RUDI KORTLEVEN SERVICES, AFGEKORT : R.K.S.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RUDI KORTLEVEN SERVICES, AFGEKORT : R.K.S.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.305.679

Publication

08/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwercen

2 7 NOV. 2014

afdqrejea,verpen

111111111118111,1j1111111k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr 0848.305.679

Benaming

(voluit) : RUDI KORTLEVEN SERVICES

(verkort) : R.K.S.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Nieuwstraat 40 bus 2 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 oktober 2014, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf, 01/10/2014 te verplaatsen van Nieuwstraat 40 bus 2 te 2910 Essen naar Smoutakker 61 GLVL te 2940 $tabroek.

De vergadering verleent aan coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 3311, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Kortieven Rudi

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris. hetzij van da perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012
ÿþ Word 11.1

Ztr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelecd ter griffle. van do Rechtbank

3n AUG 101

Griffie

Vc behc aar 11 IM 11111111111111

Staal 1=15245~~~~











Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoadanigheid van de Inmmmanteendonntana hetzij van de perso(o)n(en bevoegddtrechtspersoon ten aanzie van derde te vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandtekening.

g(! ~~~~~~

Ondernmm' : ,~ ^~~~~~ ~~ 9Ç3)

~ °

Benaming

(voluit) RUDI KORTLEVEN SERVICES

(verkort) : R.K.S.

Rechtsvorm Vennootschap onÓorFirnme

Zetel NIEUWSTRAAT 40 BUS 2 - 2910 ESSEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en twaalf, op negentie juli.

IS BESLOTEN DOOR COMPARANTEN

1.De heer Kortleven Rudi, geboren te Wilrijk op 1 november negentienhonderd éénenzeventig, I.K. nummer 691-1553872-34, gekend in het rijksregister onder nummer 71.11.O1'403.17, wettelijk gescheiden, wonende te 2940 Stabroek, Plantiniaan 90.

2.Mevrouw Lambrechts Ellen, nummer

590-7588855-86\ gekend in het rijksregister onder nummer 75.06.11-382.32, ongehuwd, wonende te 2910 Essen, Nieuwstraat 40/2.

Hierna kortweg "de genoemd

De comparanten-oprichters sub 1 en 2 verklaren een vennootschap onder firma op te richten onde de benaming "Rudi Kortleven Services" (afgekort R.%.8.) met zetel te 2910 Essen, Nieuwstraat 40/2, die zal beheerst worden door de navolgende statuten.

INBRENG IN SPECIEN.

De comparanten-oprichters verklaren in de vennootschap gezamenlijk in te brengen: tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 E), volledig volstort, Een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 E) werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, onder nummer 363-107515850 bij ING Bank, geopend op naam van de vennootschap onder firma in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde financiële instelling, bewils dat als bijiage aan onderhavig document wordt gehecht.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 ¬ ) en is elk aandeel volledig volstort.

ln vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend:

1.Negenennegentig (99) aandelen aan de heer Kortieven Rudi, voornoemd.

2.Eén (1) aandeel aan mevrouw Lambrechts Ellen, voornoemd.

FINANCIEEL PLAN.

Voor het verlijde van de oprichtingsakte hebben de een financie plan

opgemaakt, door hen ondertekend en gedateerd op heden.

Hierin verantwoorden zij het kapitaal van de op te richten vennootschap. Dit stuk wordt aan onderhavige

oprichtingsakte gehecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten-oprichters stellen thans de statuten van de zojuist opgerichte vennootschap op als volgt:

STATUTEN

NAAM DUUR ZETEL DOEL

HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. VORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

De vennootschap draagt de naam "Rudi Kortleven Services" (afgekort R.K.S.).

Deze benaming wordt steeds gebruikt met vermelding van de vennootschapsvorm. De vennootschapsvorm kan afgekort worden.

In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vennootschap onder firma" of de afkorting 'V.O.F.". Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het woord "Rechtspersonenregister" of "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft alsmede haar verschillende inschrijvingsnummers.

Artikel 2.- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 2910 Essen, Nieuwstraat 40/2.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders worden overgebracht waar ook in Bélgië, mits

naleving van de taalwetgeving.

Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt middels publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

DInvoer en uitvoer, inkoop en verkoop, groot- en kleinhandel in, verhuur van, handelsbemiddeling in, nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, caravans, enz.

ODe handel in auto-onderdelen en  accessoires.

©Het verstrekKen van aile diensten en prestaties in verband met het onderhoud en de herstelling van auto's en motorrijwielen, onder andere carrosseriewerken (inclusief spuiten en verven), installatie van onderdelen en accessoires, revisie van automotoren, gewone onderhoud van auto's, en dit alles in de meest ruime zin van het woord, zonder enige beperking.

Oliet slepen van auto's en de hulpverlening bij pech op de weg.

LiNationaal en Internationaal vervoer van goederen en personen, onder allerlei vorm, zowel over zee, te land ais In de lucht.

OHet verstrekKen van alle diensten en prestaties in verband met de reiniging en de industriële schoonmaak van alle gebouwen, constructies, gevels, daken, ramen, ruimten en terreinen.

OGevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

bHet vervaardigen van metalen constructiewerken; laswerken.

ODe productie, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel, ambulente handel, handel via het internet of via andere kanalen, aankoop en verkoop van en in alle mogelijke handelswaren en  goederen waarvoor geen bijzondere vergunningen vereist zijn, en dit in de meest ruime zin van het woord.

EHet organiseren van evenementen, workshops, seminaries.

OHet verplegen van zieken aan huis en in de beroepslokalen van de vennootschap.

OHet verkopen en verhuren van verpleegkundig materiaal en van ander materiaal uit de verzorgingssector. OVerrichten van managementdiensten in het algemeen. Geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord.

DAdvies aan bedrijven aangaande administratieve, financiële, fiscale, juridische en audittechnische aangelegenheden.

ODe vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Oliet beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals Jaarzijn; de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van aile onroerende goederen.

DDe vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende en/of onroerende goederen of andere waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

L'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Q'Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

Q' De vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

ODe vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, met ingang vanaf datum van oprichting van de vennootschap. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van een termijn van zes maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoot, gedaan per aangetekend schrijven.

HOOFDSTUK li- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikels: KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (2.500,00 E) vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Comparanten-oprichters verklaren geen andere inbreng in de vennootschap te doen dan de geldelijke inbreng zoals bovenvermeld.

Artikel 6.- REGISTER VAN AANDELEN.

De aandelen zijn van rechtswege op naam. Zij worden ingeschreven in een register van vennoten dat wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen hem toebehorende; de vermelding van de verrichte storting en, de overdrachten van delen met datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemers ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en de verkrijgers, ingeval van overgang bij overlijden.

Overdracht en overgang gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. ledere vennoot mag van het register kennis nemen.

De inschrijvingen in bedoeld register worden uitsluitend verzorgd door een daartoe aangewezen lid van de raad van bestuur/zaakvoerder, aan de hand van bewijskrachtige documenten die zijn gedateerd en ondertekend.

Indien aandelen in onverdeeldheid zijn, wordt het stemrecht opgeschort tot één enkele persoon wordt aangewezen ais eigenaar stemgerechtigde van de aandelen. Indien de rechten verbonden aan aandelen zijn opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7.- REKENING-COURANT VENNOTEN.

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen dle ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen zes en half procent per jaar (6,5 %), betaalbaar om de zes maanden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 8.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Buiten de toestemming van alle medevennoten om mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

De vennoot dle een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

HOOFDSTUK III.- ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

AFDELING 1.- Algemene vergadering,

Artikel 9.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand december om 18.30 uur

op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in december tweeduizend dertien.

Artikel 10.- OPROEPINGEN

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váór de vergadering dient te versturen. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in onderhavige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal een tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten, welke ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 11.- STEMRECHT-VERTEGENWOORDIGING.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 12. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 13.- VOORZITTER.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de secretaris en

gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

Artikel 14. ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS/COMMISSARISSEN.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld_door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te steilen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 15. BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 16. MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

AFDELING 2.- Bestuur

Artikel 17.- BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder al dan niet vennoot. Zij worden

aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK IV.- BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN.

Artikel 18.- BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar

daarna. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

op.

Artikel 19.- WINSTVERDELING EN VERGOEDINGEN.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen om een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten bij twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij .de algemene kosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 20.- KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER EN DE COMMISSARIS.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder te verlenen kwijting.

HOOFDSTUK V. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 21.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig ten honderd (50 %) van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder, voornoemd.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

De vennootschap blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overlevende zullen het deel dat aan de overledene toekomt enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zulten zij deel hebben in de winsten of In de verliezen van het lopende jaar.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar, per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 22.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de

vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 23.- INTERPRETATIE VAN DE STATUTEN.

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de comparanten-oprichters zich te willen

gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend dertien.

3. De comparanten-oprichters verklaren dat uit haar ramingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de door de wet gestelde criteria, vermeld in artikel 141 juncto 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verklaren dat er bijgevolg vooralsnog geen aanleiding bestaat om een commissaris te benoemen.

4. De zetel wordt gevestigd te 2910 Essen, Nieuwstraat 4012.

5. Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt met eenparigheid van stemmen benoemd door de comparanten-oprichters, de heer Kortteven Rudi, voornoemd, die alhier aanvaardt.

6. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden alle handelingen en verbintenissen, gesteld en aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één juli tweeduizend en twaalf, overgenomen door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan De Kegel, Vervliet & Partners BVBA, Mercatorstraat 48 A, 9100 Sint-Niklaas, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondememingsfoket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondememingsnummer.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Sint-Niklaas, datum als ten hoofde gemeld.

En na gedane voorlezing en toelichting hebben de comparanten-oprichters deze akte getekend.

'L.t. (-WU-- IV

+-0,,0,-*)1/4) °

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
RUDI KORTLEVEN SERVICES, AFGEKORT : R.K.S.

Adresse
NIEUWSTRAAT 40, BUS 2 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande