ROELS PRINTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROELS PRINTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.756.220

Publication

09/04/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.------

2 6 -(33- 28i4

Kül~3Pi-iAND:ar !{a .eii"L;t-i2L EN Griffie

Ondernemingsnr: 0882.756.220

Benaming

(voluit) : ROELS PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hagenbroeksesteenweg 173 te 2500 tier

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - afsluiting vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ROELS PRINTING", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Heme, op 7 maart 2014 en met volgend registratierelaas: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Dibeek Il de 13 maart 2014. Boek 610 Blad 46 vak 05. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). DE ONTVANGER a.i. getekend M. Wauters.", blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De aandeelhouders verklaren een kopij te hebben ontvangen van de in het eerste agendapunt voormelde verslagen en van de staat van actief en passief en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "BDO BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Bruno CLAEYS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, besluit met de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV Roels Printing met zetel te 2500 Lier, Hagenbroeksesteenweg 173, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 januari 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 821.816,49 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 813.566,49 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 januari 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV Roels Printing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 28 februari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Claeys"

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wettigheldsverklaring

De ondergetekende notaris stelt vast dat alle formaliteiten zoals die door de wet zijn voorgeschreven met betrekking tot het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor, werden nageleefd. Zij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten gesteld in de zin van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

Na Kennisneming van voormelde verslagen en staat van actief en passief, alsook na vaststelling dat aan de voorwaarden van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen is voldaan, besluit de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen van heden..

Derde beslissing

Ingevolge de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de bestuurders, zijnde de heer Claes Guido en mevrouw Heremans Nicole, te rekenen van heden.

De ontbinding stelt namelijk van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders.

Op de laatste blz. van "Luit( 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V( behl aar eelt Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcr

e gehouden aan het ~--iSel~ia~Cil Staatsblad

De algemene vergadering verleent hen aanstonds algehele décharge voor het door hen gevoerde bestuur in de vennootschap voor de periode lopend tot op heden.

Vierde beslissing

Aangezien uit de voormelde staat van actief en passief blijkt dat er geen schulden meer zijn aan derden en de aandeelhouders het resterend actief terugnemen pro rata het aandelenbezit zodat er niets meer te vereffenen valt, spreekt de algemene vergadering de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt vast dat alle waarden en gelden van de vennootschap werden verdeeld zodat er niets dient gedeponeerd te worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De boeken en bescheiden ván gemelde naamloze vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden door de heer Claes Guido, op zijn domicifieadres,

Vijfde beslissing

De algemene vergadering verleent administratieve volmacht aan mevrouw Myriam DIETENS, mevrouw Annick DELMAIRE en mevrouw Martine DE VRIEZE, woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstefling, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ingevolge deze ontbinding en sluiting van de vereffening bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de BTW-administratie ed, en om daartoe alles te tekenen wat nodig of nuttig is.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd : uitgifte van de akte,

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013
ÿþ!WU

J ~

Yod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

1 6 -10- 2013

GRIFFIE ReeelbAr,j;rd van

KOpPI-iANL7tt.. te 1OECHELEN

~

Ondernemingsnr : 0882.756.220

Benaming

(voluit) : ROELS PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hagen broeksesteenweg 173 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : overdracht algemeenheid van goederen

Uit een akte verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Heme op datum van 1 oktober 2013, geregistreerd te Dilbeek Il, op 8 oktober 2013, boek 608 blad 36 vak 17, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Vaststelling overdracht van een algemeenheid van goederen door de naamloze vennootschap Roels Printing met maatschappelijke zetel te Lier, Hagenbroeksesteenweg 173, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0882.756.220 aan de naamloze vennootschap Claes Printing met maatschappelijke zetel te Sint-Pieters-Leeuw, Albert Van Cotthemstraat 54, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0811.530.605.

A. INLEIDENDE BEPALINGEN

1. Comparanten opteren bij toepassing van artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen om de overdracht van een algemeenheid van goederen door de Overdragende Vennootschap aan de Overnemende Vennootschap te onderwerpen aan de bepalingen van de artikels 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen.

2. De akte houdende voorstel tot overdracht van algemeenheid werd verleden voor ondergetekende notaris Van Laer op 13 augustus 2013 en neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en te Mechelen op 19 augustus 2013.

2. De overdracht van de algemeenheid werd met éénparigheid van stemmen goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap gehouden ten overstaan van ondergetekende notaris voorafgaandelijk aan heden.

B. OVERDRACHT

De overdragende vennootschap verklaart bij deze, onder gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver onbelast van alle schulden of lasten hoegenaamd, aan en ten behoeve van de overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap, zowel de activa en passiva, zoals goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van ondergetekende notaris voorafgaandelijk aan heden

Overdracht -- Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen met betrekking tot deze algemeenheid verwezenlijkt door de overdragende vennootschap vanaf heden zullen voor rekening zijn van de ovememende vennootschap.

De eigendomsoverdracht en de ingenottreding van de over te dragen algemeenheid vindt plaats op datum van heden.

u

31 2925

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf wanneer de verrichtingen met betrekking tot de over te dragen algemeenheid boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op 1 oktober 2013.

Derhalve zullen alle rechten, verplichtingen en verbintenissen ontstaan vanaf voomielde datum in hoofde van de over te dragen algemeenheid geacht worden voor boekhoudkundige doeleinden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Algemene voorwaarden

De overdracht vindt verder plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

1.De overdracht vindt plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en ontbindende rechtsvorderingen, met uitzondering van eventuele over te dragen passiva.

2.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de overdragende vennootschap betreffende aile rechten en verplichtingen in verband met de over te dragen bestanddelen, inclusief de eventuele vergunningen.

8.13e lichamelijke roerende goederen en voorwerpen worden overgedragen in de staat waarin ze zich op datum van de overdracht zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de over te dragen algemeenheid en haar bestanddelen bezwaren, worden door de overnemende vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

S.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de overdragende vennootschap werden afgesloten betreffende de bestanddelen van de over te dragen algemeenheid. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de overdragende vennootschap werden afgesloten betreffende de over te dragen algemeenheid en haar bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

7.Alle kosten, rechten en honoraria die de overdracht van de algemeenheid opvorderbaar maakt, worden betaald door de overnemende vennootschap.

8.De overdragende vennootschap verbindt zich ertoe de overnemende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen.

9.Beide vennootschappen verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de over te dragen algemeenheid ter beschikking te stellen van elkaar.

10.Het personeel wordt overgedragen met behoud van al hun rechten in toepassing van de CAO 32 bis Verklaringen en waarborgen

De overnemende vennootschap erkent dat zij perfect en volledig op de hoogte is van aile rechten en verbintenissen betreffende de overgedragen algemeenheid van goederen.

Bijgevolg verklaart de overnemende vennootschap uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van elk recht op verhaal onder welke vorm dan ook in verband met deze overdracht van algemeenheid.

Overdracht ten aanzien van derden

in toepassing van artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen geschiedt deze overdracht van algemeenheid van rechtswege, en is deze overdracht tegenstelbaar aan derden onder de voorwaarden bepaald in artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst partijen op de toepassing van artikel 766 van het Wetboek van Vennootschappen in verband met de zekerheidsstelling ten opzichte van schuldeisers.

PRIJS

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De prijs voorde geplande overdracht van algemeenheid wordt bepaald op het bedrag van ZESHONDERD DRIEENZEVENTIG DUIZEND HONDERD VIJFENNEGENTIG EURO (¬ 673.195,00), zijnde het netto-actief verhoogd met de som van TWEEHONDERD DRIEENVIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 253.000,00) zoals dit netto-actief thans blijkt uit de geprojecteerde cijfers van de staat van actief en passief per 30 september 2013 van de overdragende vennootschap.

Onder netto-actief dient te worden verstaan: het totaal van de activa (balanspost 20/58) verminderd met de schulden (balanspost 17/49).

Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat deze prijs gecorrigeerd zal worden in plus of min op basis van de definitieve staat van actief en passief per 30 september 2013 van de overdragende vennootschap, welke staat van actief en passief definitief beschikbaar dient te zijn uiterlijk binnen de termijn van twee (2) maanden te rekenen van het verlijden van deze akte.

De prijs voor de overdracht zal verrekend worden door inboeking als een vordering rekening-courant op naam van de overnemende vennootschap in de boeken van de overdragende vennootschap. De eventuele prijscorrectie zal eveneens verrekend worden door inboeking op rekening-courant.

Partijen verklaren zelf het nodige te doen hiervoor, ter volledige ontlasting van ondergetekende notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de overdracht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013
ÿþ Meo Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11113!11312IiIIII 111

NEERGEL.EGD

i 9 -08- 2013

GRIFI=IE~-~ A~!K var}

KOOPHA te 1~f~Cl" ~~l PN

~

Ondernemtngsnr 0882.756.220

Benaming

(votrlit) ROELS PRINTING

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Hagenbroeksesteenweg 173 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : voorstel overdracht algemeenheid

Uit een akte verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van 13 augustus 2013, geregistreerd te Dilbeek Il, boek 608 blad 01 vak 12, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Neerlegging voorstel overdracht van een algemeenheid van goederen door de naamloze vennootschap Roels Printing met maatschappelijke zetel te Lier, Hagenbroeksesteenweg 173, ingeschreven in het rechtspersonen register te Mechelen onder nummer 0882.756.220 aan de naamloze vennootschap Claes Printing met maatschappelijke zetel te Sint-Pieters-Leeuw, Albert Van Cotthemstraat 54, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0811.530.605,

VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN EEN ALGEMEENHEID CONFORM D ARTIKELS 770 JUNCTO 760 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De comparanten verklaren thans het volgende authentiek voorstel tot overdracht van algemeenheid te willen voorleggen en verzoeken ondergetekende notaris daarvan akte te verlijden.

Zij onderwerpen deze verrichting overeenkomstig artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen aan de regeling omschreven in de artikels 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen,

1.Overdracht van algemeenheid

Comparanten verklaren dat ze een voorstel van overdracht van algemeenheid van goederen wensen op te

maken en verzoeken ondergetekende notaris hiervan akte te verlijden.

Dit voorstel strekt ertoe een overdracht van het gehele vermogen van de Overdragende Vennootschap aan de Overnemende Vennootschap door te voeren, zowel de activa en passiva.

Alle verrichtingen met betrekking tot deze algemeenheid verwezenlijkt door de Overdragende Vennootschap vanaf één oktober tweeduizend dertien zullen voor rekening zijn van de Overnemende Vennootschap.

2. Identificatie van de betrokken vennootschappen

a)De Overdragende Vennootschap

De Overdragende Vennootschap is de naamloze vennootschap 'ROELS PRINTING', met zetel te 2500 Lier, Hagenbroeksesteenweg 173,

Haar doel luidt als volgt:

Op de laal:.te blz van Luik B verrnehop r Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumerilerende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, alle prepress-activiteiten, alle mogelijke drukwerken en hun afwerking, nabehandeling en veredeling: zowel het vervaardigen en behandelen, als de aankoop en de verkoop, de import en de export ervan, evenals van alle aanverwante artikelen, producten en onderdelen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

b)De Overnemende Vennootschap

De Overnemende Vennootschap is de naamloze vennootschap `CLAES PRINTING', met zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Albert Van Cotthemstraat 54.

Haar doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, het drukken in al zijn procédés en toepassingen; het vervaardigen en verwerken, de handel, de import en de export, zowel in opdracht ais in eigen uitgave, van alle soorten papierwaren, boeken, tijdschriften, kantoorbenodigdheden en alle artikelen die daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden. Zij zal voor eigen rekening en voor rekening van derden alle fotografisch zetwerk, filmen, platen en dergelijke mogen vervaardigen. Zij zal alle bindwerk, nabehandeling van drukwerk en veredeling mogen uitvoeren.

Zij mag zaken bedrijven die zelfs geen verband houden met voorschreven maatschappelijk doel, wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

Zij zal haar activiteit voor eigen rekening mogen uitoefenen of op commissie, de producten van andere vennootschappen verkopen en, in het algemeen, zal zij alle commerciële, industriële, financiële, roerende, onroerende of andere verrichtingen mogen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag belangen nemen, bij wijze van inbrengen, afstand, onderschrijving, fusie, financiële tussenkomst of op elke andere wijze, in elke onderneming van aard om haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden."

3.Overdracht  Boekhoudkundige datum

De eigendomsoverdracht en de ingenottreding van de over te dragen algemeenheid vindt plaats op datum van de notariële akte overdracht van algemeenheid.

De datum vanaf wanneer de verrichtingen met betrekking tot de over te dragen algemeenheid van de Overdragende Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap wordt bepaald op één oktober tweeduizend dertien.

Derhalve zullen aile rechten, verplichtingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum in hoofde van de over te dragen algemeenheid van de Overdragende Vennootschap geacht worden voor boekhoudkundige doeleinden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de overdracht.

5. Prijs

De prijs voor de geplande overdracht van algemeenheid wordt bepaald op het bedrag van het netto-actief per 30 september 2013 verhoogd met het bedrag van één euro (1,00 EUR) voor goodwill, zoals dit netto-actief zal blijken uit een staat van actief en passief van de Overdragende vennootschap per 30 september 2013.

Onder netto-actief dient te worden verstaan: het totaal van de activa (balanspost 20/58) verminderd met de schulden (balanspost 17/49).

6.Afgemene voorwaarden

De overdracht vindt verder plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

1.De overdracht vindt plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en ontbindende rechtsvorderingen, met uitzondering van eventuele over te dragen passiva.

2.De Overnemende Vennootschap wordt in de plaats gesteld van de Overdragende Vennootschap betreffende aire rechten en verplichtingen in verband met de over te dragen bestanddelen.

3.De lichamelijke roerende goederen en voorwerpen worden overgedragen in de staat waarin ze zich op datum van de overdracht zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de over te dragen algemeenheid en haar bestanddelen bezwaren, worden door de Overnemende Vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

5.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de Overnemende Vennootschap aire contracten over die door de Overdragende Vennootschap werden afgesloten betreffende de bestanddelen van de over te dragen algemeenheid. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.De Overnemende Vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de Overdragende Vennootschap werden afgesloten betreffende de over te dragen algemeenheid en haar bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

7.Alle kosten, rechten en honoraria die de overdracht van de algemeenheid opvorderbaar maakt, worden betaald door de Overnemende Vennootschap.

8.0e Overdragende Vennootschap verbindt zich ertoe de Overnemende Vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen.

9.De Overnemende en de Overdragende vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de over te dragen algemeenheid ter beschikking te stellen van elkaar.

10.Het personeel wordt overgedragen met behoud van al hun rechten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ; uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid v.an de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oyi'lenj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo or. behouden aan het Belgisch Staatsblad

21/08/2013
ÿþMod word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III i 1111311111,11,1,!!LII

Ondememingsnr : 0882.756.220

Benaming

(voluit) : ROELS PRINTING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hagenbroeksesteenweg 173, 2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 15 juni 2013.

Uit de notulen blijkt de herbenoeming van de heer Guido CLAES en van mevrouw Nicole HEREMANS, beiden wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Brusselbaan 440, als bestuurders van de vennootschap voor een periode van één jaar. Het mandaat zal vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2014.

Nicole HEREMANS

Bestuurder

NEERGELEGD

09 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL to MECHELEN

rt lo

r_

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordtgen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.06.2013 13222-0526-016
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0242-016
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11324-0447-016
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10440-0507-016
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 17.07.2009 09437-0183-016
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 24.06.2008 08287-0242-016

Coordonnées
ROELS PRINTING

Adresse
HAGENBROEKSESTEENWEG 173 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande