RENODAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RENODAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 891.500.868

Publication

02/06/2014
ÿþ mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141775 na neerlegging ter griffie van de akte

SI 1111111111M1111.111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 2D14

afegetwerpen

Ondernemingsnr Benaming volut):( 0891.500.868

(verkort) : RENODAN

vennootschap onderfirma

Magdalenastraat 20

2018 Antwerpen

WIJZIGING DOEL - OMVORMING IN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP - ONTSLAG ZAAKVOERDERS VOF - BENOEMING ZAAKVOERDER-BEHERENDE VENNOOT VASTSTELLING STATUTEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vite registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 15 mei 2014, blijkt het volgende:

1. Na kennisname van de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per 31 maart 2014, besloot de vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen aangaande wijziging van de statuten en omzetting van vennootschappen de vennootschap om te vormen in een gewone commanditaire vennootschap.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vyvey & Co, Bedrijfsrevisor", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0859.596.677, met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Herentalsebaan 2, voor de uitoefening van deze controlefunctie vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

47. CONCLUSIES EN BESLUIT

In het kader van de procedures voorzien door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap onder Firma RENODAN een staat van activa en passiva per 31 maart 2014 opgesteld, die afsluit met een balanstotaal van 35.851,29 en een eigen vermogen van 11.574,74.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014, die de zaakvoerders van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaats gehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van de kassaldi ad 1.110,91 waarvoor geen fysische kasopname werd verricht.

Het netto-actief van de vennootschap, dat uit voormelde staat kan afgeleid worden, bedraagt E

11.574,74 en overtreft bijgevolg het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van 5.000,00. Het volstort

kapitaal ad E 5.000,00 voldoet aan de vereisten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten hebben d.m.v. de volstorting van het kapitaal voldaan aan de inbrengen waartoe zij zich conform de statuten verbonden hebben.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande Vennootschap onder Firma RENODAN naar een gewone commanditaire vennootschap. Het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Opgesteld te Massenhoven, 12 mei 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Steven Vyvey

Bedrijfsrevisor''

- - - -2.-Het doel van de vennootschap werd gewijzigd-en luidt-als-hierna-vermeld-in punt 8.8. - 

Op de laatste blz, van LuU E vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris lied) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon zen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

.....

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbia.d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. De in functie zijnde zaakvoerders werden eervol ontslagen, te weten:

1/ de heer DARMONT Paul Robert Lisette, geboren te Antwerpen op 'I april 1964, wonende te 2970

Schilde, Schaliënhoefdreef 46;

2/ de heer DARMONT Daniël Leopold Madeleine, geboren te Antwerpen op 7 mei 1958, wonende te

2018 Antwerpen, Magdalenastraat 20.

4. De heer DARMONT Daniël, voornoemd, werd aangewezen tot beherende vennoot en tevens niet-statutair zaakvoerder.

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris expliciet te akteren dat de andere vennoot, te weten de heer DARMONT Paul, voornoemd, een stille vennoot is.

5. De datum van de jaarvergadering, indien deze op een wettelijke feestdag valt, werd gewijzigd en luidt als hierna vernield in punt 8.9.

6. Ingevolge de omvorming van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap, werd een nieuwe tekst van de statuten vastgesteld, waaruit onder meer blijkt:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar benaming luidt: "RENODAN".

2. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, Magdalenastraat 20.

3. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

4. Boekiaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende

kalenderjaar.

5. Verdeling van de winst: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de statutaire bepalingen, over de bestemming van de nettowinst,

6. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald, Het saldo wordt eveneens tussen aile aandelen verdeeld.

7. Externe vetteaenwoordiging: De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder. Wanneer voor de vennootschap wordt gehandeld, moet een zaakvoerder steeds zijn handtekening laten voorafgaan of laten volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke wordt opgetreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat wordt ondertekend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bil schriftelijke volmacht kunnen welbepaalde taken worden toevertrouwd aan elke persoon die het bestuursorgaan daartoe geschikt acht. De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening) gegeven worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan in geval van overdreven volmacht

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Alle aannemingen van metsel- en betonwerken, grondwerken, voegwerken, schrijnwerken, dakwerken,

slopen en optrekken van gebouwen, alle vloer- en tegelwerken, isolatie-, asfalt- en bezettingswerken, sanitair

en elektriciteit,

Zij kan deze aannemingen in eigen naam doen, of deze aannemingen, uitgevoerd door

onderaannemers, coördineren.

- De handel en fabricage van allerhande materialen e'n beríodigdhèden voor bouwbedrijf en

aanverwanten.

- De bedrijvigheid coördineren als algemene bouwonderneming van uitvoeringen van voitooiingwerken

door onderaannemers.

- het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, doen bouwen en promotie van onroerend goed.

- de zaakwaarneming.

Veiligheidscoördinatie bij bouwprojecten.

- Het coördineren van de oprichting en verbouwing van onroerende goederen voor derden,

- Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van aile voormelde producten, materialen en

materieel.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor

rekening van derden,

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële,

commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe

Op de laatste blz. van Luik P vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Nierse, " Naam en handtekening

mod11.1

kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

9. Gewone algemene veroaderinq:. gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

wordt van rechtswege gehouden op laatste vrijdag in september om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eraan voorafgaande werkdag plaats.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke vennoot, indien zulks in de oproeping wordt vereist, uiterlijk vijf werkdagen v66r de datum bepaald voor de bijeenkomst, aan het bestuursorgaan zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis brengen. De kennisgeving geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

7. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALASKA ANTWERPEN-WAASLAND", rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde 0456.045.401, met zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 41 bus D en met kantoor te 2000 Antwerpen, Jan Van Gentstraat 1 bus 401, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerders, verslag

bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekeninQ

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I 111111 UI II lUl

*13191586*

1hergeiegd ter R7'ffie van du kschlbonk van ifoophna,de; ;e Arlfworpen{

Griffie 0 6 SEP, 20'l1

Ondernerningsnr : 0891.500,4162

Benaming

(voluit) : Renodan

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Magdalenastraat 20, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 augustus 2013 op de zetel van de vennootschap erkent en bevestigt het ontslag van mevrouw Kitty Van Duysen als zaakvoeder van de vennootschap met ingang vanaf 20 augustus 2007.

Dezelfde bijzondere algemene vergadering erkent en bevestigt eveneens de benoeming van de heer Paul Darmont als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 20 augustus 2007. Eveneens bekrachtigt de bijzondere algemene vergadering alle handelingen die de heer Paul Darmont in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap heeft gesteld en dit sinds zijn aanstelling tot op heden.

De heer Paul Darmont heeft sedert zijn aanstelling zijn mandaat onbezoldigd uitgeoefend en zal dit ook voor de toekomst doen.

Daniël Darmont

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RENODAN

Adresse
MAGDALENASTRAAT 20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande