RJ INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RJ INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 401.963.248

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 02.08.2013 13389-0272-038
17/04/2013
ÿþ Mod Word 1t.9

(l- "i t~t ~" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

álcereed fe-'." p.>ff111 von de, 2 fÎfbQnC van Koap~i~~w~J =~ Ankeren, op

Griffie O 8 APR. n"

Ondernem ingsnr : 0401.963.248

Benaming

(voluit) : La Futaie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldstraat 48 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging benoeming commissaris

Bij beslissing van de algemene vergadering van 27 juni 2012 werd de benoeming van commissaris BVBA Mertens, Dewaele, Achten & Co Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Frans Dewaele (bedrijfsrevisor-zaakvoerder), bekrachtigd. De commissaris werd benoemd voor een periode van drie boekjaren, m.n. 2011, 2012 en 2013. De benoeming eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014.

Voor La Futaie BVBA,

Care@Vulpia NV, zaakvoerder,

met vaste vertegenwoordiger dhr. Luc Van Moerzeke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vc

behc aar Bel.

Staa

13 60033*

03/01/2013
ÿþS" mgc117.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t - I

si

I I

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

tlecleed ter r; ',,i0 vore Rechtbook

vfln.tkrpiebZ ic: po, op

2 0 DEC 2012

Griffie. -

Ondernemingsnr ; 0401.963.248 Benaming (voluit) : La Futaie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Omzetting vennootschap - naamwijziging - kapitaalverhoging - statutenwijziging met inbegrip van doeiswijzi ing- machtiging volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermondé van 26 april 2012, op 10 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "La Futaie", met zetel gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0401.963.248, RPR Antwerpen, de volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

Punt 1: Kennisname en bespreking van het verslaq opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met inbegrip van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, waarin het voorstel van de te wijzigen rechtsvorm wordt toegelicht, de dato 7 december 2012, met aangehechte staat van actief en passief per 30 september 2012. De vergadering heeft hierover geen opmerkingen.Verklaring door de leden van deze vergadering voorafgaandelijk aan deze vergadering een afschrift van gezegd verslag van de zaakvoerder ontvangen te hebben.Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 2: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 777 Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van actief en passief afgestoten per 30 september 2012.

Verklaring eveneens voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehecht verslag van de commissaris van de vennootschap, opgesteld op 7 december 2012 over voormelde staat van actief en passief per 30 september 2012 in het kader van de omzetting van de vennootschap in een andere vennootschapsvorm (Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid), met navolgend besluit:

"in overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september2012, van

La Futaie BVBA gecontroleerd met het oog op de omzetting in een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit, 1e staat van activa en passiva per 30 september 2012 die de li zaakvoerders van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normén inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plàatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 153.279,38 EUR is niet kleiner dan het máatschappelijk kapitaal van 18.600 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600 EUR is groter dan het minimumkapitaal van 18.550 EUR voor het vast gedeelte van het kapitaal; vereist voor de oprichting van een CVBA."

De algemene vergadering had hierover geen opmerkingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Verklaring voorafgaandelijk aan de vergadering een afschrift van gezegd verslag van de

commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 3: Beslissing tot omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "La Futaie", met ingang vanaf 10 december 2012, in een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en tot wijziging van de naam in "RJ Invest". Vaststelling dat aan aile geldigheidsvereisten tot omzetting in een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is voldaan (met inbegrip van het minimumaantal vennoten van 3) en met éénparigheid van stemmen beslissing om de bestaande vennootschapvorm om te zetten in een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, en dit met ingang vanaf 10 december 2012, Beslissing om de naam te wijzigen in "RJ Invest".

Deze Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RJ Invest" is de voortzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "La Futaie", voormeld, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van voornoemde omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2012 waarvan de staat van activa en passiva opgenomen werd in voormeld verslag van de commissaris.

Alle verrichtingen die sedert de datum van omzetting (met name 10 december 2012) gedaan worden, worden verondersteld verricht te zijn voor de Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RJ Invest".

AI de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening (ingevolge wettelijk opgelegde verplichtingen), zullen ten laste of ten bate zijn van voorzegde Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RJ Invest".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen (één en ander onder voorbehoud van de beslissing tot kapitaalverhoging die hierna zal worden genomen),

De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ri Invest" voornoemd, zal de boekhouding en de boeken die door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "La Futaie" gehouden werden, voortzetten.

Het vast kapitaal van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RJ Invest" is gelijk aan het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "La Futaie" vóár de omzetting, met name achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Bij de omzetting naar de nieuwe vennootschapsvorm wordt het totaal aantal bestaande aandelen niet gewijzigd en blijft voorzegde fractiewaarde per aandeel eveneens behouden, namelijk elk 11750ste van het geplaatste kapitaal. Elke aandeelhouder behoudt ook hetzelfde aantal aandelen, die op naam zullen zijn. Aldus zal het vast kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd zijn door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elke aandeelhouder zal één (1) aandeel van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ais volgt

de heer Luc Van Moerzeke: één (1) aandeel

de naamloze vennootschap "Vulpia" : één (1) aandeel

de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate": zevenhonderdachtenveertig (748) aandelen

Pu t 4: Kennisname en bespreking van het verslap opgemaakt door de zaakvoerder ove eenkomstiq artikel 423 Wetboek van Vennootschappen/artikel 313 Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot en toelichting met betrekking tot een inbreng in natura, met inbegrip van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012. Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, waarin het voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht, de dato 7 december 2012, met aangehechte staat van actief en passief per 30 september 2012. De vergadering had hierover geen opmerkingen.Verklaring door de leden van de vergadering voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de zaakvoerder ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 5: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 423 Wetboek van Vennootschappen/artikel 313 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura en toegepaste waarderingsmethode.

Eveneens verklaring door de vergadering voorlezing gekregen te hebben van het aangehecht verslag van de commissaris, opgesteld op 7 december 2012 met betrekking tot de inbreng in natura en toegepaste waarderingsmethode, overeenkomstig artikel 423 Wetboek van Vennootschappen/artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, De algemene vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring door de leden van de vergadering voorafgaandelijk dezer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

*Voorbehouden abn het Belgisch Staatsblad

V

mod 11.1

Voorbehouden aee het Belgisch Staatsblad

een afschrift van gezegd verslag van de commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met huidige akte,

Punt 6: Beslissing op voorstel van de zaakvoerder tot kapitaalverhoging met zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 731.400,00) door een inbreng in natura van een vordering in rekening-courant door de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate" ten bedrage van zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 731.400,00), tegen uitgifte van negenentwintigduizend vierhonderdtweeënnegentiq (29.492) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van vierentwintig euro tachtigcentJ¬ 24,80), met name een verhogiïnq van het vast kapitaal met tweehonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 231.400,00) tom het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar tweehonderdviiftigduizend euro (¬ 250.000,00) en een verhoging van het variabel kapitaal met viifhonderdduizend euro (¬ 500.000.00) om het te brengen van nul euro (¬ 0,00) naar viifhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het voorstel van de zaakvoerder om over te gaan tot een kapitaalverhoging met zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 731,400,00) door een inbreng in natura van een vordering in rekening-courant door de naamloze vennootschap Vulpia Real Estate ten bedrage van zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (E 731,400,00), tegen uitgifte van negenentwintigduizend vierhonderdtweeënnegentig (29,492) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80), met name een verhoging van het vast kapitaal met tweehonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 231.400,00) (om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar tweehonderdvijftigduizend euro (E 250.000,00) en een verhoging van het variabel kapitaal met 500.000 EUR, om het te brengen van nul euro (¬ 0,00) naar vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00). Na bespreking, beslissing om deze kapitaalverhoging door te voeren.

Punt 7: Vaststelling van de verwezenliikinq van de inbrenq in natura van de vordering in rekening-courant voor een bedrag van zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (E 731.400,00) en van de kapitaalverhoging met zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 731.400,00), waardoor het vast kapitaal tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) bedraagt en het variabel kapitaal vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00) bedraagt. Kennisname ter vergadering van de bevestiging van de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate" tot inbreng van haar vordering in rekening-courant ten bedrage van zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 731,400,00).

Vaststelling dat de inbreng in natura van de vordering in rekening-courant voor een bedrag van zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (E 731.400,00) werd verwezenlijkt. Vaststelling dat de kapitaalverhoging derhalve werd verwezenlijkt voor een bedrag van zevenhonderdeenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 731.400,00), waardoor het vast kapitaal tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) bedraagt en het variabel kapitaal vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00) bedraagt, Bevestiging overeenkomstig artikel 420 Wetboek van Vennootschappen dat aan de wettelijke vereisten wat betreft plaatsing van het verhoogde kapitaal en volstorting van de nieuw uitgegeven aandelen is voldaan.

Punt 8: Kennisname en bespreking van het voorstel van de zaakvoerder tot wiiziginq van de statuten van de vennootschap, met inbegrip van een doelwijziging, en het voorstel van tekst van de aangepaste statuten.

Kennisname van en beraadslaging omtrent het voorstel van de zaakvoerder om over te gaan tot wijziging van de statuten van de vennootschap, met inbegrip van de doelwijziging, en van het voorstel van tekst van de aangepaste statuten.

Punt 9: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 413 Wetboek van Vennootschappen/artikel 287 Wetboek van Vennootschappen (met inbegrip van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012), houdende voorstel tot doelwijziging.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de zaakvoerder van de vennootschap van 7 december 2012 (met inbegrip van een staat van actief en passief), houdendevoorstel tot doelwijziging. De vergadering had hierover geen opmerkingen.

Verklaring voorafgaandelijk aan deze vergadering een afschrift van gezegd verslag van de zaakvoerder ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met huidige akte.

Punt 10: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 413 Wetboek van Vennootschappenlartikel 287 Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de commissaris van 7 december 2012 over voormelde staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012, De vergadering heeft hierover geen opmerkingen. Verklaring door de leden van de vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voorafgaandelijk aan deze vergadering een afschrift van gezegd verslag van de commissaris

ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 11: Beslissing tot het aannemen van de statuten, met inbegrip van de doelwiiziginq,

zoals voorgesteld door de zaakvoerder.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, met inbegrip van de gewijzigde omschrijving van

het doel van de vennootschap, vaststelling van de statuten van de uit de omzetting ontstane

Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RJ Invest", na doorvoering van de

kapitaalverhoging zoals hiervoor bepaald, ais volgt :

STATUTEN

HOOFDSTUK L RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam is "RJ lnvest".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur dan wel van de enige bestuurder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur dan wel van de enige bestuurder,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

ARTIKEL 3, DOEL

De vennootschap stelt zich tot doel:

A) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

C) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

D) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

E)De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

F) Het operationeel uitbaten van initiatieven in de welzijns-, ouderenzorg- en gezondheidszorgsector in het algemeen, met de daaraan gekoppelde dienstverlening, alsook het ondersteunen van dergelijke initiatieven,

G) Exploitatie en beheer van serviceflats, voorzieningen voor geassisteerd wonen, rusthuizen, logementshuizen, kuuroorden en revalidatiecentra.

H) Het geven van adviezen en het verstrekken van alle soorten diensten en prestaties op het vlak

van welzijn en gezondheid.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

in andere vennootschappen of ondernemingen.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

HOOFDSTUK 11. KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

ARTIKEL 5. KAPITAAL

5.1. Algemeen

Net maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk

gedeelte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

maf 11.1

Voor-'behouden

aen het

Belgisch Staatsblad



5.2, Vast gedeelte

Het vast gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 250.000 EUR, Het vast gedeelte kan enkel worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging,

5.3, Veranderllik gedeelte

Het veranderlijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, te weten het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren ten gevolge van bijneming of terugneming van aandelen of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, Verrichtingen op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal gebeuren zonder statutenwijziging. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal kan zonder beperking worden verhoogd.

ARTIKEL 6. DE AANDELEN

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele ander soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

ARTIKEL 7. VORM VAN DE AANDELEN

7.1 Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

7.2 Ondeelbaarheid

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar, in dat geval wordt het stemrecht opgeschort, ARTIKEL 8.. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht of overgang van aandelen is niet vrij en kan slechts gebeuren na goedkeuring van de raad van bestuur dan wel van de enige bestuurder.

ARTIKEL 9. OBLIGATIES

De CVBA kan al dan niet met hypotheek gewaarborgde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur dan wel van de enige bestuurder. De raad van bestuur dan wel de enige bestuurder bepaalt de prijs en de voorwaarden van de uitgifte en regelt desgevallend ook de werking van de algemene vergadering van obligatiehouders.

HOOFDSTUK ill. VENNOTEN

ARTIKEL 10. DE VENNOTEN

Kunnen uitsluitend vennoten zijn: de natuurlijke of rechtspersonen die de doelstellingen van de coöperatieve vennootschap onderschrijven en door de raad van bestuur dan wel door de enige bestuurder als vennoot aanvaard zijn.

De raad van bestuur dan wel de enige bestuurder is bevoegd om over de aanvaarding of weigering van vennoten te beslissen, zonder enig verhaal en zonder zijn beslissing te moeten motiveren. De betrokkene kan tegen dit besluit niet opkomen.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 11. EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding,

b) uitsluiting,

c)

overlijden,

d) ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring,

e) ontbinding gepaard gaand met vereffening.

ARTIKEL 12. REGISTER VAN AANDELEN

12.1. Aandelenregister en vermeldingen

De vennootschap moet in haar zetel een register bijhouden, waarvan de vennoten ter plaatse inzage

kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt aangetekend:

1° de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot-natuurlijk persoon en de

maatschappelijke benaming en zetel, vorm en ondernemingsnummer van elke vennoot-

rechtspersoon;

2° liet aantal aandelen met vermelding van de categorie, dat elke vennoot bezit, alsmede de

inschrijvingen op nieuwe aandelen en de terugbetalingen, met opgave van de datum;

3° de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modi 7.1

4° de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

5° de gedane stortingen;

6° de opgave van de bedragen die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van aandelen en voor de terugneming van stortingen worden aangewend.

12.2. Procedure

Het orgaan dat instaat voor het bestuur wordt met de inschrijvingen belast.

De inschrijvingen geschieden op grond van bewijskrachtige, gedateerde en ondertekende documenten.

Ze vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

Deze certificaten kunnen niet worden aangewend als bewijs tegen de vermeldingen in het register van aandelen.

De uittreding van een vennoot wordt ingeschreven in het aandelenregister naast de naam van de uittredende vennoot door het bestuursorgaan.

ARTIKEL 93. UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Een verzoek tot uittreding of terugneming tijdens de laatste zes maanden van het boekjaar, heeft pas uitwerking in het volgende boekjaar. Het verzoek wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennootschap,

Die uittreding of terugneming is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze:

wordt goedgekeurd door de raad van bestuur dan wel door de enige bestuurder, die gegronde redenen moet kunnen aanhalen om de weigering tot uittreding of terugneming te weigeren of uit te steller? (bij wijze van voorbeeld indien de uittreding of terugneming de vennootschap in liquiditeitsproblemen zou kunnen brengen);

niet voor gevolg heeft het netto-actief te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte van het kapitaal door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

ARTIKEL 14. UITSLUITING VAN VENNOTEN,

14.1. Algemeen

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in het huishoudelijk reglement vermelde oorzaak uitgesloten worden,

14.2. Procedure

De uitsluiting wordt uitgesproken door de raad van bestuur dan wel door de enige bestuurder op basis van een gemotiveerde beslissing. De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan de raad van bestuur dan wel aan de enige bestuurder. Als hij erom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de raad van bestuur dan wel door de enige bestuurder. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register van aandelen overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

ARTIKEL 15. TERUGBETALING VAN AANDELEN

De vennoot die uittredend of uitgesloten is of zijn aandelen gedeeltelijk heeft teruggenomen, heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen, zoals die blijkt uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, met inbegrip van het evenredig aandeel in de opgebouwde reserves behalve in geval van uitsluiting van de betreffende vennoot, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven.

De regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de ontslagnemende of uitgesloten vennoot, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet.

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

De betaling zal binnen vijftien dagen na goedkeuring van de balans plaatsvinden in geld.

ARTIKEL 16. INNING VAN DE TEGENWAARDE VAN DE AANDELEN

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van zijn aandelen zoals in het voorgaande artikel 15 bepaald. De betaling zal plaatsvinden volgens de modaliteiten uiteengezet in datzelfde artikel.

ARTIKEL 97, AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1i.1

Uittredende of uitgesloten vennoten, evenals de rechtsopvolgers van een overleden vennoot blijven,

overeenkomstig de wet, gedurende vijf jaar persoonlijk aansprakelijk voor alle verbintenissen door

de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk het overlijden/de

uittreding of de uitsluiting plaatsvindt.

Deze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de betrokkene als vennoot had

ingeschreven.

ARTIKEL 18, RECHTEN VAN DE VENNOTEN

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen geenszins de

vereffening van de vennootschap eisen, noch de zegels laten leggen op het vermogen van de

vennootschap af daarvan een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij

zich houden aan de boeken en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

HOOFDSTUK IV. BESTUUR

ARTIKEL 19. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

19.1. Algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één bestuurder. Ingeval meer dan één bestuurder

wordt benoemd, vormen zij samen een college, raad van bestuur genoemd. De bestuurders, al dan

niet vennoten, worden door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

19.2. Rechtspersoon-bestuurder

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening

van de rechtspersoon.

ARTIKEL 20. STATUUT VAN DE BESTUURDER

20.1. Duur

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering de duur van het mandaat vast,

zonder dat dit evenwel een termijn van vier jaar mag overschrijden.

20.2. Bezoldiginq

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste

prestaties, dan mag hiervoor een verloning toegekend worden.

20.3. Ontslag van een bestuurder

Een bestuurder kan ontslagen worden door de algemene vergadering,

20.4. Herkiesbaarheid

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

20.5. Ontslag of overlijden van een bestuurder

In geval van ontslag of overlijden, mogen de overblijvende bestuurders in afwachting van de

benoeming van een nieuwe bestuurder door de algemene vergadering een voorlopige

plaatsvervanger benoemen. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende

bijeenkomst al dan niet de definitieve benoeming doen.

ARTIKEL 21_ RAAD VAN BESTUUR

Dit artikel is enkel van toepassing zo er meer dan één bestuurder benoemd is.

21.1. Voorzitter

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter.

21.2. Oproeping en bijeenkomst

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap

dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee bestuurders daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het

oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden

oproepingen per gewone brief of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vddr

de vergadering.

21.3. Stemming

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behoudens wanneer er

slechts twee bestuurders zijn.

21.4. Volmachten

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de

digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan

kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het

Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te

vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid

van de raad vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

21.5. Notulen

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter.

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEDEN

De enige bestuurder dan wel de raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Da enige bestuurder dan wel de raad van bestuur mag, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten geven aan de lasthebbers van zijn keuze,

ARTIKEL 23. BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De enige bestuurder dan wel de raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging in het kader van dit dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer dagelijks bestuurders. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. De enige bestuurder dan wel raad van bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

ARTIKEL 24, VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder dan wel (ingeval meerdere bestuurders werden benoemd) door twee bestuurders waaronder de voorzitter. In het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tegenover derden ook vertegenwoordigd door haar dagelijks bestuurder. ARTIKEL 25, CONTROLE

25.1. Commissaris

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen in zoverre de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris verplichten. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

25.2. individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bijartikel 141, 2 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij te allen tijde kan ontslaan. Indien er twee of meer controlerende vennoten benoemd worden, oefenen zij hun taak uit in college.

Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen noch enige andere opdracht of mandaat aanvaarden. De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot of de controlerende vennoten zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. TiTEL V. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 26. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

26.1. Algemeen

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten, mits de voorwaarden om geldig te beraadslagen en te beslissen zijn nageleefd.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

26.2. Stemrecht

Elke vennoot bekomt één stem per aandeel.

ARTIKEL 27. OPROEPING

27.1. Jaarlijkse algemene vergadering

De voorzitter van de raad van bestuur dan wel de enige bestuurder roept de algemene vergaderingen bijeen.

De uitnodiging, met vermelding van de agendapunten, geschiedt uiterlijk vijftien voile dagen voor de geplande vergadering, door middel van:

- een elektronisch bericht aan de vennoten, die hun gegevens daartoe hebben bezorgd aan de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

amn het

Belgisch

Staatsblad

Voor- mod 11,1

behouden

abn het

Belgisch

Staatsblad

- een schrijven per gewone post aan de vennoten, die geen gegevens voor elektronisch bericht hebben bezorgd.

De algemene vergadering moet eenmaal perjaar plaatsvinden binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald op de eerste maandag van de maand juni om 12 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders, de vaste vertegenwoordigers en in voorkomend geval aan de commissarissen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

27.2. Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De vergadering kan ook in bijzondere of buitengewone zitting worden opgeroepen. De vergadering wordt door de voorzitter van de raad van bestuur dan wel de enige bestuurder opgeroepen, en op verzoek van vennoten met ten minste een derde van het maatschappelijk kapitaal in hun bezit, op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven, of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen,

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

27.3. Verloop

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen, dan wel door de enige bestuurder, Bij afwezigheid van de bestuurders wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste aanwezige aandeelhouder. In geval van een rechtspersoon-aandeelhouder wordt de leeftijd van zijn wettelijke vertegenwoordiger in aanmerking genomen.

De voorzitter duidt een secretaris aan die geen vennoot moet zijn.

De vergadering duidt onder de aanwezige vennoten een stemopnemer aan.

ARTIKEL 28. VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

ARTIKEL 29, STEMMING

29.1. Algemene vergadering

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen ongeacht het maatschappelijk kapitaal dat vertegenwoordigd is, behoudens in de gevallen waarin het Wetboek van Vennootschappen voor de naamloze vennootschappen bijzondere voorwaarden inzake quorum en meerderheid voorschrijft. In die gevallen dienen deze voorwaarden op dezelfde wijze te worden nageleefd, maar met uitsluiting van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen indien er soorten aandelen zijn.

29.2, Algemeen

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen en de aandelen zonder stemrecht.

Onthoudingen, blanco stemmen en nietige stemmen worden geacht niet te zijn uitgebracht, tenzij in geval van stemming over een statutenwijziging in welk geval onthoudingen, blanco stemmen en nietige stemmen worden beschouwd als tegenstemmen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel onmiddellijk aan een tweede stemming onderworpen; geeft deze nog geen vereiste meerderheid, dan is het voorstel verworpen.

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of tenzij de vergadering met gewone meerderheid het anders beslist.

In alle probleemgevallen omtrent de stemmingen, niet bij de statuten voorzien, beslist de voorzitter van de vergadering.

ARTIKEL 30. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zef door de voorzitter van de raad vambestuur dan wel de enige bestuurder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en

de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 31, NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de

vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter getekend.

HOOFDSTUK Vi. BALANS & WINSTVERDELING

ARTIKEL 32, BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

ARTIKEL 33, JAARREKENING

Aan het eind van elk boekjaar stelt het orgaan dat instaat voor het bestuur, overeenkomstig de

bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene

vergadering moeten worden overgelegd.

De verslagen van de bestuurders en van de commissaris worden voorgelezen aan de algemene

vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de

bestuurders, vaste vertegenwoordigers of aan de commissaris te verlenen kwijting.

De jaarrekening wordt binnen dertig dagen na goedkeuring neergelegd bij de Nationale Bank van

België.

ARTIKEL 34. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur dan wel op voorstel van de enige bestuurder beslist de

algemene vergadering over de toekenning van een dividend.

ARTIKEL 35. RISTORNO

De eventuele toe te kennen ristorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van

de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

HOOFDSTUK Vii. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 36. VEREFFENING

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door

de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur, tenzij de algemene vergadering besluit de

vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels

186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 37. SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats

worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de

aandelen.

De raad van bestuur dan wel de enige bestuurder en de vereffenaar(s) aangesteld door de

algemene vergadering zullen over de bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene

vergadering, die zelf over de afsluiting van de vereffening zal beslissen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

HOOFDSTUK VIII. DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL 38. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

De raad van bestuur dan wel de enige bestuurder mag de statuten aanvullen en hun toepassing

regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van

hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

ARTIKEL 39. KEUZE VAN WOONPLAATS

iedere vennoot, bestuurder of vereffenaar, die in het buitenland woont en geen woonplaats in België

heeft gekozen, wordt voor de toepassing van deze statuten verondersteld woonplaats te hebben

gekozen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle officiële kennisgevingen, mededelingen en

aanmaningen geldig kunnen bezorgd worden.

ARTIKEL 40. ALGEMENE BEPALING

Voor al hetgeen in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de Belgische

vennootschapswetgeving van toepassing en het huishoudelijk reglement. Deze statuten, noch het

huishoudelijk reglement kunnen afwijken van dwingende wettelijke bepalingen.

Punt 12: Ontslag van de zaakvoerder de naamloze vennootschap "CareQVulpia" met als

vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Moerzeke en benoeming van de naamloze

vennootschap "Vulpia Real Estate" met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van

Moerzeke als bestuurder van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Kennisname van het ontslag van de naamloze vennootschap " Careta7.Vulpia", met zetel te 2920 Kelmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0885.883.479, RPR Antwerpen, als

zaakvoerder van de vennootschap met inbegrip van haar vaste vertegenwoordiger de heer Van Moerzeke Luc Ivonne, geboren te Hamme op 10 juni 1961, rijksregisternummer 61.06.10-085.65, identiteitskaartnummer 012-0039101-49, echtgenoot van mevrouw Mertens Evy, wonende te 2950 Kapelfen, Kalmthoutsesteenweg 51, dat ter vergadering werd gegeven door deze laatste.

Benoeming van de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate", met zetel gevestigd te 2920 Kelmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0473.395.830, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Luc Van Moerzeke als bestuurder van de vennootschap, die haar mandaat aanvaardde.

Punt 13: Beslissing tot machtiging van en toekenning van volmacht aan de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) tot neerlegging van de akte (met inbegrip van bijgevoegde verslagen), tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten (met inbegrip_van wijziging van inschrijving in KBO).

De algemene vergadering beslist om de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) te machtigen en hem een volmacht toe te kennen, tot neerlegging van de akte (met inbegrip van de bijgevoegde verslagen), tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten (met inbegrip van wijziging van inschrijving in K130).

Voor ontledend uittreksel.

Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012

Voor-

" behouden agn het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte akte

Coordinatie van de statuten

Verslag zaakvoerder overeenkomstig art. 778 Wetboek van Vennootschappen Verslag commissaris overeenkomstig art. 777 Wetboek van Vennootschappen Verslag zaakvoerder overeenkomstig art. 423/313 Wetboek van Vennootschappen Verslag commissaris overeenkomstig art. 423/313 Wetboek van Vennootschappen Verslag zaakvoerder overeenkomstig art. 413/287 Wetboek van Vennootschappen Verslag commissaris overeenkomstig art. 413/287 Wetboek van Vennootschappen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 31.08.2012 12546-0487-036
24/07/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fecorgolagd kr t?tcchibanls goophznek: kfz;l:orpon, op

1111 2012

Griffie

~

flhII Iia iIIs I IoVIi aeI" II

bel aÉ Be Sta

11 "

Ondernemingsnr : 0401.963.248 "

Benaming (voluit) : LA FUTAIE 1

(verkort) ;

!; Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldstraat 48

11 2920 Kalmthout

i:

; Onderwerp akte AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN

STATUTEN IN HET NEDERLANDS ' - -

1,

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Sven Heyvaert, notaris-plaatsvervanger vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge! beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli; 2011, op 30 april 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "LA FUTAIE", beslist heeft om een nieuwe Nederlandstalige tekst van! ! statuten aan te nemen, waarvan uittreksel volgt :

!! "ARTIKEL 1. RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL  DUUR -- DOEL

Art. 1 § 1. Rechtsvorm

De vennootschap werd opgericht naar Belgisch recht en heeft de rechtsvorm van een beslotene

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Art. 1 § 2. Naam

De vennootschap draagt de naam "LA FUTAIE". Art. 1 § 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, gelegen in heti gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De zetel van de vennootschap mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België; b1 beslissing van het bestuursorgaan zonder voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering, s mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van haar bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve; zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten. ;, Art. I § 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Art. 1 § 5. Doel

! De vennootschap heeft tot doel de exploitatie van rusthuizen, herstellingsoorden of huisvesting voor; personen van elke leeftijd, met of zonder sociale en medische dienstverlening.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan/in alle zaken, ondernemingen, verenigingen, instellingen waarvan het doel gelijkaardig, samenhangend of gewoon nuttig is voor de uitbreidingl van haar activiteiten of voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle roerende, onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten, in! rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn il bij te dragen in haar ontwikkeling.

ARTIKEL 2. KAPITAAL EN AANDELEN

Art. 2 § 1. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18,600 EUR. Het wordt !! vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder!

ee

één/zevenhonderdvijftigste {1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

!! De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of!

converteerbare obligaties uitgeven.

Art. 2 § 2. Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_.J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen.

Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijk gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht en het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens andersluidende afspraken.

Art 2 § 3. Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

ln geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend za! door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving, De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals overeenkomstig de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Art. 2 § 4. Overdracht of overgang van aandelen

1. Principe

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater,

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de eventuele enige vennoot alleen beslist, in afwijking van het voorgaande. ln geval van overlijden van de eventuele enige vennoot worden de aan zijn aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap.

2. Procedure

indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig punt 1 van dit artikel 2 § 4, dan zal de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de overige vennoten schriftelijk (per e-mail, per aangetekend schrijven of per gewone post) om deze goedkeuring verzoeken. In geval van een overdracht onder levenden zullen de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren eveneens worden toegelicht aan de vennoten aan wie goedkeuring wordt gevraagd.

De aangeschreven vennoten, aan wie goedkeuring met de overdracht of overgang wordt gevraagd, kunnen hun goedkeuring geven binnen één maand na de datum van het schriftelijk verzoek, genoemd in de vorige alinea. Gebrek aan een tijdig antwoord wordt geacht een weigering van goedkeuring uit te maken.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede part.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht en betaald overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs zoals bepaald in de eerste alinea van dit artikel 2 § 4, punt 2, of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

_ Voor- ° behouden aan het Belgisch Staatsblad



ARTIKEL 3. ORGANEN

Art. 3 § 1. De algemene vergadering

1. Jaarvergadering en bijzondere/buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni, en dit om 15u. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, eveneens om 15u.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten kan bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, en moet worden bijeengeroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen hierom verzoeken. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

2. Oproeping

Een vergadering van vennoten wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan of de commissaris(sen).

De vennoten, de ev. houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de ev. obligatiehouder(s), de zaakvoerder(s) en ev. commissaris(sen) worden vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief (of het andere communicatiemiddel) vermeldt de agenda.

De vennoten, de ev, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de ev. obligatiehouder(s), de zaakvoerder(s) en ev. commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

3. Stemrecht vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Een vennoot kan schriftelijk (per brief, per fax of per e-mail) volmacht geven, aan een andere

vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Er geldt geen beperking op het aantal volmachten dat

een vennoot op deze manier kan dragen.

4. Samenstelling van het bureau  notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders of door een lid van de algemene vergadering door deze laatste aangeduid

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en een stemopnemer.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten, die erom verzoeken. Deze notulen worden in een register bijgehouden.

5. Beraadslaging  aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

6. Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

7. Enige vennoot

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze  in afwijking van het voorgaande  aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen.

Art. 3 § 2. Bestuur

1. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zaakvoerders worden benoemd voor ten hoogste vier jaar door de algemene vergadering (met uitzondering van de zaakvoerders die op datum van 30 april 2012 reeds werden benoemd, wiens mandaat loopt voor de periode zoals in hun benoemingsbesluit bepaald), en zodanig dat het eindè van het mandaat samenvalt met het einde van een algemene jaarvergadering. Zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Zaakvoerders vervullen hun mandaat  naar beslissing van de algemene vergadering  bezoldigd of onbezoldigd

ingeval er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

2. Vergadering van het college van zaakvoerders

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vergadert het college van zaakvoerders zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist. De vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, of een lid van het college van zaakvoerders, door die laatste aangeduid.

Indien de deelnamemodailteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen worden gehouden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

De vergadering van het college van zaakvoerders kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde zaakvoerders. Elke beslissing wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders. In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

Een zaakvoerder kan schriftelijk (per brief, per fax of per e-mail) volmacht geven, aan een andere zaakvoerder, om zich te laten vertegenwoordigen. Er geldt geen beperking op het aantal volmachten dat een zaakvoerder op deze manier kan dragen,

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen en wanneer alle zaakvoerders unaniem akkoord gaan omtrent een schriftelijke besluitvorming, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

3. Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

4. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de door een zaakvoerder of het college van zaakvoerders bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, binnen het kader van zijn mandaat.

Art. 3 § 3. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, kan (of moet, voor zover aan de voorwaarden bepaald in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen zou zijn voldaan) aan één of meer commissarissen opgedragen, dewelke worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, dewelke worden benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor een hernieuwbare periode van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen worden ontslagen door de algemene vergadering.

Op het ogenblik van de benoeming stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat.

ARTIKEL 4. BOEKJAAR WINSTVERDELING

Art. 4 § 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Art. 4 § 2. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve (tenzij de wettelijke reserve op dat ogenblik reeds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt). Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vosor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ARTIKEL 5. ONTBINDING  VEREFFENING

Art. 5 § 1. Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten,

Art. 5 § 2. Vereffening

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van vereffenaar (resp.. college van vereffenaars). Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alla aandelen terug te betalen, betaalt de vereffenaar bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ARTIKEL 5. ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 5 § 1. Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht za! worden woonst te hebben gekozen op het adres van de maatschappelijke zetel waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

Art. 5 § 2. Gemeen recht

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk in huidige statuten werd voorzien, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen en zijn uitvoeringsbesluiten."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f Voor-t-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : BL295276
30/08/2011 : BL295276
01/02/2011 : BL295276
23/03/2015
ÿþ ll.;r~`i Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111113101



Rechtbank van koophzndel

Antwerean

1 1 NI 2015

a¬ derr4 ietweJ;î.,'

Ondernemingsnr : 0401.963.248

Benaming

(voluit) : RJ INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van commissaris

Uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd, 23 februari 2015 blijkt het volgende: 1. Benoeming van commissaris

De vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, om de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst&Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 7831 Diegem, te benoemen als commissaris van de Vennootschap voor een duur van drie boekjaren, zodat het mandaat van de commissaris zal eindigen naar aanleiding van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017, die zal beslissen over de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

De cvba Ernst & Young Bedrijfsrevisoren zal voor haar mandaat vertegenwoordigd worden door de heer Han Wevers.

2. Volmacht

De vennoten beslissen de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aan te stellen teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering van de registratie van de Vennootschap bij de griffie van rechtspersonen bij de Rechtbank van Koophandel, en van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Jannes Verheyen

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2010 : BL295276
07/08/2009 : BL295276
16/07/2008 : BL295276
06/08/2007 : BL295276
22/03/2006 : BL295276
01/07/2005 : BL295276
26/07/2004 : BL295276
22/07/2003 : BL295276
22/08/2002 : BL295276
26/10/2001 : BL295276
12/07/2001 : BL295276
17/07/1999 : BL295276

Coordonnées
RJ INVEST

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 48 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande