RENS

Société en commandite simple


Dénomination : RENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 558.915.582

Publication

12/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting vennootschap

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 04.08.2014

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met als beherend vennoot De Schepper Johan, wonende te Ledeberg, Lededries 7, geboren te Antwerpen op 24 mei 1967. De statuten bevatten oa de volgende bepalingen:

Artikel 1: De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam Rens. Artikel 2: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sander de Vosstraat 73b te 2500 Koningshooikt. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) kan de zetel overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, alsook bijhuizen, vaste inrichtingen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland opgericht worden. De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille vennoten bij brief of email met leesbevestiging melding te maken over de zetelverplaatsing.

Artikel 5 Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro (11 5.000) en is vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ vijfduizendste (1/ 5000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Koen Rens onderschrijft 4.950 aandelen voor een totale waarde van 11 4.950

De stille vennoot onderschrijft 50 aandelen voor een totole waarden van 11 50

Artikel 8  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Artikel 10 Algemene vergadering van de vennoten: De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de wettelijke en statutaire perken te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Rens

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sander De Vosstraat 73 b

*14307135*

Luik B

2500

België

0558915582

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lier

Griffie

Neergelegd

08-08-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd. De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op 1 Juni. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. Artikel 11: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Eerste boekjaar: De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en vijftien.

Benoemingen  aanvaardingen: De heer Koen Rens, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor een onbepaalde termijn ingaand op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Betrokkene aanvaardt zijn mandaat en verklaart niet getroffen te zijn door enige beperking nopens de uitoefening van zijn mandaat.

Na voorlezing hebben de oprichters deze akte getekend te op 04/08/2014.

Koen Rens zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/12/2014
ÿþMed Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

R (3 1 F-7(7.;~

na neerlegging ter griffie van

11§801

MONITEUR BELGE

1, -12- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL

LGISCH STAATSB[_,4`ANTwERPEN, afd. MECHELEN

tr>me

0 s DEC. 2014

Ondernemingsnr : 0558915582

Benaming

(voluit) :

(verkort) "

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Sander De Vosstraat 73 b te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting (wijziging publicatie 12.08.2014)

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 04.08.2014

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap niet als beherend vennoot Koen Rens, wonende te Sander De Vosstraat 73b te 2500 Koningshooikt, geboren te. Lier op 04.08.1987, De statuten bevatten oa de volgende bepalingen:

Artikel 1: De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam Rens. Artikel 2: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 3: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sander de Vosstraat 73b te 2500 Koningshooikt. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) kan de zetel overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, alsook bijhuizen, vaste inrichtingen, agentschappen enr stapelhuizen in België en in het buitenland opgericht worden. De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille, vennoten bij brief of email met leesbevestiging melding te maken over de zetelverplaatsing.

Artikel 5 Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro (E 5.000) en is vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ vijfduizendste (1/ 5000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Koen Rens onderschrijft 4.950 aandelen voor een totale waarde van ¬ 4.950

De stille vennoot onderschrijft 50 aandelen voor een totole waarden van ¬ 50

Artikel 8  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de, oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene, vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten: rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd-door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden,

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Artikel 10 Algemene vergadering van de vennoten. De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de wettelijke en statutaire perken te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde vcorwaarden om tot geldige besluiten te komen,', zijn nageleefd. De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij, op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op 1 Juni. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op' hetzelfde uur gehouden.

Artikel 11: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheidi van de instrumenterende notaris, hetzit van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rens

B

~ î=~

Voor-

behi oden aan het Belgisch

Staatsblad

Eerste boekjaar: De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar vangt aan bij de oplichting van de vennootschap en zal afgesloten wcrden op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en vijftien,

Benoemingen  aanvaardingen: De heer Koen Rens, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor een onbepaalde termijn ingaand op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het mandaat van de zaakvoerder Is onbezoldigd.

Betrokkene aanvaardt zijn mandaat en verklaart niet getroffen te zijn door enige beperking nopens de uitoefening van zijn mandaat.

Na voorlezing hebben de oprichters deze akte getekend te op 04/08/2014.

Koen Rens zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
RENS

Adresse
SANDER DE VOSSTRAAT 73B 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande