ROOSENDAAL, KEYZER, BOSCHMANS & ADRIAENSENS

BV CVBA


Dénomination : ROOSENDAAL, KEYZER, BOSCHMANS & ADRIAENSENS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 537.477.394

Publication

26/08/2013
ÿþIJI 11111111 IUHI 1011

*13132430*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

Neergelegd ter gri! e van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 't AUG. 1013

Ondernemingsnr : ' -~ e5' 7 7 ~ ~~ f,j

Benaming

(voluit) : ROOSENDAAL, KEYZER, BOSCHMANS & ADRIAENSENS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : (2000) Antwerpen, De Burburestraat 6-8

(volledig adres)

Onder werp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER, notaris ter standplaats Antwerpen (Wilrijk), op 7 augustus 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROOSENDAAL, KEYZER, BOSCHMANS & ADRIAENSENS", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen vóór registratie;

1. rechtsvorm en naam ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROOSENDAAL, KEYZER, BOSCHMANS & ADRIAENSENS".

2. Zetel : (2000) Antwerpen, De Burburestraat 6-8

3. Oprichters:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frank ROOSENDAAL Advocaat", ondernemingsnummer 0474.738.685, met zetel te (2600) Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 51.

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc KEYZER Advocaat", ondernemingsnummer 0474.738.190, met zetel te (2900) Schoten, Alfons Servaislel 91.

3.. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEFAN BOSCHMANS  ADVOCAAT", ondernemingsnummer 0898.882.073, met zetel te (2900) Schoten, Eburonenlel 5.

4. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JORNE ADRIAENSENS ADVOCAAT, ondernemingsnummer 0882.165.015, met zetel te (2610) Wilrijk, Doornstraat 51.

4. Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

a) Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het is volledig geplaatst en volgestort.

Het kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten ín verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

Het mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

b) Het veranderlijk gedeelte is het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat. Het wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze kapitaalverhoging of  vermindering kan gebeuren zonder dat.

daarvoor een statutenwijziging is vereist. Het maatschappelijk kapitaal is ten belope van één/derde. volgestort.

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Het eerste

boekjaar vangt uitzonderlijk aan op datum van neerlegging van onderhavige akte op griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2014.

7. Reserves -- winst  vereffening :

- De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar,

- Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van het bestuur.

Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interimdividenden uitkeren,

- Zo een vennoot door ziekte of invaliditeit met tussenpozen meer dan zesentwintig (26) weken verhinderd is om de rechtspraktijk normaal uit te oefenen, kan de vennootschap beslissen om tijdelijk de uitkering van het winstaandeel van de betrokken vennoot te verminderen of te schorsen

- Het saldo (netto-provenu) van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

8. Bestuur

8.1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit aile vennoten.

De raad van bestuur heeft de' bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke,de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat dezé opsomming beperkend moet worden gelezen:

alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten delen in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt geldig aan derden verbonden en in rechte vertegenwoordigd door alle bestuurders die gezamenlijk handelen.

De raad van bestuur kan bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan personen, leden van de raad, vennoten of niet-vennoten.

8.2, Tot bestuurders van de vennootschap worden benoemd:

1/ Voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frank ROOSENDAAL. Advocaat", hier vertegenwoordigd en aanvaardend. De zaakvoerder van deze vennootschap, de Heer Frank ROOSENDAAL, wonende te (2600) Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 51, stelt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger.

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc KEYZER Advocaat", hier vertegenwoordigd en aanvaardend. De zaakvoerder van deze vennootschap, de Heer Luc KEYZER, wonende te (2900) Schoten, Alfons Servaislei 91, stelt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger.

3/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEFAN BOSCHMANS -- ADVOCAAT" hier vertegenwoordigd en aanvaardend. De zaakvoerder van deze vennootschap, de Heer Stefan BOSCHMANS, wonende te (2900) Schoten, Eburonenlei 5, stelt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger.

4/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JORNE ADRIAENSENS ADVOCAAT" hier vertegenwoordigd en aanvaardend. De zaakvoerder van deze vennootschap, de Heer Jorne ADR1AENSENS, wonende te (2610) Wilrijk, Doornstraat 51, stelt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger.

Duur: De vennoten zijn bestuurders zolang zij vennoot zijn;

Bezoldiging: bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering,

9. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het gemeenschappelijk uitoefenen var' de rechtspraktijk door de vennoten voor gemeenschappelijke rekening.

Louter intern kan deze doelomschrijving nader gespecifieerd worden door de vennoten in een afzonderlijk te noemen reglement.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op detweede dinsdag van de maand maart, om

negentien uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben in maart 2015.

11. Bijzondere Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan ACERTA om het nodige te doen voor de formaliteiten bij het ondernemingsloket en voor het aanvragen van een BTW-nummer en alles te doen bij de fiscale en sociale instanties.

12. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben op 5 augustus 2013 om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door KBC Bank, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte, van 18.600 ¬ op een bijzondere rekening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd

- afschrift.

Voor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagei bif het Sèlgise-li gtaatsbïad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parsotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROOSENDAAL, KEYZER, BOSCHMANS & ADRIAENSENS

Adresse
DE BURBURESTRAAT 6-8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande