ROCHTUS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROCHTUS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.764.658

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-02-2015

Griffie

*15303701*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599764658

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ROCHTUS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ROCHTUS CONSULTING

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

te 2570 Duffel, Lange Weversstraat 39

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden op 25 februari 2015 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille,

neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

Mevrouw ROCHTUS Kirsten Yvonne Karel, geboren te Duffel op vijf mei

negentienhonderdeenentachtig, wonende te 2570 Duffel, Lange Weversstraat 39,

in huwelijk met de heer SWITSERS Steven, geboren te Duffel op drie maart

negentienhonderdachtenzeventig

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming

 ROCHTUS CONSULTING , en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen

inhouden:

ZETEL: De zetel is gevestigd te 2570 Duffel, Lange Weversstraat 39

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van consultancy en advies diensten waaronder onder meer:

o Business Development Services;

o Account Management Services;

o Sales Management Services;

o Business Consultancy;

o het uitwerken van management strategieën, het verlenen van bedrijfsadvies, het opzetten van organisatie- en projectstructuren, adviesverlening bij change programma s, het uitvoeren en ondersteunen van project management activiteiten, het geven van trainingen en verschillende aanverwante diensten op het vlak van management, marketing, communicatie, HRM en informatie technologie activiteiten;

Het verlenen van adviezen en richtsnoeren aan ondernemingen en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatie op het gebied van beheer, enz.;

Het voorzien van een gans gamma aan dagelijkse kantoordienstverlening, zoals de financiële planning, de facturatie, de boekhouding bijhouden, activiteiten met betrekking tot personeelszaken, de behandeling van post, de logistiek, enz. voor een vast bedrag of op contractbasis.

° het doen van alle verrichtingen voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het kopen, verkopen, ruilen, verhuren en huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, verwezenlijken van alle onroerende goederen, en het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen,

° de activiteiten van patrimoniumvennootschap

° het beheer van onroerende goederen;

° Adviesbureau op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijf in verband met public relations en

Onderwerp akte :

Lange Weversstraat 39 2570 Duffel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht,.

° Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar

° Events verzorgen

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

DUUR : De duur van de vennootschap is onbepaald en haar activiteit neemt een aanvang op op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). De aandelen zijn op naam. Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het kapitaal.

Voormelde twaalfduizend vierhonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij ARGENTA SPAARBANK en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichter overhandigd aan ondergetekende notaris.

Op de aandelen werd ingeschreven als volgt:

- Mevrouw ROCHTUS Kirsten, voornoemd, heeft ingeschreven op 100 aandelen

Bijgevolg werden de voormelde aandelen ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog niet volstort.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de derde vrijdag van de maand mei om 11.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De vergoedingen voor de zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht. Tot niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld: mevrouw ROCHTUS Kirsten, voornoemd. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. ONTBINDING EN VEREFFENING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

VOLMACHT: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: het Accountantskantoor J. Verschaeren & H. Mertens, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286; en al haar aangestelden, aan wie volmacht wordt verleend en opdracht wordt gegeven om over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen en het ondertekenen van de nodige stukken en akkoorden bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede bij de BTW-administratiediensten, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming en het ondernemingsloket.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Coordonnées
ROCHTUS CONSULTING

Adresse
LANGE WEVERSSTRAAT 39 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande