RTR TYRE MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RTR TYRE MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.207.997

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14537-0262-014
31/10/2014
ÿþing

Klad Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van-de Rechtbank

van baophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

22 OKT. 2074 Griffie

I II

.,

Ondernemingsnr : 0448207997

Benaming

(voluit) : RTR TYRE MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: KOOLKAAI 6, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERMINDERING  AANPASSING STATUTEN  VASTSTELLING VERVALLEN MANDAAT BESTUURDER

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de dertiende oktober, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RTR Tyre Management", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0448.207.997 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: s

De vergadering bespreekt het bijzonder verslag van de raad van bestuur, motiverend en toelichtend het voorstel tot kapi-taalvermindering.

TWEEDE BESLUIT:

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderdzeventigduizend euro om het te brengen van zeshonderdtachtigduizend euro op viffhonderdentienduizend euro;

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalvermindering is te verwezenlijken door terugbe-ita-ling aan de aandeelhouders van duizend achthonderd en acht euro éénenvijftig cent (afgerond) per aandeel, mits naleving van de bepalin-igen van de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen, derwijze dat de terugbetaling slechts zal kunnen verwezen-ilijkt worden twee maand na de publicatie van onderhanvig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap.

De kapitaalvermindering en terugbetaling dienen uitsluitend geïmputeerd te worden op het werke-ilijk ge-istort kapi-itaal.

Derhalve dient de voorgestelde kapitaalvermindering te ge-schieden "vrij van belasting" overeenkomstig de bepalingen van artikel 209 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De raad van bestuur wordt gelast met de pralritische uftvoe-'ring van de - kapitaalvermindering, door vermelding in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt: - in artikel 5 : vervanging van "zeshonderdtachtigduizend" door "vijfhonderdentienduizend". VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat het mandaat als bestuurder van de naamloze vennootschap ROBERT BEHEER (RPR 0428.995.168) met als vaste vertegenwoordiger ROBERT Frank, voornoemd, vervallen is op 18 juni 2013 tengevolge van de ontbinding en sluiting van gezegde vennootschap ROBERT BEHEER.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Pieter Wielemans, wonende te Merksem, Houthulststraat 144 A, aan wie de macht wordt verleend om aile verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôbr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

,

.., , el.

e. A

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 31.08.2012 12552-0291-017
29/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IVI IHhlJIO 1IVIII1 II1IN

behouden *12047456*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neerm[eold télr griffie van de

Rechtbank we 11;onneaars3'ei tel t'.nhr;erpen

ap ~

` ~ ~ 1~r~~-~-

Ondernemingsar : 0448207997

Benaming

(voluit) : RTR TYRE MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOOLKAAI 6, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, de zevende februari, voor Meester Hans De Decker, notaris te Brasschaat, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Chris Colis, nota-iris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RTR Tyre Management" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaal 6, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0448.207.997 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met tweehonderdduizend euro om het te

brengen van vlerhonderdtachtlgduizend euro op zeshonderdtachtigduizend euro, door uitgifte van zestien nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van hetzelfde type, en van dezelfde rechten en voordelen genietend als de bestaande aandelen, en deelnemend in de resultaten vanaf heden.

de aandelen zullen in geld ingeschreven moeten worden aan de prijs van twaalfduizend vijfhonderd euro per aandeel, en zullen moeten worden volstort ten betope van minstens één/vierde.

TWEEDE BESLUIT:

De raad van bestuur stelt voor, teneinde de inschrijving op alle nieuwe aandelen door een nieuwe aandeelhouder mogelijk te maken:

ofwel het voorkeurrecht op te heffen in diens voordeel;

ofwel dienen de niet inschrijvende aandeelhouders te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op de nieuwe aan-'de-+Ien, In verhouding tot het getal aandelen in hun bezit;

in het eerste geval stelt de vergadering de raad van bestuur vrij om vooriegging te doen van het verslag van de bedrijfsrevisor, en het bijzonder verslag van de raad van bestuur aangaande de eventuele geplande opheffing van het voorkeur-'recht.

Hierna besluiten de niet-inschrijvende aandeelhouders uitdrukke-+lijk te verza-'kon aan hun vo_ orkeurrecht tot in-schrij'ving op de nieuwe aandelen in verhouding tot

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

het getal aande-'len in hun bezit, in voordeel van een nieuwe aandeelhouder.

DERDE BESLUIT;

tussenkomst  Inbreng

ingevolge het recht hem toegekend in voorgaand besluit komt alhier tussen teneinde in te schrijven op alle zestien nieuwe aandeden, tegen de prijs van twaalfduizend vijfhonderd euro per aandeel, en die deze aandelen volledig volmstort :

De inschrijver verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de inschrijvingsprijs.

De volstorting van de nieuwe aandelen, belopend de som van tweehonderdduizend euro, werd verricht op een bij-zondere reke-'ning ten name van de vennootschap, bij de KBC zoals blijkt uit het aan ons, notaris overhandigde bankattest, afgeleverd op 7 februari 2012.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op alle zestien nieuwe aandelen tegen de prijs van twaalfduizend vijfhonderd euro per aandeel, en de volledige volstorting ervan, de ka'pihtaalverho'ging daadwerkelijk Is verwezenlijkt, en de ven-'noot-'schap vanaf heden over de bijkomende som van tweehonderdduizend euro beschikt.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten in verband met de kapitaalverhoging als volgt:

nieuwe tekst van artikel 5 :

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshon-derdtachtigduizend euro, verdeeld In vierennegentig aandelen zonder nominale waarde."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van lndeplaats stelling aan Pieter Wielemans, wonende te Merksem, Houthulststraat 144 A, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt ver registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Hans De Decker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het 8olgisch Staatsblad

flijragen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/01/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a. A

REc kokf

`~!

KC3aPHANDE;.

0 6 -01- 2012

ANTWERPEN

Gei4fie

+12017229

Ondernemingsar : Benaming 0448.207.997

(voluit) : RTR TYRE MANAGEMENT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOOLKAAI 6, 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de achtentwintigste december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RTR Tyre Management" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0448.207.997 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de aandelen aan toonder zodat ze op naam zullen zijn of gedematerialiseerd.

De comparant verklaart dat de aandelen de facto reeds waren ingeschreven in een register van aandelen, en legt dit register voor, aan ons, notaris, hetgeen door ons, notaris, wordt bevestigd.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de bepalingen in de statuten die eveneens verband houden met de vorm van de aandelen, als volgt :

- nieuwe tekst van artikel 10 :

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet.

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan Iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

- nieuwe tekst van artikel 30 :

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geelst worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Op de kaatste blz. van uik t:3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vddr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Stemblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011
ÿþ Mc.:1 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

MOI I

*11175405*











.,

0 9 NaV

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

0448.207.997

RTR TYRE MANAGEMENT

Naamloze vennootschap

Koolkaai 6, 2000 Antwerpen, België

Verlenging mandaten

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 30 juni 2011 blijkt dat de mandaten van alle

bestuurders met zes jaar werden verlengd tot na de gewone algemene vergadering van 2017.

Het gaat om:

- Robert Beheer nv (8E 0428.995.168), Koolkaai 6, 2000 Antwerpen

vertegenwoordigd door de heer Frank Robert, Hofse Velden 2a, 2970 Schilde

- Frank Robert, Hofse Velden 2a, 2970 Schilde

de heer Frank Robert is tevens gedelegeerd bestuurder

- Karine Van regemortel, Hofse Velden 2a, 2970 Schilde

Voor eensluidend afschrift

Frank Robert

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11536-0052-017
11/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II* I1110 6I6I5I5" II

behouctsn

aan iet

Belgisch Staztabi_d





Onderner;tingsnr : 0448207997

Beriariiing

tvoluit) : RTR TYRE MANAGEMENT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOOLKAAI 6, 2000 ANTWERPEN

Ondereer aCCe : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de tweeëntwintigste juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RTR Tyre Management" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaai 6, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0448.207.997 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met honderdduizend euro om het te brengen van driehonderdtachtigduizend euro op vierhonderdtachtigduizend euro, zonder creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen;

er zal in geld worden ingeschreven op de gezegde kapitaalverhoging door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit; de kapitaalverhoging zal volledig volstort worden.

Tussenkomst  Inbreng:

Onmiddellijk hebben de comparanten, vertegenwoordigd als gezegd, verklaard In te schrijven op de gezegde kapitaalverhoging in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit;

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op deze vergadering erkennen dat voormelde kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De volstorting ten bedrage van honderdduizend euro werd verricht op een bij-izondere reke-ining ten name van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ons, notaris, overhandigde bankattest.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de ka-'pi-'taalverho-'ging van honderdduizend euro daadwerkelijk is verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus werd gebracht op vierhonderd-tachtigduizend euro.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten in verband met het kapitaal als volgt:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ncergelee ter grifks van de bekL----'.

'44-À Qe' r'x C-

2 9 JUNI 28tl

Gr¢Çvte

i t

Vbor-

behouden aan het Belgisch

Stblad

- in artikel 5 : vervanging van het woord "driehonderdtachtigduizend" door "vierhonderdtachtig-duizend".

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Pieter Wielemans, wonende te Merksem, Houthuiststraat 144 A, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontiedend uittreksel, uitgereikt vbbr registratie, enkel om te dienen voor neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coordinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.07.2010 10394-0218-017
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 21.08.2009 09629-0335-017
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08663-0380-027
20/03/2007 : AN292533
08/09/2006 : AN292533
10/01/2006 : AN292533
30/11/2005 : AN292533
03/10/2005 : AN292533
04/11/2004 : AN292533
30/07/2015
ÿþa

Mod POF 11.1

f kift ,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL

23  ~p B. LGiSCH S

Rochtbonk van koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koolkaai 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 3010412015

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot bestuurder de vennootschap Robert NV (ondernemingsnummer 0432.938,417) met maatschappelijke zetel

} Vosseschijnstraat 11, 2030 Antwerpen en vertegenwoordigd door de heer Frank Robert, Hofse Velden 2 A - 2970 Schilde, dit met ingang van 01/05/2015. Het mandaat is bezoldigd.

Frank Robert

Gedelegeerd bestuurder

: 0448.207.997

Rtr Tyre Management

~S^

afdeling Antwerpen

Criffic

t 5 JULI 2015

Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dè ins lrùmënterendé notaris,hëtzij van de persó(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2004 : AN292533
08/01/2004 : AN292533
07/01/2004 : AN292533
08/01/2003 : AN292533
20/09/2001 : AN292533
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 02.12.2015 15680-0287-014
13/02/1999 : AN292533
17/06/1998 : AN292533
01/01/1997 : AN292533
01/01/1996 : AN292533
01/01/1995 : AN292533
01/05/1993 : AN292533
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0496-017

Coordonnées
RTR TYRE MANAGEMENT

Adresse
KOOLKAAI 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande