RESTORE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESTORE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 826.113.861

Publication

31/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

l i~j :mei

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bi st~

I







Ondernemingsnr : 826.113.861

Benaming

(voluit) : RESTORE

(verkort) :

NBûreed ter grjb, ," r r, Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2zOn zer3

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Arthur Matthijslaan 61 te 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 3 juni 2013 op de zetel van de vennootschap:

De vergadering beslist om BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn CVBA (RPR Brussel 0431.088.289) met vestiging te Uitbreidingstraat 72 bus 1 te 2600 Antwerpen-Berchem, te benoemen tot commissaris voor de boekjaren 2013 tot en met 2015. Het mandaat loopt dus tot de algemene vergadering te houden in 2016. BDO Bedrijfsrevisoren stelt de heer Hennie Herijgers, bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

De jaarlijkse vergoeding voor deze opdracht bedraagt ¬ 8.000,000 per jaar (indexeerbaar en excl. BTW en IBR-bijdrage).

De gedelegeerd bestuurders,

J-W ROMBOUTS P-J MERMANS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.06.2013 13211-0382-018
19/10/2012
ÿþ Mod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

s *iai~sa9o*

Neergelegd ter griffie van de Recbfban van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

I ~ n¬ î~. 9A1(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderrtemingsnr : 0826.113.861

Benaming

(voluit) : RESTORE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2140 ANTWERPEN, ARTHUR MATTHIJSLAAN 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 5 oktober 2012, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering stelt vast dat er thans drie categorieën van aandelen bestaan, te weten de categorieën A, B

en D.

De vergadering besluit te voorzien in een bijkomende, vierde categorie van aandelen, te weten de categorie

C.

TWEEDE RESOLUTIE:

Rekening houdende met het bestaan van een nieuwe categorie van aandelen, categorie C, besluit de vergadering artikel 6.a) van de statuten aan te passen teneinde het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld te organiseren.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van drie miljoen driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd Euro (3.342.500,00 EUR) waarvan tweeëntachtigduizend tweehonderdvijfentwintig Euro en vijftig Eurocent (82.225,50 EUR) zal geboekt worden op de rekening kapitaal en drie miljoen tweehonderdzestigduizend tweehonderdvierenzeventig Euro en vijftig Eurocent (3.260.274,50 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare agioreserve. Ingevolge deze inbreng zal het kapitaal worden verhoogd met tweeëntachtigduizend tweehonderdvijfentwintig Euro en vijftig Eurocent (82.225,50 EUR) om het te brengen van zevenentachtigduizend zeshonderdzevenendertig Euro en vijftig Eurocent (87,637,50 EUR) naar honderdnegenenzestigduizend achthonderddrieënzestig Euro (169.863,00 EUR) en uitgifte van zevenhonderdzevenenzeventlg (777) nieuwe aandelen categorie B en vijfhonderdzestig (560) aandelen categorie C, telkens tegen tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500,00 EUR) per aandeel, aandelen tegen pariwaarde, die deelnemen in de winst vanaf vandaag, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans be-staande categorie B en respectievelijk C.

De houders van aandelen categorieën A, B en D, verklaren afstand te doen van hun wettelijk en statutair voorkeurrecht om in te tekenen op de nieuwe aandelen in verhouding tot hun aandelenbezit.

Tot bewijs van deze betalingen is er mij een bankattest overlegd waaruit blijkt dat in totaal de som van drie miljoen driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd Euro (3.342.500,00 EUR) gestort werd op een speciale rekening bij KBC Bank geopend ten name van de vennootschap.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen. Overeenkomstig voormelde bepaling kan de algemene vergadering de respectieve rechten van verschillende soorten aandelen of verschillende soorten winstbewijzen wijzigen of besluiten dat de aandelen of winstbewijzen van een bepaalde soort worden vervangen door een die van een andere soort. Zulks is slechts mogelijk mits omstandige verantwoording in een verslag van de Raad van Bestuur.

De wijzigingen van de rechten verbonden aan effecten zoals doorgevoerd in deze akte alsook de wijzigingen zoals opgenomen in de nieuwe overeenkomst die tussen aandeelhouders werd gesloten, worden aldus uitgebreid toegelicht.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot uitgifte van (144) warrants op winstbewijzen ten behoeve van het personeel van de vennootschap, met inbegrip van zelfstandige dienstverleners. De andere bepalingen en voorwaarden met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

betrekking tot de warrants zullen worden voorzien in een warrantovereenkomst die met de houders van de warrants zal worden afgesloten.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot het opnemen van een vertegenwoordiging in de Raad van Bestuur van de houders van de aandelen categorie C alsook tot het bevestigen in de statuten van het opnemen van onafhankelijke bestuurders in de Raad van Bestuur en besluit tot aanpassing van artikel 8 van de statuten.

ZEVENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 11 van de statuten met betrekking tot de besluitvorming van de Raad van Bestuur.

ACHTSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit artikel 18.a) van de statuten met betrekking tot de externe vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur te wijzigen als volgt:

Artikel 18. Externe vertegenwoordigingsmacht

a) Raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap In alle hande-lingen in en buiten rechte. Hij handelt door een meerderheid van zijn leden. On-verminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden waarvan minstens één (1) bestuurder benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend.

NEGENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 26 van de statuten met betrekking tot het quorum-stemrecht van de algemene vergadering en afschaffing van het vetorecht van de aandeelhouders categorie A.

TIENDE RESOLUTIE;

De vergadering besluit met unanimiteit van stemmen tot volgende wijzigingen inzake de bestuurders:

DDe vervanging van sommige bestuurders-natuurlijke personen door hun vennootschappen:

oOntslag met onmiddellijke ingang van de op voordracht van de B-aandeelhouders benoemde heer CARPENTIER Paul, en vervanging door de naamloze vennootschap "ETA", Ondernemingsnummer 0450.068.122, met zetel te 2530 Boechout, Heuvelstraat 40, als bestuurder op voordracht van de B-aandeelhouders, voor wie deze vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer CARPENTIER Paul Raphaël M., heeft aangeduid;

oOntslag met onmiddellijke ingang van de onafhankelijke bestuurder heer HEYSELBERGHS Wim, en vervanging door de naamloze vennootschap "ADHELYS", Ondernemingsnummer 0880.888.177, met zetel te 2570 Duffel, Rechtstraat 97, als onafhankelijk bestuurder, voor wie deze vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer HEYSELBERGHS Wim, heeft aangeduid;

oOntslag met onmiddellijke ingang van de heer THOMAES Rudi, en vervanging door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROTHCO", Ondernemingsnummer 0836.609.459, met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Boekenberglei 176, voor wie deze vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer THOMAES Rudi, heeft aangeduid;

Deze benoemingen gebeuren met onmiddellijke ingang . "

DOp voordracht van de aandeelhouders categorie C wordt overgegaan tot benoeming van de naamloze vennootschap "LRM BEHEER", ondernemingsnummer 0440.550.442, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, voor wie deze vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer BIJNENS Stijn, geboren te Bilzen op 31 december 1968, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109, heeft aangeduid. Deze benoeming gebeurt met onmiddellijke ingang.

AI de voormelde benoemingen gelden voor de wettelijke maximumduur.

De bestuurders beschikken over volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van derden ofwel door optreden van twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden waarvan minstens één (1) bestuurder benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders ofwel door optreden van een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend.

De toegekende functies worden door de aanwezige mandatarissen aanvaard zo in eigen naam als in naam van de anderen voor wie zij zich sterk maken. De toegekende opdracht is bezoldigd overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten vastgelegd bij besluit van de algemene vergadering van 1 juni 2011.

ELFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de geco5r-'dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

TWAALFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "H.D.S.", ondernemingsnummer 0423.339.672, met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek;

k

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 02.07.2012 12232-0571-014
09/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.5

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0826.113.861

Benaming

(voluit) : RESTORE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Arthur Matthijslaan 61, 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

d~..,A n.- r.73r+, .

Griffie 2 9 PgOV. 20H

*11185682

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergaderig van de aandeelhouders, gehouden op 1 juni 2011:

1. Benoeming van bestuurders

De algemene vergadering beslist unaniem om:

- op voordracht van de B-aandeelhouders over te gaan tot benoeming van de heer Paul Carpentier, geboren op 3 december 1954, met woonplaats te Heuvelstraat 40, 2530 Boechout. De benoeming gebeurt met onmiddellijke ingang en geldt tot en met 31 december 2013.

- over te gaan tot benoeming van de heer Wim Heyselberghs, geboren op 1 november 1950, met woonplaats te Rechtstraat 97, 2570 Duffel als onafhankelijk bestuurder van de Vennootschap. De benoeming gebeurt met onmiddellijke ingang en geldt tot en met 31 december 2013.

- over te gaan tot benoeming van de heer Rudi Thomaes, geboren op 21 augustus 1952, met woonplaats te. Boekenbergleí 176, 2100 Deurne. De benoeming gebeurt met ingang van 1 januari 2012 en geldt tot en met 31' december 2013.

2. Volmachten

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om Dhr. Paul Soens en Kristof De Wael van het advocatenkantoor VWEW Advocaten, met kantoren te Leuvensesteenweg 369/1, 1932 Zaventem, aan te duiden als volmachtdragers, waarbij elke volmachtdrager bevoegd is om alleen te handelen en zijn bevoegdheden te delegeren, en dit om alle nodige en nuttige documenten op te stellen en te ondertekenen met het oogmerk om de voornoemde beslissingen te laten publiceren en registreren, waaronder doch niet beperkt tot de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Paul Soens

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/04/2011
ÿþ Idatl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N42:etï;l, te tc5t1 011

Rechtbank varK~L=A~:<~ ~~~1np;,~~;.peln, op

pe Grrtffor.

Griffi`e

II flhl fl111111 1hl 11111 III Ill I 11 11

*11061325"

v1 ll

behl aag Belt

Staa





r_F



Ondernemingsnr : 0826.113.861

Benaming

(voluit) : RESTORE

Rechtsvorm : NV



Zetel : ARTHUR MATTHIJSLAAN 61, 2140 ANTWERPEN

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 6 april 2011, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit artikel 3 van de statuten te vervangen.

Het nieuwe artikel 3 van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren van alle mogelijke diensten aan de energiesector en energieverbruikers om op meer optimale manier energie te verbruiken en/of te produceren.

Het leveren van alle mogelijke diensten als batterij netwerk operator, die zich richt op het gebruik van batterijen van elektrisch vervoer in het elektriciteitsnetwerk en/of in interactie met hernieuwbare energie.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit te voorzien in drie categorieën van aandelen:

Categorie A;

Categorie B;

Categorie D;

De aandelen categorie D zijn aandelen die ingeval van overdracht of uitgifte van aandelen ten gunste van het personeel van de vennootschap toekomen.

De vergadering besluit dat ingeval van overdracht van aandelen tussen aandeelhouders van verschillende klassen, de overgedragen aandelen automatisch veranderen in de klasse aandelen van de groep waartoe de verkrijgende aandeelhouder behoort.

De vergadering besluit melding te maken in de statuten van het feit dat er een overdrachtsbeperking bestaat.

Het nieuwe artikel 7 van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 7. Aandelen  Overdracht van aandelen

De aandelen luiden op naam. Alle nog door de vennootschap uit te geven effecten zullen tevens op naam luiden. De aandelen worden genoteerd in een register van aandelen te bewaren op de

maatschappelijkezetel__......__..._-............_..........._. _-....__._ ._..._..-.--. ---..._.._..._....._...._.._... Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Er bestaan drie categorieën van aandelen: categorie A, B en D. De rechten van de onderscheiden categorieën zijn opgenomen in de statuten.

Ingeval van overdracht of uitgifte van aandelen ten gunste van het personeel van de vennootschap, zullen deze aandelen behoren tot categorie D.

Bij overdracht van aandelen tussen aandeelhouders van verschillende klassen, veranderen de overgedragen aandelen automatisch in de klasse aandelen van de groep waartoe de verkrijgende aandeelhouder behoort.

Elke overdracht, in de meest ruime zin van het woord, onder de levenden van aandelen, warrants en

converteerbare obligaties en de daaraan verbonden afzonderlijke lidmaatschapsrechten is onderworpen aan de beperkingen waaronder een lock up, voorkooprecht, volgrecht en volgplicht, zoals opgenomen in een tussen alle aandeelhouders van de vennootschap afgesloten overeenkomst. Elke overdracht die in strijd met deze bepalingen plaatsvindt, is nietig.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit dat de huidige duizend (1.000) bestaande aandelen behoren tot de categorie A.

VIERDE RESOLUTIE:

Rekening houdende met het bestaan van de onderscheiden categorieën aandelen besluit de vergadering artikel 6a van de statuten aan te passen teneinde het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld te organiseren.

Het nieuwe artikel 6a van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 6. Voorkeurrecht - Opheffing

a) Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, worden de nieuwe effecten het eerst aangeboden aan de houders van kapitaahaandelen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. De uit te geven effecten worden gesplitst in aandelen categorie A, aandelen categorie B, en indien ze bestaan aandelen categorie D, in dezelfde verhouding die alsdan zal bestaan tussen de onderscheiden categorieën aandelen. De effecten categorie A worden eerst aangeboden aan de houders van de aandelen categorie A. De effecten categorie B worden eerst aangeboden aan de houders van de aandelen categorie B. De effecten categorie D worden eerst aangeboden aan de houders van de aandelen categorie D. Wordt bij uitgifte van effecten dat recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend binnen een bepaalde type aandelen, dan worden die overblijvende effecten nog eenmaal opnieuw aangeboden aan die aandeehhouders die van het eerste voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, in dezelfde evenredigheid.

Blijven er dan nog effecten over, dan worden die eerst aangeboden aan de houders van de andere type aandelen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

In geval van kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven door een partij die een bestaande aandeelhouder is, zullen de nieuwe aandelen automatisch behoren tot de klasse van aandelen die deze partij voordien reeds bezat.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van achthonderdvijftigduizend Euro (850.000,00 EUR) waarvan zesentwintigduizend honderdzevenendertig Euro en vijftig cent (26.137,50 EUR) zal geboekt worden op rekening kapitaal en achthonderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzestig Euro en vijftig cent (823.862,50 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare agioreserve. Ingevolge deze inbreng zal het kapitaal verhoogd worden met zesentwintigduizend honderdzevenendertig Euro en vijftig cent (26.137,50 EUR) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd Euro (61.500,00 EUR) naar zevenentachtigduizend zeshonderdzevenendertig Euro en vijftig cent (87.637,50 EUR) en uitgifte van vierhonderdvijfentwintig (425) nieuwe aandelen categorie B tegen tweeduizend Euro (2.000,00 EUR) per aandeel, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

Het nieuwe artikel 5a van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 5. Kapitaal

a) Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenentachtigduizend zeshonderdzevenendertig Euro en vijftig cent (87.637,50 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend (1.000) aandelen categorie A op naam zonder aanduiding van nominale waarde en vierhonderdhonderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

vijfentwintig (425) aandelen categorie B op naam zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaar de van één / duizendvierhonderdvijfentwintigste (1 / 1.425) van het kapitaal.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot het opnemen van een vertegenwoordiging in de raad van bestuur van de houders van de aandelen categorie A en B en besluit tot aanpassing van de artikelen 8 van de statuten.

Het nieuwe artikel 8 van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 8. Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een maximum termijn van zes (6) jaar. De bestuurders kunnen te allen tijd door de Algemene Vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Wordt een rechtspersoon als bestuurder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur wordt samengesteld uit maximaal zes (6) bestuurders. Twee (2) bestuurders worden benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders, één (1) bestuurder wordt benoemd op voorstel van de categorie B aandeelhouders,

De betrokken categorie van aandeelhouders zal hiervoor een lijst met kandidaten overmaken met minstens één (1) kandidaat meer dan het aantal bestuurders waarvoor zij het exclusieve recht hebben om ze voor te stellen.

De Voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd, altemerend en voor een periode van 24 maanden door de raad van bestuur uit de bestuurders die zijn benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders.

ZEVENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de vervanging van de bestuurders bij een vacature.

Het nieuwe artikel 9 van de statuten luidt thans ais volgt:

Artikel 9. Vacature

Indien het mandaat van bestuurders vrijkomt voor het verstrijken van de termijn, zullen de resterende bestuurders onmiddellijk een bestuurder aanstellen uit de voorgestelde lijst met kandidaten van de categorie van aandeelhouders van wie de bestuurder wordt vervangen. De benoeming zal op de agenda worden geplaatst van de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering. Elke bestuurder die op deze wijze wordt benoemd moet zijn mandaat uitoefenen gedurende de resterende termijn voor de bestuurder die hij vervangt.

ACHTSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit wijziging van artikel 10 van de statuten met betrekking tot de wijze van vergaderen van de raad van bestuur.

Het nieuwe artikel 10 van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 10. Vergadering van de Raad van Bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter. De raad van bestuur zal minstens om de drie (3) maanden vergaderen, tenzij het belang van de vennootschap een hogere frequentie vereist. Uitgezonderd in spoedeisende gevallen, zal de kennisgeving voor de vergadering van de raad van bestuur minstens tien (10) dagen op voorhand worden gegeven. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

NEGENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 11 van de statuten met betrekking tot de besluitvorming van de raad van bestuur, door vervanging van het eerste lid van dit artikel en toevoeging van een derde en vierde lid.

Het nieuwe artikel 11 van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 11. Besluitvorming

1. De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen indien minstens één bestuurder, die werd benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd is.

I ,- " Uitgezonderd de beslissingen die worden vermeld onder artikel 11, 3e lid van de statuten, worden alle beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco stemmen zullen niet worden beschouwd als uitgebrachte stemmen. De voorzitter van de raad van bestuur heeft een doorslaggevende stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge 2. In uitzonderlijke gevallen kunnen de besluiten van de raad van bestuur tevens genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure is uitgesloten voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

3. Volgende beslissingen kunnen slechts geldig worden aangenomen indien zij een goedkeurende stem hebben gekregen van minstens één van de bestuurders die werd benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders, die aanwezig of vertegenwoordigd is op de desbetreffende vergadering:

- De overname of overdracht van enige participatie in andere vennootschappen en de uitoefening van de

stemrechten in met de vennootschap verbonden ondernemingen;

- De goedkeuring van het jaarbudget (incl. zowel operationele als investeringsaspecten) en elke wijziging aan dit budget;

- De beëdiging of materiële wijziging van activiteiten van de vennootschap;

- De vestiging of de beschikking over enige zakelijke zekerheid over het geheel of een deel van het vermogen van de vennootschap;

- De beslissing om een bijkantoor of vestigingseenheid te openen, sluiten of over te nemen buiten België;

- Het sluiten van lange-termijn overeenkomsten waarvan de duur drie (3) jaar overschrijdt en het sluiten van kredietovereenkomsten;

- Verbintenissen of opeenvolgende verbintenissen die voor de vennootschap een uitgave met zich meebrengen van meer dan 50.000 EURO, op voorwaarde dat zij niet opgenomen zijn in het goedgekeurde budget;

- De beslissing om gerechtelijke of arbitrage procedures op ta starten, uitgezonderd vorderingen die verband houden met onbetaalde facturen;

- Het aanwerven, de beëindiging en de bepaling van de vergoeding van bestuurders en personeel waarvan de totale kostprijs 50.000 EURO overstijgt;

- De beslissing om interim-dividenden uit te betalen;

- De bepaling van de voorwaarden voor de toekenning van opties op aandelen;

- De beslissingen die op grond van de tussen de aandeelhouders afgesloten overeenkomst dienen te worden genomen in het kader van een overdracht van aandelen.

4. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem op voorwaarde dat er meer dan twee (2) bestuurders benoemd zijn. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram, telefax, telex of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één (1) vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één (1) medelid vertegenwoordigen. Van de beslissingen worden notulen gehouden, die door de secretaris en de voorzitter worden ondertekend.

TIENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 16 van de statuten met betrekking tot het dagelijks bestuur.

Het nieuwe artikel 16 van de statuten luidt thans als volgt:

Artikel 16. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer bestuurders die werden benoemd op voorstel van de categorie A aandeelhouders.

ELFDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 26 van de statuten met betrekking tot het quorum  stemrecht van de algemene vergadering, en besluit het laatste lid van artikel 26 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Voor zover het bij wet en deze statuten is toegelaten, worden alle besluiten van de aandeelhouders met een eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen aangenomen. Besluiten waarvoor bijzondere meerderheidsvereisten zijn opgelegd door de wet moeten ook worden goedgekeurd met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen binnen de categorie A aandeelhouders en een gewone meerderheid binnen de categorie B aandeelhouders.

De categorie aandeelhouders hebben een vetorecht op de aandeelhoudersvergadering voor eenbesluit

.....

aangaande één van de volgende beslissingen:

1. Elke aanpassing of wijziging van de statuten I of enig ander officieel document van de vennootschap;

2. Elke wijziging in de rechten en privileges die verbonden zijn aan de aandelen van de vennootschap;

3. Elke wijziging in het kapitaal van de vennootschap;

4. Een fusie (of elke andere vorm van vereniging met een andere entiteit), splitsing, ontbinding en vereffening van de vennootschap;

5. Elke verkoop, terbeschikkingstelling of verdeling van de vennootschap haar activiteiten wanneer de waarde van de handeling groter is dan 500.000 (vijfhonderdduizend) EUR;

6. De creatie van categorieën van aandelen van de vennootschap waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

TWAALFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de NV HDS te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44 en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

. - 'Vooa behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

E 

í~~ < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 APR. 2015

afdeling tfien

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0826.113.861

Benaming

(voluit) : RESTORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Arthur Matthijslaan 61 te 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 2 juni 2014 op de zetel van de vennootschap:

De vergadering keurt bij unanimiteit het voorstel goed waarbij managementvennootschap ADHELYS NV1SA

(O.N. 0880.888.177), permanent vertegenwoordigd door de heer Wim HEYSELBERGHS, ontslagen

wordt als bestuurder.

Vervolgens wordt beslist om ter vervanging de heer Wim HEYSELBERGHS (NN 50.11.01-395-23) te

benoemen als bestuurder.

De gedelegeerd bestuurders,

J-W ROMBOUTS P-J MERMANS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2015
ÿþ10/De naamloze vennootschap 'R.K.W.-HOLDING', voornoemd, namens wie wordt verklaard voor een

bedrag van 233.526,55 EUR in te schrijven op drieënveertig (43) nieuwe aandelen categorie B;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

a,oriononuennr.iin9n

Bijlagen bij het Belgiich Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0826.113.861

Benaming

(voluit) : RESTORE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2140 ANTWERPEN, ARTHUR MATTHIJSLAAN 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 29 april 2015, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE;

Kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van zes miljoen zevenhonderdvijfenbijftigduizend negenhonderdzevenenzeventig Euro en veertig Eurocent (6.755.977,40 EUR) waarvan zesenze'entigduizend vijfhonderd en zes Euro (76.506,00 EUR) zal geboekt worden op de rekening kapitaal en zes miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend vierhonderdéénenzeventig Euro en veertig Eurocent (6.679.471,40 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare agioreserve.

Ingevolge deze inbreng zal het kapitaal worden verhoogd met zesenzeventigduizend vijfhondesdenzes Euro (76.506,00 EUR) om het te brengen van honderdnegenenzestigduizend achthonderddrieëpzestig Euro ([69.863,00 EUR) naar tweehonderdzesenveertigduizend driehonderdnegenenzestig Euro (246.69,00 EUR) en uitgifte van duizendtweehonderd vierenveertig (1.244) nieuwe aandelen, waarvan zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen categorie B en zeshonderd negentien (619) aandelen categorie C, telkens tegén vijfduizend vierhonderddertig Euro en vijfentachtig Eurocent (5.430,85 EUR) per aandeel, aandelen die deelnemen in de winst vanaf vandaag tegen pariwaarde, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thar)s bestaande categorieën B, respectievelijk C.

De comparanten, houders van aandelen categorieën A, B, C en D, verklaren uitdrukkelijk afstand te doen van hun wettelijk en/of statutair voorkeurrecht om ln te tekenen op de nieuwe aandelen in verhoiding tot hun aandelenbezit.

De navolgende aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders:

1/De heer DOSSCHE Luc Daniël Valère Filip, voornoemd, die voor een bedrag van 157 494,65 EUR verklaart in te schrijven op negenentwintig (29) aandelen categorie B;

2/De heer CARPENTIER Michiel Adriaan Maria, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 114.047,85 EUR in te schrijven op éénentwintig (21) nieuwe aandelen categorie B;

3/De heer CARPENTIER Paul Raphaël Margareta Constant, voornoemd, die verklaart voor eeh bedrag van 114.047,85 EUR in te schrijven op éénentwintig (21) nieuwe aandelen categorie B;

4/De heer MACURA Tom, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 271.542,50 EUR in te schrijven op vijftig (50) nieuwe aandelen categorie B;

5/De heer PARIZEL Paul Maria Rodolphe Julien, voornoemd, die verklaart voor een bedrag valt 114.047,85 EUR in te schrijven op éénentwintig (21) nieuwe aandelen categorie B;

6/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ROBLES', voornoemd, nameirs wie wordt verklaard voor een bedrag van 114.047,85 EUR in te schrijven op éénentwintig (21) nieuwe aandelen categorie B;

7/De heer VAN RIEL Johannes Franciscus Maria, voornoemd, die verklaart voor een bedrag vair 114.047,85 EUR in te schrijven op éénentwintig (21) nieuwe aandelen categorie B;

8/De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "CHRISTAVEST", voornoemd, namens wie wordt ver kaard voor een bedrag van 407:313,75- EUR Tn te schrijven op vijTenzeveritig-(75)-nr ü ve aandelen categorie B;

9/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'DVP INVEST', voornoemd, namens wie wordt verklaard voor een bedrag van 114.047,85 EUR in te schrijven op éénentwintig (21) nieuwe aandelen categorie B;

I1d141..4441 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

~er< ''3 '

Voor- ~

behoud IlegeERMI

en

aan het



~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge a 11/De naamloze vennootschap 'ARK ANGELS FUND', voornoemd, namens wie wordt verklaard voor een bedrag van 266.111,65 EUR in te schrijven op negenenveertig (49) nieuwe aandelen categorie B;

12/De heer LAGAE François Jacques Pierre Geneviève Luc Jean Joseph, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 97.755,30 EUR in te schrijven op achttien (18) nieuwe aandelen categorie B;

13/De heer JANSSEN Paul Peter Maria, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 97.755,30 EUR in te schrijven op achttien (18) nieuwe aandelen categorie B;

14/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANKAJO INVEST, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 554.308,50 EUR in te schrijven op tien (10) nieuwe aandelen categorie B;

15/De heer COLLIN Dirk Jan Willem, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 54.308,50 EUR in te schrijven op tien (10) nieuwe aandelen categorie B;

16/De heer dE BORREKENS Philippe Raymond Edith Chartes Marie Ghislain, voornoemd, die verklaart voor een bedrag van 97.755,30 EUR In te schrijven op achttien (18) nieuwe aandelen categorie B;

17/De naamloze vennootschap `TRADICOR', voornoemd, namens wie wordt verklaard voor een bedrag van 97.755,30 EUR in te schrijven op achttien (18) nieuwe aandelen categorie C;

18/De naamloze venncotschap 'AXE INVESTMENTS', voornoemd, namens wie wordt verklaard voor een bedrag van 200.941,45 EUR in te schrijven op zevenendertig (37) nieuwe aandelen categorie C;

19/De naamloze vennootschap 'KMOFIN 2', voornoemd, namens wie wordt verklaard voor een bedrag van 1.232.802,95 EUR in te schrijven op tweehonderdzevenentwintig (227) nieuwe aandelen categorie C; en alhier zijn mede aanwezig of vertegenwoordigd:

20/De naamloze vennootschap 'LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ', rechtspersonenregister Hasselt, ondernemingsnummer 0452.138.972, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 311  Bus 4.01, anamens wie wordt verklaard voor een bedrag van 1.830.196,45 EUR in te schrijven op driehonderdzevenendertig (337) nieuwe aandelen categorie C;

21/De naamloze vennootschap 'ARK ANGELS ACTIVATOR FUND', rechtspersonenregister Hasselt, ondernemingsnummer 0843.728.962, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Hendrik Van Veldekesingel 150  Bus 7, namens wie wordt verklaard voor een bedrag van 727.733,90 EUR in te schrijven op honderdvierendertig (134) nieuwe aandelen categorie B;

22/De heer THIENPONT Jacques Marie Georges Corneille Raphâel, geboren te Ukkel op 19 juni 1946, rijksregistemummer 46.06.019-057.90, wonende te 9680 Maarkedal (Etikhove), Bossenaarstraat 14, die verklaart voor een bedrag van 244388,25 EUR in te schrijven op vijfenveertig (45) nieuwe aandelen categorie B;

TWEEDE RESOLUTIE:

De Vennootschap heeft bij akte verleden op 5 oktober 2012 voor ondergetekende notaris Marc Van Nuffel honderdvierenveertig (144) Warranten op winstbewijzen uitgegeven overeenkomstig de voorwaarden zoals opgenomen in deze akte (de 'Uitgiftevoorwaarden').

Op voorstel van de Raad van Bestuur van de Vennootschap wordt de wijziging van de uitgiftevoorwaarden van de voormelde Warranten op winstbewijzen beoogd.

De vergadering heeft kennis genomen van het voorstel van de Raad van Bestuur van de Vennootschap tot de verruiming van de gevallen waarin de winstbewljzen, waarop de Warranten betrekking hebben, dezelfde of een percentage van de vermogensrechten van de Klasse D Aandelen zullen dragen.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering beoogt eveneens de uitgifte van vierhonderdtwintig (420) Warranten op winstbewijzen met nagemelde kenmerken ten behoeve van het personeel van de vennootschap, met inbegrip van zelfstandige dienstverleners:

DDe vergadering neemt kennis van het verslag dat voor zoveel als nodig overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen door de Raad van Bestuur werd opgesteld. Hoewel de uitgifte van Warranten op winstbewijzen geen aanleiding geeft tot wijziging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van de effectieve uitoefening van de warrants, acht de Raad van Bestuur het niettemin wenselijk om de vergadering met een verslag in de zin van artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen in kennis te stellen van de voorwaarden en modaliteiten van de vooropgestelde uitgifte van de Warranten, zoals deze hierna nader worden omschreven en verfijnd;

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot een wijziging van artikel 8 van de statuten met betrekking tot de samenstelling van de raad van bestuur door het aantal onafhankelijke bestuurders dat kan worden benoemd te verhogen van twee naar vier, waardoor het maximale aantal bestuurders stijgt van zes naar acht.

Eveneens bekomen de aandeelhouders:

de naamloze vennootschap 'ARK ANGELS ACTIVATOR FUND', voornoemd;

de naamloze vennootschap 'ARK ANGELS FUND', voornoemd;

het recht om gezamenlijk een waarnemer aan te duiden overeenkomstig de reeds bestaande regeling inzake waarnemers,

Voor zoveel als nodig ten behoeve van de bekendmaking wordt ook nog aangehaald dat op de algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'RESTORE' dd. 2 juni 2014 de naamloze vennootschap 'ADHELYS', ondernemingsnummer 0880.888.177, met zetel te 2570 Duffel, Rechtstraat 97, bestuurder van de vennootschap, alsdan als bestuurder werd vervangen door de heer HEYSELBERGHS Wim August Léon Marie, geboren te Mortsel op 1 november 1950, rijksregistemummer 50.11.01-395.23, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 97. De bestuursfunctie van de heer HEYSELBERGHS is aangevat op 2 juni 2014,

VIJFDE RESOLUTIE:

,J I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoür-'dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap `H.D.S?', ondernemingsnummer 0423.339.672, met zetel te 2000 Antwerpen, Lange, Nieuwstraat 44, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Voor'

behoud

''en aan

T{ijfagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 21.12.2015 15694-0202-025

Coordonnées
RESTORE

Adresse
ARTHUR MATTHIJSLAAN 61 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande