RUNOCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUNOCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.018.416

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 01.04.2014 14083-0543-011
05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.03.2013, NGL 02.04.2013 13077-0182-011
18/10/2011
ÿþOndernemingsnr Benaming ??yo.n4à)" Mh

(voluit) : RUNOCA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwedijk 79, 2480 Dessel

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 30 september 2011, geregistreerd te Mol op 3 oktober 2011, register 5, deel 227, blad 41, vak 18, wat volgt:

1. VENNOTEN: Door 1. De heer VOS, Wim, geboren te Turnhout op 16 november 1976, echtgenoot van mevrouw Monsieurs, Michèle, hierna genoemd, wonende te 2480 Dessel, Nieuwedijk 79, oorspronkelijk gehuwd: onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, waaraan een wijziging werd gebracht, met; behoud van het wettelijk stelsel, ingevolge akte verleden voor Notaris Rudy Derdin te Mol op 23 februari 2011,: ongewijzigd gebleven sedertdien en 2. Mevrouw MONSIEURS, Michèle Jos Maria, geboren te Turnhout op 17: januari 1980, echtgenote van de heer Vos, Wim, hiervoor genoemd, wonende te Dessel, Nieuwedijk 79, oorspronkelijk gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, waaraan een wijziging werd gebracht, met behoud van het wettelijk stelsel, ingevolge akte verleden voor Notaris Rudy Derdin te Mol! op 23 februari 2011, ongewijzigd gebleven sedertdien, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "Runoca".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2480 Dessel, Nieuwedijk 79.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

a) onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de; verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende; goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het; woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de; beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september; negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep; van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen: onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke' vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag; de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor: verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijke voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van; deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle; bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen; beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van! vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

YIIIIIIIIII IYI 111111

*11157358*

Ih

A

AN

ui

0 6 OKT, 2011

Mod2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

EEP-GEI.," EGCD

U~'L254-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelingen met leveranciers en klanten; het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

f) Adviesverlening ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit van bedrijven en diensten.

g) Het opleiden van mensen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Deze effecten zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register.

Het kaptaal werd volledig geplaatst en volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank de dato 29 september 2011.

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De zaakvoerder alleen optredend, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, de zaakvoerders samen optredend, is (zijn) bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters wordt de heer Vos Wim, voornoemd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap die zijn mandaat aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zal de heer Vos Wim voormeld optreden als vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 30 september 2011, om te eindigen op 30 september 2012.

9. JAARVERGADERING:

Ieder jaar, op de eerste woensdag van de maand maart om achttien uur, moet een jaarvergadering

gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur

gehouden.

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen, worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij' door de commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een Lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

"

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

10. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Vennootschappenwet.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60. Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd. VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s), onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af' te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de heer Roger Libotte of de heer Roel Libotte van Fiburo BVBA, met maatschappelijke zetel te 3360 Opvelp (Bierbeek), Waversesteenweg 126.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Voor-

V behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 01.03.2017, NGL 17.03.2017 17065-0075-011

Coordonnées
RUNOCA

Adresse
NIEUWDIJK 79 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande