RENT A PORT UTILITIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RENT A PORT UTILITIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.410.221

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0263-030
31/10/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-M-Itank-m7 en'tjaTrciel





Altwerpen

II II

*14199857*



22 OKT. 2014

afdeling Antwerpen



"





Ondernemingsnr 0846.410.221

Benaming

(voluit) : RENT A PORT UTILITIES

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Haverstraat 1 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: verplaatsing maatschappelijke zetel

Tijdens de vergadering van de raad van bestuur de dato 8 september 2014 werd er met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 18 september 2014 te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Jordaenskaai 25 bus 6.

NV Rent A Port, Bestuurder

vertegenwoordigd door BVBA Stone Consult met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc Stordiau

Op de laatste blz. van Lulk B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

L!: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2012
ÿþMotl woN 11.i

Q*.tiil~l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III1NIIIIRWAIeI11,11IIIRI l06

er elegd ter griffie viii de Redt atit

Heg en, op van Koophandel te Antwerpen,

0 hW 2012

Griffie

OndeBenaming v e B " 4 O 2 2 1

(voluit) : "RENT A PORT UTILITIES"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Haverstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op viijf juni tweeduizend en twaalf.

1. De identiteit van de natuurlijke personen of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend:

1.De naamloze vennootschap "RENT A PORT", gevestigd te 2000 Antwerpen, Haverstraat 1, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0885.565.854, BTW-plichtige.

2,De vennootschap naar het recht van de Kaaiman Eilanden "C.D.C, INTERNATIONAL CORPORATION", gevestigd in de kantoren van Walker SPV Limited te Walker House, Mary Street, PO Box 908 GT, Georgetown, Grand Cayman, Kaaiman Eilanden, ingeschreven in het vennootschapsregister van de Kaaiman Eilanden onder nummer WK-139483e

2.a)De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b)De naam van de vennootschap: "RENT A PORT UTILITIES"

3.Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding,

De vennootschap mag :

*alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

*op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

*zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4.De zetel van de vennootschap: 2000 Antwerpen, Haverstraat 1, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

5.De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd,

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen zeshonderd duizend euro (¬ .5.600.000,00), verdeeld in vijfhonderd zestig duizend (560.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage van één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ .1.600.000,00).

c)Gestorte bedrag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elk van de voornoemde aandeelhouders heeft elk aandeel in geld gedeeltelijk volgestort tot,belpop van een totaal bedrag van één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ .1.600.000,00).

d) Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is vrij.

De overdracht van een aandeel is slechts tegenstelbaar aan de vennootschap en aan derden na de

inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

7.De bepalingen betreffende

a)de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet

rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen,

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

b)de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

8.Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar, en voor de eerste maal op éénendertig december tweeduizend dertien (2013).

9.a)Gewone algemene vergadering:

de laatste vrijdag van de maand maart om negen uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien (2014).

b)De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap,

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c)Stemrecht

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

*geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer aile aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

*geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. 10.a)Benoeming van bestuurders en commissaris:

Bestuurders ; twee (2)

Werden tot dit ambt benoemd:

1.De naamloze vennootschap "RENT A PORT', gevestigd te 2000 Antwerpen, Haverstraat 1, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0885.565.854, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STORRE CONSULT", gevestigd te 2000 Antwerpen, Haverstraat I, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0892.794.730, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : de heer Marc, Abel, Paul STORDIAU, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Jef de Pauwstraat 1.

2.De heer Khalil Boutros AL SHOLY, met de nationaliteit van Qatar, geboren te Qatar, in het jaar 1959

(zonder precieze datum), wonend West Bay Area, Alfardan Towers, 27e verdieping, PO Box 8388, Doha, Qatar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien (2018). Hun opdracht is kosteloos.

Commissaris één (1)

Werd aangesteld tot commisaris :

Voir

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

, De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 1831 Diegem (Machelen), Pegasus Partk, Berkenlaan 81B, RPR Brussel met ondememingsnummer 0429.053.863, BTW-plichtige, en kantoor houdend te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC VAN COPPENOLLE, Bedrijfsrevisor", gevestigd te 2980 Zoersel, Kapellehoflaan 53, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0478.231.675, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de heer Luc VAN COPPENOLLE, bedrijfsrevisor,

" Ztjn opdracht eindigt bij de stuiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend zestien (2016). b)Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waa''voor volgens de wet alleen de algemene verggdering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

c)Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of één (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

-netzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur,

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

11. Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, BTW-plichtige met ondememingsnummer 0863.958.808, rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a)tnschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b)inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

_ VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 5 juni 2012, met in bijlage : uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van? Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþr [ ~11,04 ' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



011

bsEt *151039



Rtiijj3âniS Yari k4g4phandel

Antwerpen

0 6 JUL! 2015

áldIfiií~Antwerpen

Ondernemingsnr : 0846.410.221.

Benaming

(voluit) : "RENT A PORT UTILITIES"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Jordaenskaai 25 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalvermindering door volledige vrijstelling van volstorting en door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders -- Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris te Antwerpen, op één juli tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "RENT A PORT UTILITIES", gevestigd te 2000 Antwerpen, Jordaenskaai 25 bus 6, in het gerechtelijk arrondissement , Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0846.410.221 en geregistreerd als B.T.W: plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om het kapitaal te verminderen met een bedrag van vijf miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (E 5.525.000,00), om het van vijf miljoen zeshonderd duizend euro (E 5.600.000,00) te brengen op vijfenzeventig duizend euro (E 75.000,00), dit met onmiddellijke vernietiging van vijfhonderd tweeënvijftig duizend vijfhonderd (552.500) aandelen, zodanig dat elk van de beide aandeelhouders, na de realisatie van deze kapitaalvermindering, eigenaar is van drieduizend zevenhonderd vijftig (3.750) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze kapitaalvermindering heeft tot doel, onder de voorwaarden voorzien bij artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, om,

-enerzijds, de houders van de vijfhonderd zestig duizend (560.000) aandelen gedeeltelijk vrij te stellen van verdere volstorting op deze aandelen, dit voor een bedrag van afgerond zeven euro veertien cent (¬ 7,14) per aandeel, hetzij in totaal voor een bedrag van vier miljoen euro (E 4.000.000,00);

-anderzijds, de houders van de vijfhonderd zestig duizend (560.000) aandelen, in geld terug te betalen tot beloop van afgerond twee euro tweeënzeventig cent (E 2,72) per aandeel, hetzij een totaal bedrag van een miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 1.525.000,00).

Op fiskaal vlak zal de vermindering uitsluitend worden aangerekend op het werkelijk gestorte kapitaal.

De aandeelhouders verklaren door de geassocieerd notaris te zijn ingelicht over de inhoud van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de tekst luidt, ais volgt:

"Indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders of dcor gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen en voor de schuldvorderingen waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld vébr de algemene vergadering die zich over de kapitaalvermindering moet uitspreken. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haarwaarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld en de beslissing ten uitvoer gelegd volgens de vormen van het kort geding.

Zonder afbreuk te doen aan de grond van de zaak bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden gesteld gelet op de waarborgen of voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

} VoL-~Sle}3 CF4 n aa det Belgisch Btaatsblad

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers die binnen de in het eerste lid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen,"

2. Om de tekst van Artikel 5 : Kapitaal van cie statuten te vervangen door de volgende tekst

"5.1.Kapitaal en aandelen

Het geplaatst en volledig volgestort kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Het is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. 5.2.Historiek van het kapitaal

1.Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op vijf miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 5.600.000,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd zestig duizend (560.000) aandelen die meteen in geld werden volgestort tot beloop van één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 1.600.000,00).

2.De buitengewone algemene vergadering van 1 juli 2015 heeft beslist om het kapitaal te verminderen met een bedrag van vijf miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 5.525.000,00), om het van vijf miljoen zeshonderd duizend euro (¬ . 5.600.000,00) te brengen op vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00), dit met onmiddellijke vernietiging van vijfhonderd tweeënvijftig duizend vijfhonderd (552.500) aandelen.

Deze kapitaalvermindering heeft tot doel, onder de voorwaarden voorzien bij artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, om,

-enerzijds, de houders van de vijfhonderd zestig duizend (560.000) aandelen gedeeltelijk vrij te stellen van verdere volstorting op deze aandelen, dit voor een bedrag van afgerond zeven euro veertien cent (¬ 7,14) per aandeel, hetzij in totaal voor een bedrag van vier miljoen euro (¬ .4.000.000,00);

-anderzijds, de houders van de vijfhonderd zestig duizend (560.000) aandelen, in geld terug te betalen tot beloop van afgerond twee euro tweeënzeventig cent (¬ 2,72) per aandeel, hetzij een totaal bedrag van een miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 1.525.000,00)."

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 1 juli 2015, met in bijlage t twee volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0188-029

Coordonnées
RENT A PORT UTILITIES

Adresse
JORDAENSKAAI 25, BUS 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande