RUBECON

Société en commandite simple


Dénomination : RUBECON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 597.905.327

Publication

16/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15302871*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

12-02-2015

Griffie

0597905327

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

RUBECON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Tongeren op 8 februari 2015 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door:

1. de heer Wim Rubens, geboren Tongeren 23 augustus 1976, wonende te 2880 Bornem, Puursesteenweg 149 Bus A1 en 2. de heer Dirk Rubens, geboren te Tongeren 20 December 1965, wonende te 4367 Crisnée, rue Jean Stassart 25.

1.Naam: RUBECON

2.Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

3.Zetel : Puursesteenweg 149 bus A1 te 2880 Bornem

4.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op vlak van verbeteren, organisatie en beheer van bedrijfs- en overheidsprocessen;

" Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard; adviesverlening rond verkoop, marketing en marketing communicatie; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon; strategien in bedrijfs- en financiëel beheer; fusies en bedrijfsovernames; tax management; risico management, change management, compliance management, programma management, performance management, project management; implementatie en systeembeheer; klantenbeheer, marketing en verkoop; produktstrategie; innovatie en ontwikkeling; produktie, integraal ketenbeheer; logistiek; personeelsbeheer, opleiding en ontwikkeling; mentoring- en coachingprogrammas; IT strategie en beheer;

" Het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord;

" Het maken van studies van diverse aard;

" Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welk wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

" De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

De statuten luiden als volgt:

(verkort) :

Puursesteenweg(BOR) 149 Bus A1

2880 Bornem

Oprichting

Gewone commanditaire vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

" Het in de meest ruime zin optreden als tussenpersoon of volmachtdrager.

" Het beheer van activa in de ruimste zin van het woord, waaronder de aan- en verkoop, de exploitatie, het huren en verhuren en het ter beschikking stellen aan de vennoten, al dan niet tegen geldelijke vergoeding, van alle roerende en onroerende goederen, gebouwde en ongebouwde, gemeubileerde en niet-gemeubileerde onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken;

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot het beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van gelden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, en andere roerende waarden, uitgegeven of gehouden door Belgische of buitenlandse ondernemingen;

" het toestaan van leningen, kredietopeningen, voorschotten en elke andere kredietvorm onder eender welke vorm of duur aan vennootschappen of particulieren, zij kan haar aval verlenen, zich borg stellen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositokassen, houders van deposito s op korte termijn, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap kan deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard en alle verbintenissen aangaan.

Kortom zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen of te vergemakkelijken.

5.Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

6. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.550. Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A met betrekking tot de enige gecommanditeerde vennoot vertegenwoordigt een geplaatst kapitaal van ¬ 18.544,00, en is op heden volstort ten bedrage van ¬ 3.090,67. Deelneming B, met betrekking tot de enige stille vennoot, vertegenwoordigt een geplaatst kapitaal van ¬ 6,00 en is op heden volstort ten bedrage van ¬ 1,00. Het betreft een inbreng in geld. Te allen tijde kunnen bijkomende deelnemingen, waaraan verschillende rechten en/of verplichtingen verbonden zijn, genomen en aanvaard worden.

7. Gecommanditeerde venno(o)t(en) en stille vennoten: De vennootschap heeft één gecommanditeerde vennoot, zijnde voornoemde heer Wim Rubens, wonende te 2880 Bornem, Puursesteenweg 149 bus A1. Alle andere vennoten zijn stille vennoten.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

" Controle van de vennootschap

" Stemrecht op de algemene vergadering

8. Aansprakelijkheid van de vennoten: de stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van het bedrag van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal. De gecommanditeerde vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

9.Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer Wim Rubens, voornoemd. Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De statutaire zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hieronder verder bepaald. De zaakvoerders moeten geen vennoten zijn. De benoeming van de zaakvoerders moet door de algemene vergadering van vennoten goedgekeurd worden. Indien de gecommanditeerde vennoot of één van de zaakvoerders een rechtspersoon is, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen.

De stille vennoot(oten) kan/kunnen niet, zelfs niet middels een machtiging van de vennootschap of een volmacht, enige bestuurs- of vertegenwoordigingstaak verrichten namens de vennootschap. In principe, is elke zaakvoerder individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelingen waarvoor volgens de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. De stille vennoot beschikt niet over een vetorecht inzake de beslissingen genomen of die genomen zullen worden door de zaakvoerder(s).

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de zaakvoerder(s) kunnen worden bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van vennoten.

Elke zaakvoerder beschikt individueel over de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid. (art. 11) De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De door de algemene vergadering benoemde zaakvoerder(s) kan (/kunnen) in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap en zijn/haar (/hun) beslissingen verbinden enkel de vennootschap.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en heeft het recht op informatie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

10. Algemene vergadering

De algemene vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om 9 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten plaatsvinden op de daaropvolgende werkdag. De algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld, vertegenwoordigt alle stille vennoten en de gecommanditeerde venno(o)t(en). Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben. Elke vennoot heeft op de algemene vergadering een hoeveelheid stemmen in evenredigheid met het aandeel van zijn deelneming in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik.

De beslissingen genomen door de geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten verbinden alle vennoten, zelfs diegenen die niet vertegenwoordigd waren of die een negatieve stem hebben uitgebracht.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering van vennoten door een bijzonder gevolmachtigde. Elke vennoot of bijzonder gevolmachtigde kan slechts één (mede)vennoot vertegenwoordigen op een algemene vergadering.De statutaire zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoot die de vergadering bijeenroept, kan de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats en binnen de termijnen bepaald in de oproepingsbrief. Elke algemene vergadering van vennoten wordt voorgezeten door de gecommanditeerde vennoot.

11. Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van het jaar.

12. Winstverdeling:

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Ieder jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten de bestemming van het resultaat vaststellen.

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren op de overgedragen winsten of de beschikbare reserves van de vennootschap. Aan de (statutaire) zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot, wordt de bevoegdheid verleend om te beslissen tot de uitkering van interim-dividenden uit de winsten van het lopende boekjaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

1° Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging oprichtingsakte bij de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

2° Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3° Overname verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de

vennootschap alle verbintenissen vanaf 1 december 2014 door één van hen aangegaan in naam en

voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting bekrachtigt en alle verbintenissen en

verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

4° Zaakvoerder

De voornoemde statutaire zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn

door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat wordt bezoldigd.

5° Kosten

Tenslotte verklaren de oprichters dat de kosten en uitgaven die ten laste van de vennootschap vallen

hoofdens haar oprichting bij benadering 750 euro bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove

Coordonnées
RUBECON

Adresse
PUURSESTEENWEG 149, BUS A1 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande