RUDOLF VERVOORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUDOLF VERVOORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.727.153

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 01.10.2014 14623-0191-013
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 05.10.2013 13621-0088-013
22/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303366*

Neergelegd

20-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846727153

Benaming (voluit): Rudolf Vervoort

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2270 Herenthout, Moerbroek 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de notulen opgemaakt door Meester Stéphane D Hollander, Notaris te Herenthout, op 18 juni 2012, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer Rudolf VERVOORT, geboren te Lier op zesentwintig januari duizend negenhonderdeenenzestig, (rijksregister nummer 610126-097-23), wonende te 2270 Herenthout, Ter Heide 19.

En

2. Mevrouw Anna GOORMANS, geboren te Lier op zeven november duizend

negenhonderdeenenzestig, (rijksregister nummer 611107-102-76), wonende te 2270 Herenthout,

Ter Heide 19.

RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «Rudolf Vervoort».

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2270 Herenthout, Moerbroek 13.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Bouwsmederij

- Metaalconstructies

- Afsluitingen

- Fabricatie van artikelen in gesmeed ijzer

- Fabricatie van artikelen uit buis- en plaatijzer voor industrieel gebruik

- Fabricatie van drijfkrachtmachines, van gereedschap en van speciale uitrusting voor metaal-en diamantnijverheid

- Schrijnwerk

- Vervaardiging van metalen deuren en vensters

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw: stalen terrasoverkoepelingen en carports, oranjerieën en veranda's , trapleuningen en balustrades in metaal en inox, metalen trappen, poorten en hekwerk

- Vervaardiging van metalen decoratieve artikelen

- Vervaardiging van verlichtingsartikelen

- Fabricatie en verwerken van metaalstukken en draaien en afwerken van onderdelen

- Zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek

- Nat lakken van metalen constructies

- Plaatsen van sanitaire inrichtingen en elektrotechnische installaties

- Deze lijst is niet beperkend

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Comparanten verklaren dat op de honderdzesentachtig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ) per stuk, als volgt:

- door de heer Rudolf VERVOORT: zesennegentig (96) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), gedeeltelijk volstort door een inbreng in geld van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00). Het niet volstort gedeelte bedraagt: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

- door mevrouw Anna GOORMANS: zesennegentig (96) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), gedeeltelijk volstort door een inbreng in geld van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00). Het niet volstort gedeelte bedraagt: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste september van elk jaar, om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen (of: van de uitgebrachte stemmen).

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVES:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar gaat in de dag vanaf 1 juli 2012 en wordt afgesloten op 31 maart 2013. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de 1ste september van het jaar 2013.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder(s) voor een onbepaalde duur:

De heer Rudolf VERVOORT, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van zijn functie zou beletten.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen vanaf heden door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHT

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Matheussen & Co, te 2270 Herenthout, Vonckstraat 37, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te

Luik B - Vervolg

ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: afschrift akte.

Notaris Stéphane D Hollander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 23.09.2015 15595-0213-013

Coordonnées
RUDOLF VERVOORT

Adresse
MOERBROEK 13 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande