RORYCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RORYCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 597.658.273

Publication

16/02/2015
ÿþry

'.41111;.tl~~ Mal Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

11011111!.110,111111j1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RORYCO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2650 EDEGEM - Drie Eikenstraat 661

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Naamloze Vennootschap "RORYCO", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 03.02.2015, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichters, nl. 1) dhr. ROMAEN Hans Piet Yvo, wonende te 2650 Edegem, Jonkersaard 25 en zijn echtgenote, mw. GERAERTS Magda Maria Josepha, wonende te 2650 Edegem, Jonkersaard 25 en 2) dhr. RYCKAERT Peter Richard Suzanne, wonende te 2820 Bonheiden, Kievitlaan 9 en zijn echtgenote, mw. ROELENS Isabel 1_uc Edith, wonende te 2820 Bonheiden, Kievitlaan 9.

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de, handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap volgens Belgisch', recht met als naam "RORYCO", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 661, met een maatschappelijk kapitaal van 61.500,00 EUR vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 111.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 61.500,00 EUR werd volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

- dhr. ROMAEN Hans en zijn echtgenote, mw. GERAERTS Magda, beiden voornoemd, schrijven in op 500 aandelen, welke zij volledig zullen volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 30.750,00 EUR;

- dhr. RYCKAERT Peter en zijn echtgenote, mw. ROELENS Isabel, beiden voornoemd, schrijven in op 500 aandelen, welke zij volledig zullen volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 30.750,00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 61.500,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij iNG BANK te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 306/2, op rekening nummer BE65 3631 4026 7696, geopend op 08.10.2014. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- aan dhr. ROMAEN Hans en zijn echtgenote, mw. GERAERTS Magda, beiden voornoemd, die aanvaarden: 500 aandelen.

- aan dhr. RYCKAERT Peter en zijn echtgenote, mw. ROELENS Isabel, beiden voornoemd, die aanvaarden: 500 aandelen.

De uitoefening van de stemrechten welke zijn verbonden aan deze aandelen worden toegekend aan respectievelijk dhr. ROMAEN Hans en aan dhr. RYCKAERT Peter.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden:

Q'Het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en produceren van systemen, producten en diensten - waar harden software deel van uitmaken  en die een focus hebben op informatieoverdracht, maar daar niet beperkt toe zijn.

Q'Het opzetten, beheren en uitbaten van promotie- en verkoopkanalen, zowel online als offline, om systemen, producten en diensten, die eigen aan de vennootschap zijn of door derden aan de vennootschap worden toegeleverd.

dit-iet opzetten, beheren en organiseren van de meest diverse activiteiten, gaande van informatiesessies, het uitvoeren van studies, studiedagen, opleidingen, cursussen, beurzen, studiereizen en andere evenementen, tot het uitgeven van artikels en boeken en elektronische publicaties die de verspreiding van de bekendheid van

de systemen, producten en diensten verhogen, het gebruik ervan bevordert en de werking ervan verbetert. "

Oliet opzetten, onderhouden en uitbreiden van een gemeenschap van individuen en organisaties die de producten van de vennootschap aanwendt, promoot of er belangstelling voor vertoont.

Oliet analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, incl. systemen van automatische data identificatie. Gegevensverwerking omvattende het al dan niet permanent

eDS8 . 4q3

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

bClouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

verwerken van gegevens met behulp van een programma: invoeren en volledige verwerking van gegevens; het permanent beheren van en werken met eigen gegevensverwerkende apparatuur en/of deze van derden. De samenstelling van databanken door het samenbrengen en het al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen, de opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat, terbeschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz,

flHet verstrekken en opnemen van leningen, voorschotten en waarborgen onder eender welke vorm of voor om het even welke duur. Het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook.

DHet uitoefenen van alle rechten en machten voortvloeiend uit of verbonden aan de eigendom van aandelen, roerende waarden of effecten, het uitoefenen van vetorechten en van controle ingevolge haar deelneming in het kapitaal en het verlenen van diensten inzake management, leiding, controle of raadgeving voor of met betrekking tot elke vennootschap waarin zij een belang heeft.

01-let verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Q'De vennootschap mag alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen en/of vergemakkelijken.

Eizij kan deelnemen in alle vennoctschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en tevens management-, consulting- en beheersactiviteiten uitoefenen, waaronder begrepen de functies van (dagelijks) bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité en vereffenaar in andere vennootschappen.

Q'Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook.

DDe vennootschap mag haar handelsfonds in pand stellen en aile soorten garanties of borgstellingen verlenen voor leningen, financieringen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat ze er zelf belang bij heeft.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van minstens drie bestuurders, al dan niet

aandeelhouders. De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd voor ten hoogste zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende Algemene Vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de Algemene Vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de Raad van Bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college wordt de vennootschap in alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, vertegenwoordigd door:

D hetzij twee bestuurders, samen handelend, of een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend;

Q'hetzij binnen de perken van hun bevoegdheden, door twee leden van het directiecomité, samen handelend;

Q'hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) tot het dagelijks bestuur, alleen handelend;

Q'hetzij binnen de perken van een bijzondere volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden, gezamenlijk

optredend.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande

beslissing van de Raad van Bestuur.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Te rekenen vanaf heden en voor een duurtijd van zes jaar worden door de oprichters tot bestuurders

benoemd:

_ dhr. ROMAEN Hans, voornoemd;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- dhr. RYCKAERT Peter, voornoemd.

Elk jaar wordt er een gewone Algemene Vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 10.00 uur in de voormiddag Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 03.022015, om te eindigen op 31.12.2016.

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst van het boekjaar wordt elk. jaar vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer deze reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Dit moet worden hernomen wanneer de wettelijke reserve aangetast wordt.

Het saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen, op voorstel van de Raad van Bestuur en binnen de perken van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake, Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan BDO Juridische Adviseurs BCVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building en haar medewerkers, om in hun naam en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voor-Wtiouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RORYCO

Adresse
DRIE EIKENSTRAAT 661 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande