ROBEL

NV


Dénomination : ROBEL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 454.230.313

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0521-011
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 04.07.2013 13259-0221-011
04/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden,

aan hei

Belgisch

Staatsblad

11111111,11 Aq



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffieî ~. 12. 20.12

Ondernemingsnr : 0454230313

Benaming

(voluit) : ROBE L NV

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOLBAREEL. 57, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden In het jaar tweeduizend en twaalf, de twaalfde december, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig

samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ROBEL NV", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Tolbareel 57, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0454.230.313 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering aanhoort het verslag van de raad van bestuur moti-+verend de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag daterend van 21 november 2012 Is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 30 september 2092.

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij het doel van de vennootschap uit' te breiden zodat de vennootschap voortaan ook volgende handelingen bijkomend kan stellen :

"De groot- en detailhandel in verbandstoffen en orthopedische artikelen, in farmaceutische produkten en geneeskundige planten, in schoonheidsprodukten, toiletartikelen en parafarmaceutische produkten in algemene zin, in medische en heelkundige instrumenten en apparaten;

De verhuur van medisch materiaal voor thuisgezondheidszorg en ander medisch materiaal;

De produktie van farmaceutische en parafarmaceutische produkten;

De uitbating van apotheken;

Het beroep van apotheker uitoefenen als vervanger in een voor publiek opengestelde officina, zlekenhuisapotheek of In de Industrie;

Het verrichten van diensten die met voorgaande verband houden."

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

in artikel 3.: toewegen van volgende alinea na deze-eindigend mét het woord "kapitatisntie- ondernemingen" :

"f) "De groot- en detailhandel in verbandstoffen en orthopedische artikelen, ln farmaceutische produkten en geneeskundige planten, in schoonheidsprodukten, toiletartikelen en parafarmaceutische produkten in algemene zin, in medische en heelkundige Instrumenten en apparaten;

De verhuur van medisch materiaal voor thuisgezondheidszorg en ander medisch materiaal;

De produktie van farmaceutische en parafarmaceutische produkten;

De uitbating van apotheken;

Het beroep van apotheker uitoefenen als vervanger in een voor publiek opengestelde officine, ziekenhuisapotheek of in de industrie;

Het verrichten van diensten die met voorgaande verband houden."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan MEYVIS Maria, Dieseghemlei 52, 2640 Mortsel, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de belasting- en BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôÔr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verao : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

 4.1i behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

23/07/2012
ÿþ Mod Pop tt.s

L stf' l: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het soiglech

staatsblad

[wrp1ogd ter gent van bridge r'z ~ Ko®phadd to ártetpBA, 0~

1 2 Alti 2012

Griffie

I

1 III

" iaiasses*

0454.230.313

ROBEL

Naamloze vennootschap

Ondetnetningsnr : Benaming (voluit):

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Tolbareel 57, 2930 Brasschaat, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Herbenoeming bestuurders en afgevaardigd bestuurder Tekst

Uit het verslag van de algemene vergadering van 15 juni 2012 blijkt dat de mandaten van de bestuurders en afgevaardigd bestuurder komen te vervallen op deze algemene vergadering. De vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar: de heer Robert Pauwels en mevrouw Eliane Snoeck. Onmiddellijk daarop beslist de raad van bestuur om mevrouw Eliane Snoeck te herbenoemen als afgevaardigd bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat loopt over een periode van zes jaar.

Voor eensluidend afschrift

E. Snoeck

Afgevaardigd bestuurder

op de laatste bïz. var. Luik B vérmeIdô :. Recto . Naí#n èn hoeciánrgltsicipon de rnstráriiëriteieniiè rivtaíis, hëtzij váride perso(6 ii(en}_

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden to veriegenwoordlgen

Verso : Naam en handtel ening.

19/01/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot aan Belgi Staat: IIN J ffJI 11111 l !1II II J tII 11 II I1i

*iaoi~zzs~



Onderrtemingsnr : 0454.230.313 enaiming

(voluit) : ROBEL NV

RECHTBANK KOOPHANDEL

0 6 -01- 20t2

AWrlAtt¬ RPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOLBAREEL 57, 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de zevenentwintigste december, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ROBEL", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Tolbareel 57, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0454.230.313 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de aandelen aan toonder zodat ze op naam zullen zijn of gedemateriallseerd.

De comparant verklaart dat de aandelen de facto reeds waren ingeschreven in een register van aandelen, en legt dit register voor, aan ons, notaris, hetgeen door ons, notaris, wordt bevestigd.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de bepalingen in de statuten die eveneens verband houden met de vorm van de aandelen, als volgt :

- nieuwe tekst van artikel 10 :

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet.

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

- nieuwe tekst van artikel 30 :

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geelst worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f ` . r

?oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan MEYVIS Maria, te 2640 Mortsel, Dieseghemlei 52, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vabr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

" Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 17.06.2011 11169-0157-011
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 07.06.2010 10150-0207-011
01/10/2009 : AN307460
16/06/2009 : AN307460
06/06/2008 : AN307460
14/06/2007 : AN307460
04/07/2006 : AN307460
23/06/2005 : AN307460
29/07/2004 : AN307460
07/06/2004 : AN307460
29/08/2003 : AN307460
13/09/2002 : AN307460
11/07/2000 : AN307460
04/08/1999 : SN055053

Coordonnées
ROBEL

Adresse
TOLBAREEL 57 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande