REYNAERS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REYNAERS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.694.760

Publication

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 19.07.2012 12312-0300-009
05/07/2012
ÿþVoo behou

aan!

Belgi: Staats

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe van tt Rechtbank van l(olló :l j ' 2ontuerpen

op Grift"

~Js griffier

I 111111 I1 IIII 1II fl111 fl111 11 11111111

*iaiisse~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0892.694.760

Benaming

(voluit) : Reynaers Consulting-in-vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laaglandlei 140 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 juni 2012: *Kennisname en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

De aandeelhouder neemt kennis van de vereffeningsrekeningen die hem door de vereffenaar werd voorgelegd. De aandeelhouder keurt de vereffeningsrekeningen goed.

*Bespreking van het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van het van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken,

De aandeelhouder keurt de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed.

*Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

*Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

*Consignatie van gelden en/of waarden

Aangezien alle schulden werden vereffend, beslist de aandeelhouder dat er geen consignatie dient te, gebeuren van gelden en/of waarden.

*Bewaring van de bceken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: 2900 Schoten  Laaglandlei 140.

*Volmacht voor de administratieve formaliteiten

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de gewezen vereffenaar en aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0451.657.041, om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

K"

x

Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de gewezen vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Maurice Reynaers

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

19/01/2012
ÿþ--I Mod Word 11.1

'` ,'\" ~ ~...~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u f i I i IYI u Y u



*12017640*

Ondernemingsnr : 892.694.760

Benaming

(voluit) : Reynaers Consulting

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Laaglandlei 140

(volledig adres)

Onderwerp akte : invereffeningstelling - aanduiding vereffenaar -ontslag en décharge zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden op 30 september 2011 met registratierelaas: geregeistreerd 2 bladen, 0, verzendingen te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 11 oktober 2011. Boek 226 blad 45 vak 2. Ontvangen::, ¬ 25 euro. de e.a. inspecteur, (get) C.Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever),, optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen: (Linker-oever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Reynaers Consulting, met maatschappelijke zetel te 2900. Schoten, Laaglandlei 140, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 892.694.760.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op drie oktober: tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 07152178. Bureau

Toelichting door de voorzitter :

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-Kennisname van het verslag en toelichting bedoeld in artikel 181 § 1 van de Vennootschapswet en,

invereffeningstelling

-aanduiding vereffenaar en vaststelling van de omvang van zijn bevoegdheid

-ontslag en décharge zaakvoerders

-volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat de honderd twintig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerder tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten :

Eerste beslissing

De zaakvoerder de heer Reynaers Maurice, voornoemd, stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen : stopzetting van de activiteiten.

De zaakvoerder de heer Reynaers Maurice, voornoemd, legt aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap op dertig juni tweeduizend en elf weergeeft. De zaakvoerder brengt hierover verslag uit en beantwoordt de vragen welke de aandeelhouders hierover stellen.

De heer Eddy Cober, bedrijfsrevisor, bracht verslag uit over de staat van actief en passief. Een exemplaar van de gezegde staat van de heer bedrijfsrevisor werden aan de ondergetekende notaris voorgelegd. Hij zal van elk van deze stukken een exemplaar bewaren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfrevisor luiden letterlijk als volgt "In het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Reynaers Consulting een boekhoudkundige staat afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 62.272,62 euro en een netto-actief van 58.977,70 euro.

Na onze controle werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig toepasselijke professionele controlenormen, blijkt dat deze staat per dertig juni tweeduizend en elf, de toestand van de vennootschap volledig getrouw en

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van eerden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

juist weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.".

Op vraag van ondergetekende notaris verklaren al de aandeelhouders de gezegde stukken tevoren te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van de Vennootschappenwet, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten op de verplichting op aile stukken uitgaande van de vennootschap na de naam van de vennootschap de melding "in vereffening" op te nemen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist aan te stellen tot vereffenaar:

De heer Reynaers Maurice Florent Gaston,voornoemd, hier tegenwoordig en aanvaardend.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in de artikel 186 van de Vennootschapswet, zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. In de gevallen gesteld in artikels 187 van gezegde wet is echter de machtiging van de algemene vergadering vereist. Hij wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen " : naar de boeken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaar of door hem ondertekend; ten overstaan van derden moeten hij zijn bevoegdheden niet verantwoorden.

De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de aanstelling van de vereffenaar dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank en dat de vereffenaar pas in functie treedt na deze bevestiging.

" De vereffenaar zal een verzoekschrift strekkende tot het bekomen van de homologatie van zijn aanstelling

" moeten ondertekenen en indienen en dat binnen zo kort mogelijke tijd a heden, mede gelet op de termijnen voorzien voor publicatie. Voor zover nodig geeft de algemene vergadering aan de vereffenaar hiervoor aangesteld bijzondere volmacht tot het indienen van dit verzoek tot homologatie.

De vereffenaar zal voorts de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan hem opgelegd.

Derde beslissing

Door de in vereffeningstelling wordt het mandaat van de zaakvoerder beëindigd. Hem wordt kwijting en décharge verleend over het door hem gevoerde bestuur, onder voorbehoud echter voor hetgeen zou kunnen blijken uit het verslag van de vereffenaar.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de vereffenaar om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap aile formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 11.15 uur.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift + verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0564-009
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 21.06.2010 10198-0365-009
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 23.06.2009 09284-0088-009

Coordonnées
REYNAERS CONSULTING

Adresse
LAAGLANDLEI 140 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande