ROV DIVING INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROV DIVING INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.885.127

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 15.07.2013 13298-0167-013
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.08.2012 12364-0572-013
11/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 85 5 8364c23'

Benaming : ROV Diving International

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 60

2970 Schilde

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 26 april 2011, blijkt dat een vennootschap'

werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "ROV:

! Diving International".

-ZETEL: 2970 Schilde, Prins Boudewijnlaan 60, RPR Antwerpen.

-DOEL: '

De vennootschap heeft als doel:

Het uitvoeren van allerhande managementactiviteiten.

- De adviesverlening aan, en ondersteuning van bedrijven.

- Het adviseren en uitvoeren van algemene ondememingsstrategieën.

- Het uitvoeren van werkzaamheden met, het besturen en het herstellen van ROV's (Remotely Operatedj:

Vehicles).

Het geven van allerhande opleidingen.

- De aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur van alle roerende goederen.

- Het aankopen en verhuren van rollend materieel. ;

- De aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur van allerhande wapens. De aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur van reddingsboten/boten.

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen of ondememingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het`; oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen:; aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de=; opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij=; mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden, zonder dat deze;; verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile roerende en onroerende, commerciële, industriële en:j financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen;; ;i nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich

voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. ;: _=. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking;, :; ervan te bevorderen.

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

_; -KAPITAAL: vijftigduizend (50.000) euro, volledig geplaatst en volstort. Het is verdeeld in honderd (100);;

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld door de beide oprichters:

1. De heer RAMOS Olivier, geboren te Antwerpen-Wilrijk op zeventien juli negentienhonderd;; negenenzeventig, wonende te 2970 Schilde, Prins Boudewijnlaan 60, tot beloop van 25.000 euro, ter;; ii vergoeding waarvan 50 aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw SMET Abigail Rosette Irène, geboren te Antwerpen op negenentwintig augustus!: :: negentienhonderd vijfenzeventig, gekend bij het rijksregister onder nummer 75.08.29-256.20, wonend te 2970;. Schilde, Prins Boudewijnlaan 60, tot beloop van 25.000 euro, ter vergoeding waarvan 50 aandelen worden:: toegekend.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ê 50.000 werd gestort op een bijzondere:, :: rekening bij KBC Bank, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden;;

I '---- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111181111111

*11070980*

1 bel ai Be Sta

Nenr> rie assi e i fie van de

Rechtbank van Kr,,GpnandLl r twerpef

OP

De Griffier.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Tot eerste niet statutaire zaakvoerder wordt/worden benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn : voornoemde heer RAMOS Olivier.:

Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd uitgeoefend worden.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Moet elk jaar warden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2011.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST: Van de winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

- BIJZONDERE VOLMACHT: Ais bijzondere volmachtdragers, die ieder afzonderlijk kunnen optreden, worden aangesteld:

1. de vennootschap 'Fiduciaire Boehme & Anthoon BVBA', te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht wordt verleend, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

2. Ad-Ministerie bvba, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, aan wie de macht wordt verleend, met recht van in de plaatssteling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

door- . bc cudeg abn het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0835.885.127

Benaming

(voluit) : ROV Diving International

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 60 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bijkomende zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 maart 2015 blijkt;

De vergadering beslist om Mevr. Abigail Smet, wonende te Prins Boudewijnlaan 60, 2970 Schilde te benoemen tot bijkomende zaakvoerder met ingang van 1 mei 2015.

Ramos Olivier

Zaakvoerder

Mod Word 11,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel  1 AntweroetrT --

2 3 APR. 2615

afdeling Antwerpen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ROV DIVING INTERNATIONAL

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 60 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande