ROLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.411.105

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0399-008
03/06/2011
ÿþLuk B

I II III III III III II IIIV

*11083218*

VA

Mod 2.1

in de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LE-

20 -05- 201i

GRIFFIE

KoOFI-tANIUc ELEN

Ondernemingsrlr: OM,

Benaming `L

(voluit) : ROLY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Berlaarbaan 398A te 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, geassocieerd notaris te Bonheiden op 17 mei 2011 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, dat een vennootschap; werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichter:

De heer JACOBS Erik, geboren te Bonheiden op 17 oktober 1969, ongehuwd, wonende te 2861 Onze-

Lieve-Vrouw Waver, Berlaarbaan 398 A

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de;

benaming ROLY

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver, Berlaarbaan 398A

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

De vennootschap heeft tot doel

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: ' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onder meer erfpacht- en: opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in: volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle: handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsti van de roerende en de onroerende goederen te bevorderen.

De verhuring en exploitatie van voertuigen, materieel, machines, alsook het uitvoeren van herstellingen en' reparaties aan voertuigen, materieel en machines.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,'. van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen: en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in: rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en rechtspersonen.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie,

promotie en informatica. "

Het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur of vereffenaar of; gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

Alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van: onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze: die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,; hypotheek- maatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als; tussenpersoon_ of_ als., vertegenwoordiger, hetzij op_gelijk weIke_andere wijze, in België of in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap zef door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doe! nastreven, of die eenvoudig nuttig kunnen zijn tot de algehele of gedeeltelijke, rechtstreekse of ' onrechtstreekse verwezenlijking van haar doel.

In het algemeen zal de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle burgerlijke, commerciële, ; roerende, onroerende, industriële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van aard zijn het doel geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te realiseren of te bevorderen of te vergemakkelijken.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro)

vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven door een inbreng in speciën van een bedrag van 18.600,00 euro waarvoor hem 186 aandelen werden toegekend.

De aandelen werden alle afbetaald tot beloop van twee/derde zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van 12.400,00 euro welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de bij de KBC Bank onder nummer 731-0176076-93.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Tot statutaire zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: De heer JACOBS Erik, geboren te Bonheiden op 17 oktober 1969, ongehuwd, wonende te 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver, Berlaarbaan 398 A die verklaarde de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar een eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste

boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden warden op de eerste donderdag van de maand juni van elk jaar, om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

" 11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

" Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

12. Volmacht :Tot slot werd in het bijzonder volmacht verleend aan de heer Frans Driessens, Houwstraat 41 te 2580 Putte om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele wijzigingen achteraf en eventueel met het oog op het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

Steven Morrens

Geassocieerd Notaris

Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROLY

Adresse
BERLAARBAAN 398A 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande