RETHINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETHINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.530.527

Publication

23/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Inità1,!]

bel

a;

BE

Sta

ÿL~rowie,°4 tar grifae der

Itzetb: nt, van Koopfiend^, trà

1~ 1= ~PR 2014

DE 1E/t

Griffie

Ondernemingsnr: OSSO. S30. Se*

Benaming

(voluit) : RETHINK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gilainstraat 100, 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte, verleden voor notaris Stefan Smets met standplaats te Glabbeek, op vier april tweeduizend veertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "RETHINK"' met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Gilainstraat 100 en waarvan de duur onbepaald is.

De vennoten zijn:

1. De heer KLYNEN Kurt, geboren te Geel op 27 september 1980, rijksregisternummer 80.09.27-083.74, wonende te 3300 Tienen, Gilainstraat 100; en zijn echtgenote,

2. Mevrouw SEVENANTS Wendy, geboren te Tienen op 8 februari 1978, rijksregisternummer 78.02.08014.40, wonende te 3300 Tienen, Gilainstraat 100.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1) het geven van workshops met betrekking tot make-up, kleur, stijl en advies alsook het verkopen van producten die aansluiten bij deze workshops;

2) het ontwerpen, vervaardigen en verkopen van kleding, juwelen en accessoires in de ruimste betekenis van het woord;

3) het uitbaten van een webwinkel;

4) het verlenen van administratieve ondersteuning aan bedrijven;

5) het organiseren van evenementen, beurzen, congressen in de ruimste betekenis van het woord;

6) het fungeren als managementbureau;

7) het uitbaten van een reisbureau;

8) het schrijven van teksten voor vakbladen alsook freelance journalistiek werk in de ruimste betekenis van het woord;

9) het ontwerpen van websites en grafische beelden;

10) het verlenen van advies in de ruimste betekenis van het woord;

11) het uitbaten van een bed & breakfast in de ruimste betekenis van het woord;

12) het uitgeven van educatieve materialen zoals boeken, apps, games, spellen in de ruimste betekenis van het woord;

13 het geven van workshops en trainingen met betrekking tot het integreren van creatieve toepassingen van moderne technologieën in het onderwijs;

14) het geven van lezingen met betrekking tot het integreren van creatieve toepassingen van moderne technologieën in het onderwijs;

15) de coördinatie van alle mogelijke projecten met betrekking tot het integreren van creatieve toepassingen van moderne technologieën in het onderwijs;

16) de organisatie en het geven van communicatietrainingen;

17) het vervaardigen van online trainingsfilmen;

18) consultancy in de ruimste betekenis van het woord;

19) het uitschrijven van leertrajecten;

20) het geven van pedagogische ondersteuning en advies;

21) het trainen van opleidingspersoneel;

22) het coachen van een groep;

23) het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

24) het optreden als tussenpersoon in de handel;

25) alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

26) de vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen;

27) het uitoefenen van de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraag achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal bestaat uitsluitend uit inbrengen in geld. Het is volledig volstort,

Alle aandelen zijn steeds op naam,

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Tot eerste gewone zaakvoerders zijn benoemd: de heer KLYNEN Kurt, wonende te 3300 Tienen, Gifainstraat 100 en mevrouw SEVENANTS Wendy, wonende te 3300 Tienen, Gilainstraat 100, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard conform artikel 513 Burgerlijk Wetboek, of onder voorlopig bewind wordt gesteld conform artikel 488bis Burgerlijk Wetboek, of in overeenstemming met artikel 115 Burgerlijk Wetboek afwezig wordt verklaard, dan eindigt zijn mandaat vocr de duur van deze periode van onbekwaamverklaring, bewind of afwezigverklaring.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand december om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmaoht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt,

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2015.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haarza[ geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Voor- ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR(S): Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan" de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

behouden In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

aan het De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Belgisch De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

staatsblad VOLMACHT: De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, B&R Administration BVBA, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stefan Smets



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0550530527 Benaming

(voluit) : Rethink Rechtsvorm : BVBA

II

e-9»

unifie

Zetel : Gilainstraat 100 - 3300 Tienen

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Blijkens het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 december 2014 werd het ontslag en, decharge van Mevrouw Wendy Sevenants als zaakvoerder met ingang van 15 december 2014 aanvaard.: Tevens werd de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Gilainstraat 100 te 3300 Tienen naar de Bresserdijk 7 te 2400 Mol goedgekeurd.

Kurt Klynen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt q

I ~kaeïti'~}~ee. 1+,3

.~bER,i.'.rLz5+.Yrsm'lr.E' 7;t;i1E'S?.Lû41DMIL

2 5 JUNI 2015

ANTWEEPE.r.v ru .:ri:,?HOUT

~3ü i..-4 a 1Îi10P

ráriffi





I~ 8



II11.11111R1111111115095 07

Ondernemingsnr : 0550.530.527

Benaming

(voluit) : RETHINK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bresserdijk 7, 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlening boekjaar - Wijziging datum jaarvergadering

Het blijkt uit een akte, verleden voor mij, Stefan Smets, notaris te Glabbeek, op 22 juni 2015, dat de

buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "RETHINK", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Bresserdijk 7, hebbende

het ondernemingsnummer 0550.530.527.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Stefan Smets te Glabbeek op 4 april

2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 23 april daarna onder nummer 14086661.

De statuten werden niet meer gewijzigd sinds.

De maatschappelijke zetel werd gewijzigd bij beslissing van 23 december 2014, gepubliceerd in de Bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad op 16 februari 2015 onder nummer 15025238.

De vergadering nam met unanimiteit van stemmen de volgende beslissingen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist eenparig dat het boekjaar van de vennootschap voortaan zal lopen van één april tot

éénendertig maart van het daaropvolgende jaar en bijgevolg het lopende boekjaar te verlengen tot 31 maart

2016.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 16 van de

statuten door volgende tekst: "Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het

daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen."

Derde beslissing

De vergadering beslist eenparig om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de tweede vrijdag

van de maand september om 19 uur.

Vierde beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de eerste zin van

artikel 12 van de statuten door volgende tekst: "De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van

de maand september om 19 uur."

Vijfde beslissing

In navolging van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2014,

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 16 februari 2015 onder nummer 15025238, beslist de

vergadering eenparig tot vervanging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten door volgende tekst: "De

maatschappelijke zetel is gevestigd te Bresserdijk 7 te 2400 Mol."

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoordineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan B&R Administration bvba te Tienen, Gilainstraat 101/1 om,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stefan Smets

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheidenterende notaris perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandtekening

Coordonnées
RETHINK

Adresse
DE BRESSERDIJK 7 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande