RUN4FUN CANICROSS TEAM, AFGEKORT : R4F

Association sans but lucratif


Dénomination : RUN4FUN CANICROSS TEAM, AFGEKORT : R4F
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 845.799.913

Publication

22/05/2012
ÿþMOD 2.2

.i"I = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter gri

Neer+elegcf ter griffie van dry

T1 CHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 MEI 2012

TURNHOUT

nri Griffier,

II

" izoszsaa*

Ondememingsnr: o e 5-. ' 99. g/3

Benaming

(voluit) Run4Fun Canicross Team

(verkort) : R4F

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gasthuisheide 36, 2440 Geel

Onderwerp akte

De ondergetekenden:

1° Hendrickx Marcel A.M., Donk 25 te 2310 Rijkevorsel

2° Rusch Sven, Kapelstraat 102 te 2490 Balen

3° Leysen Kristine JA, Weidestraat 34 te 2450 Meerhout

4° Peetermans Mike, Gasthuisheide 36 te 2440 Geel

zijn overeengekomen op vrijdag 27 april 2012, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk "Run4Fun Canicross Team vzw" op te lichten waarvan de statuten als volgt luiden:

TITEL 1.-- Naam, Zetel, Doel, Duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Run4Fun Canicross Team vzw", afgekort: "R4F vzw".

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Heden' is hij gevestigd te Gasthuisheide 36  2440 Geel, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout

Art 3_ De vereniging heeft tot doel het inrichten van loopwedstrijden met honden. Zij tracht haar doel onder meer te bereiken door ondersteunende activiteiten.

Art 4_ De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL 11. Leden

Art. 5. De vereniging zal minstens 4 (vier) effectieve leden tellen.

De vereniging telt effectieve en toegetreden leden. De oprichters zijn de eerste effectieve leden van de vereniging. Effectieve leden zijn personen die lid zijn van de vzw en stemrecht hebben op de algemene; vergadering. Deze Leden moeten op de algemene vergadering worden uitgenodigd en kunnen daar dus hun stem uitbrengen. Een actuele lijst van deze effectieve leden moet bijgehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vzw. Tevens wordt van alle effectieve leden een actieve participatie verwacht bij elke activiteit van de vzw, alsook aanwezigheid op de jaarlijkse algemene vergadering. Wie effectief lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail. De raad van bestuur beslist samen met de effectieve leden op de algemene vergadering over elk verzoek tot toetreding ais effectief lid. De toegetreden leden zijn personen die geen lid zijn van de vzw, maar wel deelnemen aan de activiteiten die de vzw (in dit geval de sportclub) inricht. Het gaat hierom sporters; die louter lid willen zijn van de sportclub om te sporten. Zij bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of door het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend. kunnen aanwezig zijn op de algemene vergadering, maar zullen nooit stemrecht hebben in de algemene; vergadering.

TITEL Ill. Bijdrage

Wie effectief of toegetreden lid wil worden, dient een jaarlijkse bijdrage te betalen.

Art 6. De door de effectieve leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan **" 250,00*** EURO. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de effectieve leden verschuldigde bijdrage vast.

De door de toegetreden leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan ***250,00*** EURO. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door toegetreden leden verschuldigde bijdrage vast.

Art. 7. Eik effectief lid kan te allen tijde, mits hrj/zij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij/zij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per email. Het effectief lid en/of toegetreden lid dat weigert de jaarlijkse bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen. Tot uitsluiting van een effectief lid en/of toegetreden lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met gewone meerderheid van de aanwezigen nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MaD2.2

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet of onbekwaam wordt verklaard. TITEL IV. Algemene Vergadering

Art. 8. De algemene vergadering is samengesteld uit al de effectieve leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921. leder afwezig effectief lid kan op de algemene vergadering noch een schriftelijke, noch een mondelinge volmacht geven aan een ander effectief lid. Effectieve leden die hun stem wil uitbrengen op de algemene vergadering worden verwacht persoonlijk aanwezig te zijn.

Art. 9. De algemene vergadering moet ten minste één maal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921. Alle effectieve leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen váár de vergadering. Deze schriftelijke oproeping

gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Art. 10. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de vice-voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is. De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Art. 11. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art. 12. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend. De besluiten van de algemene vergadering worden aan de leden en belanghebbende niet-leden mondeling, per e-mail of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen. Enkel op de algemene vergadering kunnen de statuten en/of het doel van de vereniging gewijzigd worden mits 2/3 meerderheid van stemmen.

TITEL V.-- Beheer, Dagelijks Bestuur

Art. 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 (drie) bestuurders, die effectief lid zijn van de vereniging. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur. Hun opdracht eindigt van rechtswege door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. ledere bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden. Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot de volgende algemene vergadering. Bestuurders wiens mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot In hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt. De raad van bestuur kiest uit zijn effectieve leden een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter, de vice-voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter, vice-voorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

Art. 14. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte, Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Art. 15. De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging, Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art. 16. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de vice-voorzitter, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem/haar vervangt. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur.

Taakomschrijving

Voorzitter: Deze leidt alle vergaderingen en regelt de volgorde van de vergadering. Hij/zij ondertekent de goedgekeurde notulen van de vergaderingen, houdt toezicht op de naleving van de bestaande reglementen en zorgt voor de handhaving der statuten. Bij staking van stemmen is zijn/haar stem doorslaggevend.

Vice Voorzitter: Heeft eveneens stemrecht in de beheerraad en helpt/ondersteunt de voorzitter, en/of vervangt de voorzitter in diens afwezigheid.

Secretaris: Deze is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen van de vereniging. Hij/zij beheert het actief en bewaard het notulenboek geparafeerd door de voorzitter. In dit boek worden alle gegevens van de vergaderingen opgenomén. Hij/zij stelt een verslag op van de vergaderingen en van de activiteiten, hij/zij houdt tevens een genummerde ledenlijst bij van alle aangesloten leden (zowel effectieve als toegetreden leden).

Penningmeester: Deze is verantwoordelijk voor aile gelden van de vereniging, voor het doen van uitgaven en het aangaan van verbintenissen. Voor de verbintenissen die een bedrag van **1250,00'** EURO te boven gaan, behoeft hij/zij een goedkeuring van de beheerraad. Hij/zij is belast met het bijhouden van het kasboek en brengt op de algemene vergadering verslag uit.

TITEL Vl. Financiële Bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mon 22

Luik B - Vervolg

Art. 17. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij het dinde van elk boekjaar

sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op.

Deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van

de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VIL Ontbinding, Vereffening

Art 18. In gevat van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan

de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art. 19. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de

vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft. Indien er verscheidene ,

zodanige verenigingen zijn, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar

goedvinden. Indien er geen zijn, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of

inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Art. 20. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken ;

inzake de verenigingen van toepassing.

TITEL VIII. Slotbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 27 april 2012, tot 31 december 2012.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te GEEL op vrijdag 27 april 2012, in 6

(zes) exemplaren waarvan 4 (vier) exemplaren, namelijk één voor elke bestuurder, waarvan één bewaard wordt

op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan er één wordt neergelegd op de Griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Oprichter 1: Hendrickx Marcel A.M. (Voorzitter), Donk 25, 2310 Rijkevorsel, Belg

Oprichter 2: Rusch Sven (Vice-Voorzitter), Kapelstraat 102, 2490 Balen, Belg

Oprichter 3: Leysen Kristine J.A. (Secretaris), Weidestraat 34, 2450 Meerhout, Belgische

Oprichter 4: Peetermans Mike (Penningmeester), Gasthuisheide 36, 2440 Geel, Belg

Opgemaakt te Geel op 27 april 2012

(volgen de handtekeningen)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþF

Ondernemingsnr : 0845.799.913

Benaming

(voluit) : Run4Fun Canicross Team

(verkort) : R4F

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gasthuisheide 36, 2440 Geel

Onderwerp akte

1° De algemene vergadering heeft het ontslag van Marcel Hendrickx als voorzitter aanvaard, en heeft Sven Rusch tot voorzitter van Run4Fun Canicross Team benoemd. Het bestuur van Run4Fun Canicross Team vzw bestaat voortaan uit de volgende personen:

1. Voorzitter: Rusch Sven

Woonplaats: Balen

Geboortedatum en  plaats: 21 november 1980, Turnhout

Rijksregistemu more r: 80.11,21-197,57

2, Secretaris: Leysen Kristine

Woonplaats: Meerhout

Geboortedatum en  plaats: 24 december 1972, Geel

Rijksregistemummer: 72.12.24-014.86

3. Penningmeester. Peetermans Mike

Woonplaats: Geel

Geboortedatum en  plaats: 26 april 1976, Geel

Rijksregistemummer: 76.04.25-137.28

De voorzitter wordt overeenkomstig de statuten benoemd voor onbepaalde duur en zijn mandaat zal eindigen van rechtswege na overlijden, ontslag, aftreden, afzetten en verlies van lidmaatschap.

Door de benoeming van Sven Rusch tot voorzitter, komt de functie van vice-voorzitter te vervallen.

2° Verder worden wijzigingen aan de artikels 7, 9, 12, 13, 17 en 18 door de leden unaniem goedgekeurd. De gewijzigde artikels luiden voortaan als volgt:

Art. 7, Elk effectief lid kan te allen tijden, mits hij/zij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij/zij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per email. Het effectief lid en/of toegetreden lid dat weigert de jaarlijkse bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

Tot uitsluiting van een effectief lid en/of toegetreden lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met (wettelijk) 2/3 meerderheid van de aanwezigen nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen. Het betreffende lid dient uitgenodigd te worden, mag aanwezig zijn (weliswaar niet verplicht) en mag dus nog meestemmen. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet of onbekwaam wordt verklaard.

Art, 9. De algemene vergadering moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

. Alle effectieve leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen voor de vergadering.

Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

i

@I

Man 2.2

;i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter

*15096930'

2 6 JUN1 2015

ANTWERPEN afdeling Tt7RNHqUT

De Griffier

Grtrffie

eergelegd ter griffie v CHTBANK VAN KOOPHANDEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





~





I ,,e

Vade.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

e

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Een effectief lid, welke 2x niet aanwezig/afwezig is op de algemene vergadering zonder verwittiging, kan worden uitgesloten. Hierover kan de Raad van Bestuur (wettelijk) beslissen en zodoende het betreffende effectieve lid schrappen.

Art. 12. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

De besluiten van de algemene vergadering worden aan de leden en belanghebbende niet-leden mondeling, per e-mail of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Enkel op de algemene vergadering kunnen de statuten en/of het doel van de vereniging gewijzigd worden: 'Statuten wijziging' is mogelijk, mits 2/3 meerderheid van stemmen en 2/3 aanwezigheid.

`Doel wijziging' mogelijk, mits 4/5 meerderheid van stemmen en 2/3 aanwezigheid.

Beide ook mogelijk, mits gewone meerderheid opeen 2e algemene vergadering, die plaatsvindt minstens 15d later dan de le algemene vergadering.

Art, 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 (drie) bestuurders, die effectief lid zijn van de vereniging. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur.

Hun opdracht eindigt van rechtswege door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. ledere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. ledere bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot de volgende algemene vergadering.

Bestuurders wiens mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

De algemene vergadering kiest uit zijn effectieve leden de Raad van Bestuur, namelijk een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter, de vice-voorzitter, secretaris en de penningmeester zijn automatisch voorzitter, vice-voorzitter, secretaris en penningmeester van de algemene vergaderingen.

Art. 17, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de

begroting op voor het volgende jaar.

Deze worden aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het

vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd,

Art. 18. Vrijwillige ontbinding is mogelijk, mits 4/5 meerderheid van stemmen en 2/3 aanwezigheid. Of mits gewone meerderheid op een 2e algemene vergadering, die plaatsvindt minstens 15d later dan de le algemene vergadering.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Kristine Leysen

Secretaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RUN4FUN CANICROSS TEAM, AFGEKORT : R4F

Adresse
GASTHUISHEIDE 36 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande