ROTAM SERVICES B.V.

Divers


Dénomination : ROTAM SERVICES B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 561.874.874

Publication

22/09/2014
ÿþ 1/100 W0111 11.1

:Mite In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14173565*

Antweroen

rRechtbank van koopnandel 1 1 SEP. 101k afdelingAritvier.pen te Guff

Benaming

(voluit) : Rotam Services B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm: Buitenlandse Vennootschap naar Nederlands recht

Zetel Melissaweg 10- NL - 1033SR Amsterdam (volledig adres) Bel. Fil . : Industrieweg 11,

Onderwerp akte Oprichting Belgisch filiaal

Uittreksel van de statuten van de moedervennootschap Rotam Services B.V. ingeschreven

bij de KVK Nederland Amsterdam nr. 53626605, opgericht

Rechtsvorm en naam: Rotam Services B.V. 26.09.11

Buitenl. venn. naar Nederlands Recht

Zetel: tt. Melissaweg 10- 1033SR Amsterdam - Nederland

Kapitaal: Het Gestort kapitaal bedraagt 18.000 Euro. Het volstort kapitaal bedraagt tevens 18.000 Euro.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door bestuurder: Post Braspenning Beheer B.V. met maatschappelijke zetel U. Melissaweg 10- 1033SR Amsterdam - Nederland, vertegenwoordigd door:

Braspenning Sterrenbeheer B.V. met maatschappelijke zetel It. Melissaweg 10- 1033SR Amsterdam- Nederland, welke vertegenwoordigd wordt door haar bestuurders, de heer de heer Johan George Heinrich Braspenning en de heer Post Arie

- Armaaristo Holding B.V., met maatschappelijke zetel Jaagpad 67- 2992VJ Barendrecht - Nederland, welke vertegenwoordigd wordt door haar bestuurder, de heer Arie Post.

Doel: Het doel van de vennootschap is:

a) het onderhouden en repareren van schepen en andere (metalen) constructies alsmede de bouw van stellingen en steigers;

b) het uitlenen van personeel;

C) het samenwerken met, het deelnemen ln, het overnemen van en het voeren van bestuur over andere vennootschappen en ondernemingen;

c) het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, vaan andere vennootschappen en ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

d) het verkrijgen, beheren en vervreemden van reglstergoederen en roerende zaken, effecten en Andere waardepapieren, het ter, leen.opnemenenser_legn verstrekken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5 61 " 8 7 4 . 8 7 4

Haven 403, 2030

.4ntwerpen

ï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

van gelden, het stelien van zekerheden ten behoeve van derden, en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De Raad van Bestuur van de vennootschap, met name de enige bestuurder, POST BRASPENNING BEHEER B.V., is op 12 juni 2014 om 14 uur samengekomen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap teneinde te beslissen over volgende agendapunten:

Bepalingen met betrekking tot de Algemene Vergadering uit de statuten - Hoofdstuk 8. ALGEMENE VERGADERING:

- Artikel 8.1 Algemene Vergadering

Tijdens elk boekjaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden of ten minste één maal overeenkomstig artikel 10.2 lid 3 besloten.

- Artikel 8.2 Plaats van vergadering

Een algemene vergadering wordt gehouden In de plaats waar de vennootschap statutair is gevestigd.

- Artikel 8.3 Oproeping

1. Het bestuur, ledere aandeelhouder en iedere andere vergadergerechtigde is bevoegd een algemene vergadering bijeen te roepen.

2. De oproeping vindt plaats door middel van oproepingsbrieven gericht aan de adressen van de aandeelhouders en overige vergadergerechtigden, zoals deze zijn vermeld in het register van de vennootschap. De oproeping vindt plaats op een termijn van ten minste acht dagen, de dag van oproeping en die van de vergadering niet meegerekend. Ais een aandeelhouder of een andere vergadergerechtigde hiermee instemt, kan de oproeping plaatsvinden door een lange elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het adres dat door de aandeelhouder respectievelijk andere vergadergerechtigde voor dit doel aan de vennootschap bekend is gemaakt. De oproeping vermeldt de te behandelen onderwerpen.

- Artikel 8.4 Bijwonen; woord voeren; stemrecht; adviesrecht

1. ledere vergadergerechtigde is bevoegd de algemene vergadering de algemene vergadering bij te wonen en daarin het woord te voeren.

2. ledere aandeelhouder en iedere vruchtgebruiker en pandhouder met stemrecht Is bevoegd in de algemene vergadering stemrecht uit te oefenen, onverminderd het bepaalde in artikel 2:228 lid 6 Burgerlijk Wetboek.

3. Bestuurders hebben het recht de vergadering bij te wonen en hebben ais zodanig een raadgevende stem.

4. De in de voorafgaande leden vermelde bevoegdheden kunnen ook door middel van een elektronisch communicatiemiddel worden uitgeoefend, op voorwaarde dat wordt voldaan aan het bepaalde in artikel 2:227a lid 2 Burgerlijk Wetboek. Het bestuur kan voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel. Deze voorwaarden worden bij de oproeping bekend gemaakt.

5. De vergaderrechten en het stemrecht kunnen worden uitgeoefend door een schriftelijk gevolmachtigde. Aan de eis van schriftelijkheid van de volmacht wordt voldaan ais de volmacht elektronisch is vastgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Artikel 8.5 Voorzitterschap en notulen

De algemene vergadering voorziet zelf in haar leiding.

Tenzij een notarieel proces-verbaal wordt opgemaakt, worden van het verhandelde in elke algemene vergadering notulen gehouden door een secretaris die door de voorzitter wordt aangewezen. De voorzitter kan ook zichzelf daartoe aanwijzen. De notulen worden vastgesteld door de voorzitter en secretaris en ais blijk daarvan door hen ondertekend.

- Artikel 8.6 Besluitvorming

1. Elk aandeel geeft recht op het uitbrengen van één stem.

2. Alle besluiten worden bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen.

3. Staken de stemmen bij verkiezing van personen, dan beslist het lot Staken de stemmen bij een andere stemming dan is het voorstel verworpen.

4. Voor een aandeel dat toebehoort aan de vennootschap of aan een dochtermaatschappij daarvan, kan in de algemene vergadering geen stem worden uitgebracht.

5. Blanco stemmen, nietige stemmen en stemonthoudingen gelden niet ais uitgebrachte stemmen.

- Artikel 8.7 Besluitvorming buiten vergadering

Besluitvorming van aandeelhouders kan op andere wijze dan in een vergadering geschieden, mits alle vergadergerechtigden vooraf schriftelijk met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd. De instemming kan langs elektronische weg plaatsvinden. De stemmen worden schriftelijk uitgebracht. De stemmen kunnen ook langs elektronische weg worden uitgebracht. Aan het vereiste van schrifteleheid van de stemmen wordt ook voldaan als het besluit - onder vermeiding van de wijze waarop leder van de aandeelhouders heeft gestemd - schriftelijk of elektronisch is vastgelegd.

De bestuurders worden voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid gesteld om advies ult te brengen.

ª% Beslissing tot de opening van een bijkantoor! vaste inrichting In België, genaamd Rotam Beigium;

Vaststelling van de werkzaamheden en de vestigingsplaats;

- Tijdstip van opening van de vaste inrichting;

- Vaststelling van de benoeming van de vertegenwoordiger van de vaste inrichting en bepaling van de bevoegdheden;

- Vaststelling van de afsluitdatum van de boekhouding van het bijkantoor / vaste inrichting.

De Raad van Bestuur heeft de agendapunten behandeld en heeft volgende beslissingen genomen:

1. De Raad van Bestuur heeft beslist tot opening van een bijkantoor I vaste inrichting in België van de vennootschap ROTAM SERVICES B.V. , Buitenlandse vennootschap naar Nederlands Recht. Dit Belgisch filiaal Is genaamd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voos-g/chaude?' "aan het belgisch *atsbiad

ROTAM BELGIUM. Deze vaste inrichting wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

2. De vestigingsplaats van de vaste inrichting zal zijn te 2030 Antwerpen- Haven 403 - industrieweg 11.

De werkzaamheden van de vaste Inrichting Rotam Belgium zullen zijn:

- het onderhouden en repareren van schepen en andere (metalen) constructies, alsmede de bouw van stellingen en steigers In de breedste zin van het woord.

3. Als tijdstip van opening van het bijkantoor wordt vooropgesteld: 20 juni 2014.

4. De Raad van Bestuur beslist tot benoeming van de wettelijke vertegenwoordiger van de vaste inrichting: de vennootschap CSC CONSTRUCTION AND MANAGEMENT Gewone Commanditaire Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne - Jozef Verbovenlei 73- bus 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en beherend vennoot, de heer Glenn Jeffry J. DIEUS CSC CONSTRUCTION AND MANAGEMENT Comm. V stelt de heer Glenn Diells, geboren op 08 maart 1974 en wonende te BelgIë -2100 Deurne Jozef Verbovenlei 73- bus 1, op fulltime basis beschikbaar voor het voeren van het management In naam van de opdrachtgever. De afspraken, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn vastgelegd In een managementovereenkomst met als bijlage het reglement Rotam Belgium. Hij kan de vaste inrichting vertegenwoordigen tot een bedrag van 25.000 EURO en kan alle

contracten en overeenkomsten met klanten, leveranciers, personeel en de Belgische overheden en de Fiscale Administraties afsluiten en ondertekenen. Boven dit bedrag is de machtiging van een bestuurder van de vennootschap Rotam Services B.V. nodig.

5. De Raad van Bestuur beslist om de eerste afsluitdatum van de vaste inrichting Rotam Belgium te laten plaatsvinden op 31 december 2014.

Voor eensluidend uittreksel

CSC Construction and Management Gewone Commanditaire Vennootschap wettelijk vertegenwoordiger met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Glenn Dielis

Tegelijk neergelegde stukken

Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel Rotam Services B.V.

Bijzonder Verslag van de Raad van Bestuur met betrekking tot de beslissing tot het openen van een

bijkantoor/vaste inrichting in België, genaamd Rotam Belgium

Statuten Rotam Services B.V.

Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel Post Braspenning Beheer B.V.

Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel Braspenning Sterren beheer B.V.

Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel Armaaristo Holding B.V.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Ftecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROTAM SERVICES B.V.

Adresse
INDUSTRIEWEG 11, HAVEN 403 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande