ROSCO GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROSCO GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.382.228

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14236-0494-008
08/03/2013
ÿþi

ID

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGu

tee` 2D13

GRIME IRJECHIBMK vrgun

KOOPI~~~~I~ ~

r~t+

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0456.382.228

Benaming

(voluit) : ROSCO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Wayenborgstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op achttien december tweeduizend en twaalf, Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 21 december 2012, drie bladen en geen. verzendingen, boek 978, blad 61, vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (e 25,00). De Ontvanger (get.) Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1) De aandeelhouders verzoeken ondergetekende notaris te acteren dat de aandelen van onderhavige vennootschap materieel op naam werden gesteld en ingeschreven zijn in een register van aandelen. Voor elk toonderaandeel werd één aandeel op naam ingeschreven in een Register van Aandelen; de aandelen werden hij die gelegenheid eveneens genummerd en een certificaat werd door de Raad van Bestuur aan de betrokken aandeelhouders uitgereikt.

Bij die gelegenheid werd door de raad van bestuur eveneens overgegaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

2) Ingevolge de goedkeuring van het eerste agendapunt, beslist de buitengewone algemene vergadering de

betrokken wijzigingen aan de statuten door te voeren; en meer bepaald in de artikelen 7, 8, 11 en 26;

- De tekst van het artikel 7 van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

"Aard van de aandelen.

De volledig volgestorte aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn

voorzien van een volgnummer.

De vennootschap kan gedematerialiseerde aandelen uitgeven, hetzij naar aanleiding van een kapitaalverhoging,

hetzij door omzetting van bestaande aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

Iedere aandeelhouder kan op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen, hetzij in aandelen op naam,

hetzij in gedematerialiseerde aandelen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur evenals het stem- en

dividendrecht, toe aan de vruchtgebruiker tenzij anders is overeengekomen.".

- De tekst van het artikel 8 wordt volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

"Overdracht van aandelen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het

aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt. Het gedematerialiseerd aandeel

wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

De gedematerialiseerde aandelen worden in het register van de aandelen op naam ingeschreven op naam van

de vereffeningsinstelling.".

- De tekst van het artikel 11 van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Elke aandeelhouder heeft een voorkooprecht op het te koop gestelde pakket aandelen in evenredigheid van het bestaande aandelenbezit ten overstaan van die aandeelhouder die hetzij ten dele, hetzij geheel, afstand wil doen van zijn aandelen.

Overdracht van aandelen die op naam zouden gesteld zijn, vergt de door beide partijen voor akkoord ondertekende vermelding van de overdracht in het register van aandelen.

Wanneer aandelen die op naam zijn gesteld door overlijden in eigendom overgaan, volstaat een vermelding in het register van aandelen, getekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

De aandelen kunnen vrij worden overgedragen of door overlijden overgaan, onder voorbehoud van de bijzondere private contracten die terzake zouden bestaan.",

- De tekst van het artikel 26 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst "-Bijeenroeping :

- De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

- Deelneming aan de vergadering - vertegenwoordiging :

a) Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het wetboek van Vennootschappen, hebben zij gewoon stemrecht.

b) Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, voorzien van een schriftelijke volmacht.

Voor vennootschappen, die een publiek beroep doen of hebben gedaan op het spaarwezen moet het verzoek tot verlening van een volmacht de vermeldingen bevatten, vermeld in artikel 548 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij een openbaar verzoek tot verlening van een volmacht, moeten bovendien de voorwaarden van artikel 549 van het Wetboek van Vennootschappen worden vervuld.

e) Aandeelhouders, die ziek zijn of gehandicapt of die wonen op een afstand van meer dan honderd kilometer of in het buitenland, kunnen per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat : "de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, en de drie stemwijzen : aanvaarding, verwerping of onthouding."

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens ontstentenis door de oudste bestuurder.

De voorzitter kan een secretaris aanstellen; de vergadering kan stemopnemers benoemen.

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens de hierna te vermelden uitzonderingen, is een algemene vergadering geldig samengesteld, welk ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze en worden de beslissingen getroffen met meerderheid van stemmen.

Moet de vergadering beslissen over gelijk welke statutenwijziging, over vermeerdering of vermindering van het kapitaal, over de fusie of de ontbinding van de vennootschap of de verlenging van haar duur, dan is een meerderheid van drie/vierden van de stemmen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, vereist, en dient de helft van het kapitaal ter vergadering vertegenwoordigd te zijn. Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping, overeenkomstig artikel 558 van het wetboek van Vennootschappen, nodig en de nieuwe vergadering zal geldig beraadslagen, welk ook het deel zij van het kapitaal, " door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigd. De oproepingen tot die algemene vergadering geschieden door middel van een aangetekend schrijven.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda,

naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tenzij alle vennoten aanwezig zijn en hiermede instemmen kunnen geen punten in behandeling genomen worden die niet op de agenda werden gesteld.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die zulks wensen.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren, zullen de rechten uitgeoefend worden door deze echtgenoot op wiens naam zij werden ingeschreven.

Zijn deze aandelen op naam van beiden ingeschreven en wordt er tussen hen geen overeenstemming bereikt, dan kan de Vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen,

Hoort een aandeel in vruchtgebruik en in blote eigendom toe aan twee personen, dan zaI het aan dit aandeel verbonden stemrecht worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De Raad van Bestuur is gehouden op de vragen te antwoorden die hem door de aandeelhouders in verband met zijn verslag worden gesteld.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.".

Alle aandeelhouders verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

3) De voorzitter van de vergadering verklaart hierbij en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de mandaten van alle bestuurders en de afgevaardigde bestuurders, verstreken per zes november tweeduizend en twaalf.

De voorzitter verzoekt de algemene vergadering kennis te nemen van de bovenstaande feiten en alle rechtshandelingen die in de periode van zes november tweeduizend en twaalf tot op heden, voor en namens de vennootschap zijn gesteld, te bekrachtigen zodat deze voor en namens de vennootschap geacht werden verricht te zijn.

De buitengewone algemene vergadering bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk bovenstaande feiten en benoemt tot nieuwe bestuurders :

- De heer ROSIERS Stefaan Arnold Roselinda, geboren te Mechelen op vijftien juli negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregisternummer 55.07.15-449.14, echtgescheiden, wonende te 2811 Mechelen-Hombeek, Leibeekstraat 22/102;

- De heer ROSIERS Ruben, ongehuwd, geboren te Mechelen op achttien november negentienhonderd zesentachtig, rijksregisternummer 86.11.18-081.01, wonende te 2811 Mechelen (Hoorbeek), Leibeekstraat 22 bus 101;

- mevrouw ROSIERS Ellen, geboren te Mechelen op twintig maart negentienhonderd negenentachtig, rijksregisternummer 89.03.20-240.80, echtgenote van de heer Pikaerts Niels,wonende te 2800 Mechelen, Kleine Nieuwedijkstraat 38 T.

De duur van hun mandaat wordt bepaald op zes jaar.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

De aangestelde bestuurders verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

4) De buitengewone algemene vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan het Accountantskantoor De Buyser J & G, met maatschappelijke zetel te 2811 Mechelen-Hombeek, Zemstseweg 40, met recht van indeplaatsstelling ; waarbij zij de mogelijkheid heeft :

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en de ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie, B.T.W,; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders onmiddellijk hierna in de Raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen - tot gedelegeerd bestuurder : de heer ROSIERS Stefaan, voornoemd.

AANWEZIGHEIDSLIJST :

1. de heer ROSIERS Stefaan, voornoemd;

2. de heer ROSIERS Ruben, voornoemd;

3. mevrouw ROSIERS Ellen, voornoemd,

VOOR. ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 18 december 2012 en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Voor-

bhoude~Y

aan het Belgisch Staatsblad

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 13.08.2012 12406-0192-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 01.07.2011 11253-0471-012
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 08.07.2010 10293-0264-012
01/04/2015
ÿþtrial Warel11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsb

MERGEL

na neerlegging ter griffie van

opie

19 -03- 20

si eOPHANDE.I.

t;li~l3lrN Kv~n

heVePPEN, afd. MirCHEl.EN

Griffie

ZWOM

Ondernemingsnr : 0456.382.228

Benaming

(voluit) : ROSCO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Wayenborgstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buiten ewonealgemene vergadering

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 12 december 2014.

Geregistreerd zes bladen en geen verzendingen, op 19 december 2014, op het registratiekantoor Mechelen-AA,

register 5, boek 324, blad 090, vak 0011. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger.

Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslis-

singen:

Eerste agendapunt :

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd en dit met tweehonderd twintigduizend en zesentwintig euro en tweeënzestig cent (£ 220.026,62) in speciën en gebracht van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (E 61.973,38) tot op tweehonderd tweeëntachtigduizend euro (E 282.000,00) . Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van zevenhonderd (700) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van afgerond driehonderd veertien euro drie twee drie acht cent (£ 314,3238) per aandeel,

Op deze aandelen wordt ingeschreven en gestort door inbreng in baar geld_

b) Ingevolge de goedkeuring van het bovenstaande, wordt het artikel 5 van de statuten gewijzigd teneinde het aan te passen aan de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal; de eerste en de tweede alinea van dit artikel zullen voortaan luiden als volgt

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd tweeëntachtigduizend euro. Het is verdeeld in drieduizend tweehonderd aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde."

c) Het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders werd uitdrukkelijk aangeboden. Alle aandeelhouders verzaakten het uit te oefenen.

d) Terstond zijn hier tussengekomen :

- de heer ROSIERS Ruben, geboren te Mechelen op achttien november negentienhonderd zesentachtig, rijks-registernummer 86.11.18-081.01, echtgenoot van mevrouw Darlous Rima, wonende te 2811 Mechelen (Hom-beel ), Leibeekstraat 22 bus 101; en

- mevrouw ROSIERS Ellen, geboren te Mechelen op twintig maart negentienhonderd negenentachtig, rijksre-gisternummer 89.03.20- 240.80, echtgenote van de heer Pikaerts Niels, wonende te 2800 Mechelen, Kleine Nieuwedijkstraat 38 F,

Zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij schrijven in op deze zevenhonderd (700) nieuwe aandelen ais volgt :

- de heer Rosiers Ruben, voornoemd, schrijft in op driehonderd vijftig (350) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot honderd en tienduizend dertien euro éénendertig cent (E 110.013,31)

- mevrouw Rosiers Ellen, voornoemd, schrijft in op driehonderd vijftig (350) aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot honderd en tienduizend dertien euro éénendertig cent (E 110.013,31)

Samen : zevenhonderd (700) aandelen en tweehonderd twintigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (E

220.026,62)

Deponering van de fondsen in een bijzondere banlarekening :

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vogr-lehouct9ii aan het Belgisch Staatsblad

Het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van tweehonderd twintigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (E 220.026,62) werd gedeponeerd door de inschrijvers op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "KBC Bank" onder nummer BE19 7490 1092 4912 zoals blijkt uit een bewijs van deponering dat door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De comparanten bevestigen dit wat hun stortingen betreft. De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden, Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de Bank bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

In vergelding van deze inschrijvingen, inbrengen en stortingen in baar geld worden zevenhonderd (700) aandelen als volledig volstort toegekend aan de inschrijvers.

e. Vaststellingen :

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat door de verrichtingen die voorafgaan, het kapitaal van de vennootschap effectief gebracht werd op tweehonderd tweeëntachtigduizend euro (E 282.000,00) en dat de wijziging van het artikel 5 van de statuten definitief werd.

Tweede agendapunt

De thans in dienst zijnde bestuurders, 1) de heer ROSIERS Stefaan Arnold Roselinda, geboren te Mechelen op vijftien juli negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregistemummer 55.07.15-449.14, echtgescheiden, wonende te 2811 Mechelen-Hombeek, Leibeekstraat 22/102, en tevens gedelegeerd bestuurder; 2) de heer ROSIERS Ruben, voornoemd; en 3) mevrouw ROSIERS Ellen, voornoemd, boden hun ontslag aan als bestuurders van de vennootschap. Dit ontslag wordt aanvaard en over de décharge zal beraadslaagd worden op de eerstvolgende jaarvergadering van de vennootschap.

Tot nieuwe bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van tweeduizend twintig

- de heer ROSIERS Stefaan, voornoemd;

- de heer ROSIERS Ruben, voornoemd; en

mevrouw ROSIERS Ellen, voornoemd.

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn.

De aangestelde bestuurders verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet. Derde agendapunt :

Aan de Raad van Bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de boven

staande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coordinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Raad van Bestuur :

De bestuurders onmiddellijk hierna in de Raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen

- tot gedelegeerd bestuurder : de heer Rosiers Stefaan, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 12

december 2014 en de tekst van de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 07.07.2009 09380-0262-012
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 09.07.2008 08385-0396-012
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 16.07.2007 07418-0018-012
01/12/2006 : ME078706
12/07/2006 : ME078706
01/07/2005 : ME078706
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0580-013
05/07/2004 : ME078706
05/08/2003 : ME078706
07/08/2002 : ME078706
01/08/2001 : ME078706
15/07/2000 : ME078706
26/08/1999 : ME078706
22/11/1995 : ME78706
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0500-013

Coordonnées
ROSCO GROUP

Adresse
WAYENBORGSTRAAT 16 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande