, analyse, ontwerp, implementatie, bijstand en begeleiding bij elektronica, informatica-en automatiseringsprojecten;

" Ontwikkeling van en opleiding in kant en klare informatica-, elektronica en automatiseringssytemen;

" Verlenen van leiding, bijstand en advies aan ondernemingen, bedrijven, instellingen, verenigingen en privé personen voornamelijk doch niet uitsluitend inzake de beheers- en bedrijfsvoering, logistieke en' productieprocessen, kwaliteitsbeheersing en controle, 1T processen en informatica, ontwerp van' elektronica en dit alles in alle sectoren van de economie;

" Verlenen van licenties en of andere toelatingen aan derden ter exploitatie van haar vindingen en, auteursrechten;

" Optreden als consultant en verlenen van leiding, bijstand en advies van ondernemingen, bedrijven,: instellingen, verenigingen en privé personen ln alle hierboven vernoemde domeinen;

" Aan- en verkoop, de import- en export, de bemiddeling, de huur en verhuur van alle producten die verband houden met de hiervoor genoemde activiteiten en sectoren, alsmede het verlenen van aanvullende diensten en goederen in verband hiermee;

" Verlenen van advies en bijstand, geven van vorming en opleiding aan bedrijven, privé personen en instellingen in verband met alle hiervoor vernoemde activiteiten;

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het beheer'

" in de ruimste zin van het woord van roerende en onroerende goederen en dit onder meer door het afsluiten van overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, daaronder, begrepen zowel de huur en verhuur, onderverhuur, de uitbating, het in concessie geven en nemen, het verlenen en verwerven van erfpacht, vruchtgebruik en opstel, als de aankoop, de verkoop, de oprichting, de verbouwing, de verbetering, de verkaveling, het onderhoud en de verfraaiing ter valorisatie, uitbreiding of omschakeling van haar patrimonium.

De vennootschap mag haar beschikbare middelen beleggen en herbeleggen zowel in roerende goederen en waarden ais in onroerende goederen en waarden.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden.

De vennootschap mag zich borg stellen en haar roerende en onroerende goederen in pand of in hypotheek geven ter waarborging van verbintenissen door derden aangegaan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 -07- 2014

Ht.:CH-IcANK KOOPH " IDEL

ANTWERP%SP,'Wd. MECHELEN

be. oor-

ouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap Mag zowel in België als in het buitenland, zowel via deelneming, het waarnemen van het bestuur, als op elke mogelijke andere wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen dit onafhankelijk van hun vorm, Film doel, activiteit of hun zetel.

Alle voornoemde werkzaamheden mogen worden uitgeoefend in eigen naam, bij wijze van deelneming of via tussenpersoon,

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering aile handelingen te verrichten die noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijkze voor hetverwezenlijken van haar doel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro, en wordt vertegenwoordigd door 100 stemgerechtigde aandelen opnaani, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bil de oprichting volgestort in geld door de oprichter tot beloop van 12.400,00 euro, in vergoeding waarvoor hem 100 stemdgerechtigde aandelen, zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort, werden toegekend, die hij aanvaardde.

Voormeld bedrag 12.400,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening

nummer BE78 0017 3292 8386, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij BNP Paribas Fortis.. Er werd vastgesteld dat de oprichter nog een volstortingsplicht heeft van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00 euro).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid

Werd bij de oprichting als statutaire zaakvoerder aangesteld: De heer REEKMANS Maarten Frans, geboren te Lier op 03 juli 1984, nationaal nummer 840703-401-61, wonende te 2500 Lier, Keldermansstraat 7. Die verklaarde dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze zaakvoerder onbezoldigd. De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen. Bevoegdheid en wijze van uitoefening: ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met alle bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet.

Boekjaar; Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om 18:00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Eenhoofdige vennootschap; In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap , weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 29 juli 2014 en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden warden in het jaar 2016. Bekrachtiging verbintenissen: Alle in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 01 juli 2014 aangegane rechten, verplichtingen, verbintenissen en bewerkingen, worden overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen door de thans opgerichte vennootschap overgenomen en bekrachtigd, dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

Volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, verklaarde de oprichter volmacht te verlenen aan alle betuurciers, aangestelden en werknemers van de NV FlNQ, met zetel te 2600 Antwerpen, Fruithoflaan 95 bus 28 KBO 0449.397,832, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 29.07.2014; ontledend uittreksel ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
RENIVER

Adresse
KELDERMANSSTRAAT 7 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande