RS TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RS TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.481.047

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0594-016
29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.04.2013, NGL 25.04.2013 13097-0236-015
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 08.12.2011, NGL 12.12.2011 11633-0405-014
31/10/2011
ÿþ"

Mod 2.1

AMI` 53-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD te- GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Atdeiing E n. 2ge) _

op: 18 OKT. 2011

Griffie De griffier,

1

1

111

d

*11165061*

Ondernemingsnr : 0883.481.047.

Benaming

(voluit) RS TRANS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8420 De Haan, Ringlaan-Zuid 170

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (INBRENG IN NATURA) -

STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig september twee duizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op drie oktober daarna boek 5/159 blad 37 vak 17, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelycnk, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte. Aansprakelijheid RS TRANS gevestigd te 8420 De Haan, Ringlaan-Zuid 170, opgericht bij akte verleden voor; ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zeven september, tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig september, daarna onder het (referte)nummer 06145901 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna. omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie: verstrekte vergoeding(en) aangezien iedere aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te. hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van BVBA RS TRANS bestaat uit de inbreng van twee schurdvorderingen op naam van de heer Louis Germain Schalley enerzijds en mevrouw Nicole Dassonville' anderzijds, ten bedrage van respectievelijk EUR 130.000,00 en EUR 28.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid met voorbehoud voor een creditbedrag van EUR 9.000 van de rekening-courant van de

minderheidsaandeelhouder waarvoor geen onderliggend document meer beschikbaar was. De

schuldvorderingen in rekening-courant worden ingebracht aan nominale waarde. Gelet op het feit dat de inbrengers tevens de aandeel-houders zijn, is dit aanvaardbaar ;

3.de vennootschap zich vóór de inbreng in de situatie zoals voorzien in de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen bevindt. Wij kunnen ons niet uitspre-ken over de getrouwheid van het eigen vermogen vóór de kapitaalverhoging aangezien we ons niet kunnen uitspreken over de volledigheid van de schulden en over de waardering van de vorderingen en overlopende activa. Dit is geen beletsel voor de kapitaalverhoging.

4.de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfs-economisch, verantwoord zijn. De inbrengers doen volledig afstand van een als te-genprestatie verstrekte vergoeding. Hierbij worden aldus geen nieuwe aandelen uit-gegeven. De vergoeding van de inbreng bestaat feitelijk uit een stijging van de frac-tiewaarde per aandeel. Aangezien de inbreng door de beide inbrengers in dezelfde verhouding gebeurt als hun huidig aandelenbezit zijn er geen benadeelde partijen zodat dit aanvaardbaar is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Antwerpen, 21 september 2011

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voor-behquden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door

(getekend) Danny de Jonge

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERMEERDERING.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd achtenvijftig duizend euro (¬ 158.000,00) om

het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot honderd zesenzeventig duizend

zeshonderd euro (¬ 176.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van twee

zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen (onder de vorm van rekening courant) ten laste van de

vennootschap.

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

TUSSENKOMST.

Zijn hier tussengekomen:

1. De heer Louis Schalley, voornoemde vennoot sub 1., hier aanwezig, en

2. Mevrouw Nicole Dassonville, voornoemde vennoot sub 2., vertegenwoordigd zoals gezegd,

die beiden, na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben en op de

hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

Alle leden van de algemene vergadering stellen vast en verzoeken mij, instrumenterende notaris, bij

onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd zesenzeventig duizend

zeshonderd euro (¬ 176.600,00) en is/blijft vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist artikel 5.a van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te

brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 176.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van honderd zeventig duizend vierhonderd euro (¬ 170.400,00).

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, na een aanmaning acht dagen te voren bij aangetekende brief betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend op tien ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

( )

LI

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Boekhoudkantoor Cuypers BVBA te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (inbreng in natura), statutenwijziging(en), volmacht, historiek met coordinatie der statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 08.03.2011 11056-0335-014
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 09.03.2010 10065-0397-014
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 02.04.2009 09104-0063-014
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 03.03.2008 08063-0200-015
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.03.2017, NGL 14.03.2017 17063-0116-015

Coordonnées
RS TRANS

Adresse
STEENWEG OP MOL 176, BUS 3 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande