RIMKA PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIMKA PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.476.178

Publication

05/09/2012
ÿþr mod 11.1



In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

I 11(1111111 II II I IIII II I IIII I I III

>izisosas"

Ondernemingsnr : 0885.476.178

Benaming (voluit) : RIMKA PHARMA

iNeergelegd ter griffe van de Recta*.

1r811 ~ ~l? Àn4VY&r'jlfl4 op -

yai]~~2~1r' ¢t,F

2 7y .d r;~err,~e AU6 2412

Griffié"

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenendertig juli tweeduizend en twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als; enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat de buitengewone'( algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid "RIMKA PHARMA", gevestigd te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10,:' ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer', ;; 0885.476.178, (de verkrijgende vennootschap) is overgegaan

1. tot goedkeuring van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK BYTEBIER  VAN ANTWERPEN", gevestigd te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, niet ais: ondernemingsnummer 0403.668.963, door overdracht van de in het splitsingsvoorstel beschreven vermogensbestanddelen, evenals de daaraan verbonden rechten en verplichtingen, naar de' ih besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIMKA PHARMA" voornoemd en dit, gelet; op het feit dat op één na alle aandelen van de partieel gesplitste vennootschap reeds toebehoren: aan de verkrijgende vennootschap, tegen uitreiking van EEN (1) nieuw aandeel zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap"RIMKA PHARMA", in onverdeeldheid toe; r= te kennen aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, andere dan de verkrijgende; vennootschap zelf.

De overgang geschiedt op basis van de staat van balans afgesloten op 31 december 2011.

Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap;; toegewezen vermogensbestanddelen worden vanaf heden overgenomen door de verkrijgende ven nootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen gesteld door de inbrengende vennootschap, voor wat betreft:; het gedeelte dat wordt afgesplitst, geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende;; vennootschap, vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen, wordt'" vastgesteld op één januari tweeduizend en twaalf (0.00 uur).

Het nieuw uitgegeven aandeel in de verkrijgende vennootschap neemt deel in het bedrijfsresultaat en is dividendgerechtigd vanaf één januari tweeduizend en twaalf (0.00 uur).

2. ingevolge de inbreng naar aanleiding van de partiële splitsing tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TWAALF EURO ACHT CENT (¬ 12,08) om het te brengen`; van TWEE MILJOEN HONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 2.139.000,00) op TWEE? ;= MILJOEN HONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND TWAALF EURO EN ACHT CENT,! (¬ 2.139.012,08) tegen uitgifte van EEN (1) nieuw aandeel.

Op voormelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volgestort ingevolge de inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap.

3, De vergadering neemt kennis van het voorstel van de zaakvoerder om in het kader van dei nagenoemde inbreng van vermogensbestanddelen eveneens toepassing te maken van de bepaling van artikel 313 §2 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg tot vrijstelling van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

r__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

I $ . 3 mod 11.1

verslagprocedure bij inbreng in natura gelet op het feit dat het voorwerp van de inbreng vermogensbestanddelen zijn die reeds door een bedrijfsrevisor werden gewaardeerd.

Dienaangaande wordt verwezen naar het waarderingsverslag van de heer Frank GRARÉ, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A Audit", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Elisabethiaan 2.

De vergadering stelt vast dat is voldaan aan de voorwaarden bepaald in artikel 313, §2, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, met name dat de waarde van al de ingebrachte vermogensbestanddelen in het economisch verkeer werd bepaald op een datum die niet meer dan zes maanden aan de effectieve datum van inbreng voorafgaat en dat de waardering is uitgevoerd', met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor de waardering van de categorie vermogensbestanddelen die de inbreng vormen.

De zaakvoerder heeft verklaard dat er zich geen bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan die zouden leiden tot een aanzienlijke wijziging van de waarde in het economisch verkeer van de ingebrachte vermogensbestanddelen,

4, om het werkelijk gestort en terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000,00), om het te brengen van TWEE MILJOEN HONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND TWAALF EURO EN ACHT CENT (¬ 2,139.012,08) op EEN MILJOEN ZESHONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND EN TWAALF EURO ACHT CENT (¬ 1.639012,08), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

De terugbetaling zal slechts kunnen verwezenlijkt worden onder de voorwaarden en na verloop van de termijn die gesteld is door artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

5, de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten.

Artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt EEN MILJOEN ZESHONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND EN

TWAALF EURO ACHT CENT (¬ 1.639.012,08) en is verdeeld in DRIEHONDERD EN EEN (301)

aandelen zonder vermelding van waarde,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

_ gecoordineer-

de statuten;

verklaring over-

eenkomstig artikel

313, §2, 2°

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1I I1 1111 flh1 1111111 I III I 11 11

*12113235*

I

VI beh. aa

Bel

Staa

NeergeiegJ fer griffie vals Je Redit aank vaan Koophandel ie Anliverpaan, op

Griffie ~ $ Mil 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 885.476.178

Benaming (voluit) : R1MKA PHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris René VAN den BERGH te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeven juni tweeduizend twaalf, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

I. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK BYTEBIER  VAN ANTWERPEN", gevestigd te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10, ingeschreven in hei rechtspersonenregister van Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0401668.963.

hierna genoemd de "inbrengende vennootschap'.

en

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIMKA PHARMA", gevestigd te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0885.476.178.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUBBE", gevestigd te 1050 Brussel, Adolphe Buyllaan 94, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0447.299.959. hierna genoemd de "verkrijgende vennootschap".

Een gezamenlijk partieel splitsingsvoorstel hebben neergelegd waarbij een deel van het vermogen van de inbrengende vennootschap zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap en dit tegen uitreiking van één nieuw aandeel in de verkrijgende vennootschap welk aandeel wordt toegekend aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf (artikel 758 juncto artikel 740, §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen).

" Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van de bovengemelde vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Uit het partieel splitsingsvoorstel blijkt onder meer wat volgt: a. Rechtsvorm  Naam  Zetel - Doel

De bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werden hierboven aangeduid met name :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK BYTEBIER  VAN ANTWERPEN", gevestigd te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10, ingeschreven in hei rechtspersonenregister van Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0403.668.963, zijnde de partieel te splitsen vennootschap, hierna genoemd de "inbrengende vennootschap".

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIMKA PHARMA", gevestigd te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0885.476. 78, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

Doel

Het doel van de inbrengende vennootschap is het volgende :

"De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen, het aan- en verkopen van alle chemische, pharmaceutische en drogerijprodukten, het uitbaten van apotheken en alle aanverwante zaken, in de breedsten zin. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle financiële, handels- en industriële, roerende en

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden

aan hot Belgisch Staatsblad

mcd 53.7

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die er de uitbreiding kunnen van bevorderen, zij mag zich interesseren in alle ondernemingen die een gelijksoortig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

Het doe! van de verkrijgende vennootschap is :

"De vennootschap heeft tot doel :

l) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en'. het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van '; eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De'vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven."

Gelet op de aard van de inbreng kadert deze inbreng in het doel van de verkrijgende vennootschap en is dus geen doelswijziging vereist.

b) Ruilverhouding - Opleg

Er wordt aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap andere dan de verkrijgende `

vennootschap zelf, in totaal één aandeel uitgereikt van de verkrijgende vennootschap.

Bijgevolg geven twee aandelen van de inbrengende vennootschap recht op één aandeel in de ;

verkrijgende vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

c) Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekenen de organen van bestuur van de

verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan

- de identiteit van de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap (andere dan de verkrijgende `:

vennootschap) toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de vennootschap

en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerders van de inbrengende vennootschap voeren tevens de nodige wijzigingen door in het

register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële

splitsing aanleiding geeft.

d) Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 januari 2012 (0.00 uur) als datum

weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op één januari 2012.

e) Boekhoudinti

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op één januari 2012 (0.00 uur).

f) Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

h) Bijzondere bezoldiging

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het

Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal in de agenda van de vergadering letterlijk melding

worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de !

afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering.

Bijgevolg zullen geen bijzondere verslagen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 van het

Wetboek. van. Vennootschappen._,._..- ... _ _.....__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bovendien zullen de comparanten aan de algemene vergadering voorstellen gebruik te maken van de

bepaling van artikel 313 §3, Wetboek van Vennootschappen, gelet op het voorhanden zijn van het in

voormeld artikel van de wet bepaalde waarderingsverslag.

i) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

j) Beschrijving van ingebrachte actiefbestanddelen

Volgende actiefbestanddelen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap:

- de in het splitsingsvoorstel beschreven onroerende goederen of onroerende rechten, met een totale

boekwaarde van 922.957,53 euro. Alle .verrichtingen die vanaf 1 januari 2012 tot op de datum van het partieel

splitsingsbesluit worden/werden verricht met betrekking tot voornoemde onroerende goederen in hoofde van

de inbrengende vennootschap, worden tevens ingevolge de partiële splitsing ingebracht in de verkrijgende

vennootschap.

R/C Bytebier-Van Antwerpen met een boekwaarde van 70.083,67 euro;

- geldbeleggingen met een boekwaarde van 432.243, 12 euro.

- liquide middelen met een boekwaarde van 74.715,68 euro.

Er worden geen passiva, met uitzondering van de hierna vermelde eigen vermogensbestanddelen, ingebracht

in de verkrijgende vennootschap.

Toewijzing, van activa en passiva

ln de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en

passiva zal geopteerd worden voor toewijzing aan de inbrengende vennootschap.

k) Verdeling onder de aandeelhouders

Gelet op het feit dat de verkrijgende vennootschap zelf eigenares is van 674 (van de in totaal 676) aandelen van de inbrengende vennootschap wordt voor het gedeelte dat betrekking heeft op de door haar aangehouden aandelen in de inbrengende vennootschap geen vergoeding in aandelen toegekend (artikel 758 juncto artikel 740 §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen). Bijgevolg wordt slechts één nieuw aandeel in de verkrijgende vennootschap uitgereikt, dat wordt toegekend aan de echtgenoten BYTEB1ER-VAN ANTWERPEN voornoemd, de enige andere aandeelhouders van de inbrengende vennootschap.

Naar aanleiding van de partiële splitsing zal het kapitaal van de inbrengende vennootschap worden verminderd met een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND VIERHONDERDENEEN EURO' TWEEËNDERTIG CENT (E 17.401,32) zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en dit ingevolge de vermogensovergang naar de verkrijgende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-hehouJen aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 31.05.2012 12133-0056-011
04/07/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 30.06.2011 11233-0522-014
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 29.07.2010 10352-0334-011
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 16.06.2009 09228-0323-011
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 10.06.2008 08200-0143-011
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 11.06.2007 07201-0174-012
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 04.06.2015 15145-0327-014

Coordonnées
RIMKA PHARMA

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 10 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande